Snart kommer Johanna hit så ska vi laga tacos. Jag äter nästan alltid tacos på fredagar. Det har blivit som en vana och jag gillar det. Man får en go känsla av att helgen äntligen är här.
Sen fixar vi iordning oss lite och åker in till Göteborg. Får de exakt vart vi drar. Men vi har våra planer...

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Började med en kort promenad innan frukost och sen åkte jag in till fotbollsträningen. Vi som inte spelade så mycket igår körde på med fotbollstennis, avslut, passningar och 3 mot 3. Man fick upp bra flås, vilket alltid är så skönt. Pulsklockan visade 190 i puls och 1034 kcal brända. Gött!
Ångrar inte en sekund att jag köpte pulsklockan, använder den varje dag. Promenad, crosstrainer, stryka, fotboll m.m. Vad jag än tränar. Tycker det är roligt att se pulsen, hur långt man sprungit, kalorier m.m. Det har visat sig att jag har sjukt hög puls varje träning. Högre än alla andra med pulsklocka. Jag är ofta uppe runt maxpuls och ligger högre än de flesta hela tiden. Det är så individuellt det där. Men känns ändå gött att pulsen är hög, så det känns man man verkligen tar i och ger allt. Eller ja så mycket man kan då eftersom jag ganska lätt är uppe på max.
Resten av dagen så ska jag bara ta det lugnt, ikväll blir det tacos och häng med Johanna. Vi har planer på att åka till Göteborg senare. Men vi får se!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Köpte det här underbara armbandet (det vänstra) i Smögen förra veckan. Passar perfekt bredvid mitt armband från Efva Attling. Kostade bara 200 kr!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Nytt

Gillar

Kommentarer