Det blev ungefär 1,5 timme på gymmet, sen hem för att äta lasagne och sen hoppa ner i badet med brorsan.
Vi satt och prata, lyssnade på "guide till avslappning" (somnade nästan) och bara njöt. Det är så fruktansvärt skönt ned jacuzzi utomhus, med den friska luften och stjärnhimmel ovanför. Dröm!
Sen duschade jag och nu ligger jag i sängen och får panik över att jag inte redan sover. Sista jobbdagen för denna vecka väntar imorgon. Jag är trött och sliten så en ledig helg sitter bättre än bäst. Nu måste jag sova, godnatt!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Jobbar ju som sagt fulla dagar tisdag-fredag denna vecka, så jobbigt men ändå så gött!
Mindre gött var det imorse när jag vakande av mig själv 06.05 och inser att jag måste åka till jobbet om 25 minuter...
Då har telefonen uppdaterats under natten och därmed har aldrig alarmet gått igång. Tur att jag vakna av mig själv. Fyfan, hatar att komma sent och hatar att stressa. Speciellt på morgonen. Så jag fick ingen go start på denna dag. Men nu är det förmiddagsfika på jobbet, bästa! Har med mig mitt hemmagjorda bröd med ost och så är det gratis te och kaffe (thank god!!).
Nu ska jag jobba igen. Min fot värker, hann inte ta med värktabletter imorse....

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Jobbet idag gick bra, fick lära mig några nya saker. Har redan kommit in i det bra faktiskt. Jobbar ju sammanlagt 9 timmar varje dag, varav en timme är rast. Resten de 8 timmarna så står jag upp eller går runt. Vilket man känner av rejält efter en jobbdag. Fötterna värmer och kroppen är trött, riktigt sliten blir man faktiskt. Hoppas man vänner sig!!
Jag skadade ju foten för en vecka sedan. Det är så att mitt ledband är helt av, kan även vara så att foten ligger lite fel då den knakar ovanligt mycket. Men detta låter tydligen värre än vad det är!
Men behöver inte göra så mycket egentligen. Mer än att köra mycket rehab och tejpa noga, antagligen resten av året eller ev. ha något skydd. Sjukgymnasten tror att jag är tillbaka inom 1-2 veckor. Så vi hoppas på det, skönt!!
Däremot kommer den troligen krångla och göra ont ett bra tag, vilket jag inte ser fram emot. Hatar att springa runt på planen och inte känns sig hundra.
Efter jobbet idag åkte jag hem, åt middag och sen iväg en snabbis till espresso house för en kaffe-dejt med Johanna, ovanligt...
Sen gymmet i 1,5 timme. Gött är det! Nu har jag ätit kvällsmat och ska duscha. Sen sova, upp 05.30 imorgon som vanligt. Tuffa tider. Bloggen får lida lite tyvärr.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer