Fått hem både klänningen och klackarna från Nelly nu när jag varit iväg. Klänningen älskar jag. Däremot är den väldigt kort och det stör mig. Ska försöka lösa det. Klackarna är aningen för stora men så himla snygga. Får se om jag använder dem ikväll eller inte. Väldigt höga dessutom, känns som jag blir 2 meter lång. Men de är såååå snygga!
Vi får se helt enkelt, får pussla ihop det här! Om någon timme kommer Johanna och Irma hit. Så ska vi fixa iordning oss och sen vid 17.30 åker vi till resten av tjejerna och äter middag och har det trevligt!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Nytt

Gillar

Kommentarer

Idag avslutas den 19:e boken av mitt liv och jag ska se till att sista sidan blir så perfekt som den bara kan.
Det är helt galet att 2014 är över. Hur fort går inte ett år? Minns förra nyårsafton som om det vore igår. Detta är löjligt!
År 2015 ska jag ta vara på ännu mer och njuta av livet. Idag väntar middag med tjejerna och sen party! Ska ta massa bilder! Hörs lite senare!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Blev en bronsmedalj för brorsan och hans lag. Riktigt bra gjort!! Vi kom iväg från Mora vid 16.00 och var hemma här vid 22.00. Packade upp och gick och la mig. Imorgon väntar sista dagen för detta år. Jag har inga större planer/förväntningar inför 2014, som jag nämnt innan. Men däremot har jag många nyårslöften som jag ska ta vara på!
Godnatt

Bilden är tagen utanför ishallen i Mora förut idag.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer