Hade en riktigt bra och jobbig fotbollsträning förut.
Efter träningen så fick jag och fem andra tjejer skynda oss rätt mycket. För vi skulle nämligen ut till Onsala och träffa massa tjejer där, födda 02-06. De hade en liten samling med smålags-spel. Vi fick stå framför läktaren och prata i en mikrofon. Vi berättade lite om oss själva, svarade på frågor osv. Sen gick vi runt och kollade på matcherna och pratade med tjejerna. Kvällen avslutades med autografskrivning.
Jätteroligt att få känna sådan uppskattning. Dessutom vet man ju själv hur roligt tjejerna tycker att det är.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

I förmiddags var jag hos farmor och farfars nya lägenhet här i Kungsbacka i en stund och hälsade på.  Sen har jag tagit det lugnt, beställt hem några nya gellack så jag kan få lite fina höstnaglar. Inga mörka färger faktiskt, utan ljusa. Föredrar ljusa färger på naglar faktiskt. Sen har det blivit en sväng till gymmet också. Ska äta snart och sen åka till fotbollen om en timme. Efter träningen ikväll skall jag och några till från laget åka till Onsala och prata/umgås med småtjejerna där som ska spela en liten mini-turnering. Sen är det idol och Paradise Hotel !! Äntligen drar det igång igen.


Promenad 45 minuter
Löpning 30 minuter
Crosstrainer 60 minuter
BBG 30 minuter
Fotbollsträning 90 minuter

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Ja, ja och ja!!!!
Justin Biebers nya musikvideo till hans nya singel. Fyfasen va bra. Man blir alltid kär på nytt när denna kille levererar något nytt. 

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer