Vi vann matchen idag mot Umeå med 5-0, underbart! Spelade sista 10 och det gick inte så bra. Så segt när man bara får 10 minuter på sig. Inte lätt att försöka göra det bättre. Menmen, alla gör vi dåliga matcher/inhopp. Vi vann i alla fall, så nu gick vi upp som tvåa i tabellen, fast med en match mer spelad. Härligt!

Bilden är tagen av Per Montini, montini.se

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Många som blev nyfikna på vad mina "knep" för mitt frissiga hår är. Det är ganska enkelt faktiskt.
Efter att jag duschat och torkat håret med handduken så låter jag alltid håret självtorka en stund innan jag gör en fläta. En hyfsat slapp sådan. Låter flätan sitta i ganska länge, inte så att hela håret torkar bara. Sen tar jag ut flätan och "pillar" i håret väldigt mycket. Snurrar in det, flätar lite. Helt enkelt håller tillbaka frissigheten, jag tycker nästan alltid det gör att min hår blir så mycket snyggare. Efter dusch, fläta och snurra håret (fläta fast två delar). Då hinner håret torka helt utan att det krulla upp sig och blir frissigt. Det blir istället lent och fint. Eftersom man plattar till det med sina fingrar. Fungerar jättebra!!

Dessutom använder jag just nu Loréal Elvital nutri-gloss schampoo och balsam. Som jag tycker passar mitt hår bra. Jag har testat många och byter lite då och då för att hitta nya favoriter. Just nu gillar verkligen Loréals. Loréals eller Moroccan's hårolja är dessutom ett bra alternativ för att dämpa frissighet. Där har ni mina små knep som är väldigt effektiva för min del. Däremot lyckas jag aldrig få bort frissigheten på ett bra sätt när jag har bråttom. Detta tar sin tid haha. Men det blir bra!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer