Ni vet den där dagen som alla par är väldigt hypade över. Jag bryr mig inte om jag är singel eller är i ett förhållande alla hjärtans dag är en ursäkt egentlige, den är till för att alla ska slösa pengar på saker som försvinner direkt.

Som singel skapade jag minnen istället för att lägga pengar på godis. Jag och mina kompisar hade en helt vanlig bowlingkväll som vi skulle haft i vanliga fall bara för man är tillsammans med någon behöer man inte gör precis allt för hen. Vi hade roligt skrattade hade allmänt roligt, vänner jag håller mig på den nivån. Många klagar på att vara singel som att det är det värsta som finns jag vet flera saker som är värre än just att vara singel.

En av dem är att vara tillsammans med någon jag menar inte att om du är tillsammans med någon ska du göra slut. Det jag menar är att du får bestämma lite mer, bry dig lite mindre och ha lite roligare. I vissa förhållanden är man begränsade, vissa tillåter inte att man är med sina vänner, andra ignorerar en totalt. jag har vart singel typ hela livet, räknar inte riktigt med den där killen som älskade en på dagis.

Jag tål inte den värld vi lever i idag, människor blir våldtagna, föräldrar säljer sina barn för att känna pengar till droger, barn som bli ör slagna varje dag, föräldrar som glömmer att dem har barn, allt kaos, krig, hat, allt jag blir att må illa av världen vi lever i. Dagar som vi ser som bra dagar kan för andra vara hemska, morsdag fira din mamma, dem som inte har en mamma då? Farsdag fira din pappa, om jag inte har en pappa då? Julafton va med dem som står dig nära, om jag är ensam då? Alla hjärtans dag, om jag inte har någon som jag älskar på det sättet då?

I dagens samhälle borde man inte ta allt lika seriöst som vi gör. Överansträng dig inte om du vet att allt sen kommer va förstört några timmar senare, gör inget för planerat det är bara tråkigt. Ge kärlek till dem du älskar och glöm aldrig dem som gått bort, vi har alla förmodligen någon i släkten som stod en nära men lämnade jorden.

Älskar er iallafall, puss o kram - Julia <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments