Vakande vid 09.00 imorse och åt en god frukost bestående av havregryn, knäckebröd och en nyttig juice gjord av b.la spenat, äpple, citron och kiwi.
Sen drog jag till gymmet och körde en timme cardio. Både cross och på löpbandet. Har precis ätit äggröra och kollar nu på IFK på tv:n. Ska snart fortsätta fixa iordning inför ikväll. Ska bli så roligt!!
Tjejerna kommer hit på middag och sen drar vi ut. Givetvis är vi utklädda också, extra kul.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Här har ni resultatet på min pumpa. Det gick betydligt snabbare iår än förra året. Den ser väl typ likadan ut som de senaste åren. Har nog hittat min "pumpastil", haha!
Gymmet var helt galet stylat idag. Spindelnät, nersläkt, blodstänkt, ljus, spindlar, utklädda gyminstruktör, clowner, löv, kyrkogård osv. Hade typ velat ha en Halloweenfest där. Jag hade ju turen att komma dit när det var mörkt utomhus dessutom. Riktigt mysig och läskig stämning. Jag gillar fasen halloween!! Eller jag gillar alla olika högtider. Som ju nämnt innan. Jag tycker alltid att det är roligt och trevligt när det händer något annat i vardagen. Dessutom är alla ofta glada och mer taggade på livet runt olika högtider. Ja, ni förstår säkert vad jag menar.
Ska duscha nu, raka benen, smörja in mig, måla naglarna, ansiktsmask osv. Fräscha upp mig helt enkelt!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Tog en promenad till tandläkaren imorse. Fick nya skenor, både nr. 2 och 3. Så jag ska inte dit försen om en månad igen. Skönt, nu är vi igång! Bara 20 skenor kvar, haha.
Efteråt så köpte jag med nybakade frallor hem. Åt frukost och åkte och storhandlade inför middagen imorgon. Sen hem igen och förberedde lite, så som dukning. Så jag inte behöver göra allt imorgon.
Strax efter kl 12 så plockade jag upp morfar och så körde vi in till Göteborg. Han skulle operera ögat och behövde skjuts. När jag ändå hade tid över så passade jag på att ta en löprunda/PW på knappt 9 km.
Han var klar på en timme, så det gick väldigt fort.
Nu är jag hemma igen, äter äggröra och ska snart fixa ordning pumpan. Sen blir det gymmet och fredagsmys.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer