Hoppas ni haft en bra påsk! Själv har jag inte gjort någonting typ! I fredags var jag med Linn en sväng i Jönköping och sen åt jag lite middag hos farmor och farfar. Igår jobbade jag och sen på kvällen låg jag bara i sängen, har sååå ont i halsen och hostar hur mycket som helst. Så är inte på hugget direkt!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ta det lugnt iallafall så jag kan bli frisk!

Likes

Comments

Äntligen är mitt hår nyklippt och inte av mig den här gången 😉 har ju en tendens till att bli lite ojämnt när jag klipper det själv! Så nu har mamma klippt mig och det blev kanon!

Likes

Comments

Det som hände i fredags är helt sjukt. Det känns så overkligt att det sker så nära. Självklart är det helt sjukt hemskt vart det än händer, men tror det är svårt att förstå tills det händer i ens närhet. Finner inga ord. Det är helt tomt.

Stockholm i mitt hjärta, Sverige i mitt hjärta, världen i mitt hjärta.💙💛

Likes

Comments

Contains affiliate links

Svart HÄR Blå HÄR

Klickade hem två bodys från gina tricot som kom igår och jag älskar dom! Så snygga och väldigt sköna för att vara bodys. Gillar inte det i vanliga fall men den här älskar jag!
Finns i vitt och beigt och det lockar att beställa en till åtminstone!
129 kr styck!

Likes

Comments

Den här dagen har gått så fort! Har städat, kört på körskolan, handlat, städat och åter igen städat 😉 men det behövdes en storstädning! Även satt upp två tavlor och fixat lite, ska fixa bild på det någon dag!

Imorgon ska jag köra halkbana, är riktigt nervös faktiskt.. men det går nog bra hoppas jag.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med Luna och kolla på tunnelbanan!

Likes

Comments

De senaste veckorna har jag haft fullt upp! Därför har bloggen fått lida lite.
Förra helgen var jag i Stockholm med mamma hos min syster! Mamma fyllde år så vi firade henne, var ute och åt, drack vin och shoppade! Eller ja, jag köpte typ tre saker så blev inte så jättemycket shopping! Men hade det superbra! Saknar min syster redan!
Och den här veckan har jag jobbat varje dag förutom igår, då var jag och körde på körskolan och sen var jag i Jönköping en sväng!

Just nu sitter jag och väntar på att åka till jobbet, vi har kvällsöppet idag med 25% på allt så börjar 16.30! Jättetaggad på att jobba ikväll, och hoppas på mycket folk!

Likes

Comments

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till skorna.


Äntligen har jag hittat ett par Vans med platform! Har velat ha det hur länge som helst men aldrig hittat några. Så tänkte köpa mig ett par old skool och då hittade jag old skool platform! Drömmen! Är så nöjd med dom och dom är verkligen supersköna. Ett riktigt bra köp helt enkelt!

Likes

Comments