Vi hörs mer nästa år, haha nej va tråkig jag är.
Men det är sant. Jag har mycket att stå i idag. Eller egentligen inte, men är stressad ändå.
Ska fixa ordning mig en massa nu. Smink och hår ska göras. Sen ska jag köra brorsans och även packa ner all mat som ska med till middagen.
Ikväll ska jag äta middag med mina bästa vänner. Sen kommer det lite mer folk som vi ska fira in det nya året tillsammans med. Kan inte bli annat än bra. Ser så fram emot kvällen. Ska försöka ta många bilder.
Hoppas ni alla får en supertrevlig nyårsafton.
Ett mycket gott nytt år till er all!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Spontant är bäst, right?
Imorse bokade vi, hela familjen, en resa till London. Herregud va skönt det ska bli att komma iväg lite. Vi åker på lördag och kommer hem på tisdag. Hade inte alls räknat med detta och känner verkligen hur mycket bättre det känns när det blir något sånt grymt bokat med kort varsel och ganska så spontant.
Att få börja året med en weekend med dem man älskar mest är nog det bästa som kunde hänt.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Om exakt ett dygn står vi där. Med skumpan i handen, med alla sin bästa vänner runt omkring sig, med ett leende på läpparna, med ännu ett helt år framför oss, kanske får man även en eller flera nyårskyssar och så kille man upp på den svarta himlen som helt plötsligt börjar lysas upp av de vackra fyrverkerierna. Då står man där och bara njuter av att få uppleva allt det där. Man tänker på året som gått och det som komma skall. Sen om några minuter så är allt över. Då är det 2016, skrämmande och förväntansfullt. Om 24 timmar är år 2015 över. Att ett år kan gå så fort är för mig helt ofattbart.

Lite inspiration till er inför nyårsafton imorgon. Kanske finns några som tvekar över klädval, smink osv. Har får ni lite sista-minuten-inspiration.
Glitter, guld, silver och champagne.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer