Klicka på någon av bilderna för att komma till kappan.

​Har länge vart på jakt efter den perfekta jackan. Har en kappa som jag älskar men den är mörkgrå och vill ha en svart! Och sen älskar jag ju långa kappor också 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen framme i Stockholm hos min älskade syster.

Likes

Comments

Hylla Ikea Påslakan Jysk Nattduksbord/låda Harald nyborg Glas öob Spegel Ikea Drömfångare Liseberg lampa rusta Kruka H&M home

Likes

Comments

Har haft en så rolig och underbar dag med favoriterna Jessica och Elin! Har saknat dom massa och vi har såå kul tillsammans! Längtar redan tills nästa gång vi ska ses, hah! Nu är jag påväg hem till min kära säng efter en underbart rolig kväll!

Likes

Comments

FÖRE - EFTER


Enda sen jag flyttande in i lägenheten har jag tyckt att mitt kära sminkbord inte passar in här. Dels för att jag inte vill ha en rund spegeln till den "sminklampan" och sen för att alla mina möbler är svarta och väggarna är vita! Så då tänkte jag att jag skulle sälja det jag hade och köpa ett nytt. Men fick inte det priset jag ville ha för det så då gör man väl om det helt enkelt 😉 så jag skruvade bort spegeln och målade bordet svart och köpte nya snygga knoppar till lådorna! Spegeln köpte jag på Ikea! Och jag är såååå nöjd! Det passar in här så bra och är så snyggt! Jag älskar att göra om saker och fixa och greja så man får det precis som man vill!

Likes

Comments

Alltså dom här skorna! Jag är helt kär. Så nöjd och kommer leva i dom hela hösten!

Likes

Comments

I måndags var jag i Jönköping och fick med mig lite småsaker hem! Bland annat två jättefina ljusstakar som kostade bara 10 (?!!!) kr på Clas ohlsons haha! Men dom var svarta och vita så sprayade det vita till koppar haha! Sen köpte jag även en pall/stege haha så jag når upp i översta skåpet i köket haha.
Köpte lite saker till nya sminkhörnan, men det får ni se när allt är färdigt hihi!😉

Likes

Comments