Ush för denna dag.
åkte till jobbet som vanligt, allt var som vanligt men hade på känn att något skulle hända.. gjorde beställningar och skulle precis byta av min kollega så kommer det där smset man inte vill ha.. i en timme försökte jag foka på det jag skulle och försökte koppla det kunderna sa men svävade på moln kändes det som.
låter som att jag fått ett döds besked jag vet men jag är så fruktansvärt blödig när det kommer till familjen.
Jag grät inte ens så här mycket när min morfar dog, sjukt obehagligt.
Vi vet inte så mycket än och vill inte gå ut med detaljer men det kommer bli bra.
Tur är att man har sin bror på jobbet så vi fick skjuss upp till ackis så allt känns lugnare men man tänker alltid det värsta.

Älskar dig pappa 💙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

precis sätt klart avsnittet av "innan vi dör" som gick idag på 1an men jag kollar som vanligt på svtplay och kan bara säga wow.. kommer få vänta 1 vecka på nästa avsnitt så hoppas den här veckan går fort..

Tog en roadtrip till gävle idag med lillpyret och kolla på gamla tåg på museum och det va wow effekt där med. Helt fascinerad över hur det va förr i tiden och att få gå in i tågen, dom smala smala gångarna, se alla dystra hyttar men ändå stilrent det va häfftigt på något sätt. William stressade igenom allt för att komma till lego hörnan, allt va perfekt uppbyggt, riktigt coolt!

Likes

Comments

Hur mycket mer snö tror ni det kommer?! 😂 skrattretande.. känner lite att dey där köpet med bombajackan kunde ha väntat 2 månader om inte mer.. tänkte även köpa en likadan bomba till William så vi kan matcha 😍
hämtade pyret på dagis igår och utanför dagiset finns en kulle uppdelad i 3 olika storlekar, ni kan ju själva gissa vilken vi skulle upp till. väl uppe på den högsta så skulle vi ner igen och så höll det på, blöt ? javisst! williams morfar kom också 😀

Har jag berättat om min operation? gått 8 dagar nu och har fortfarande svin ont. vissa dagar är värre än dom andra och stygnen har inte försvunnit än.. vaknade svullen runt ögonen idag och små ben bitar sticker upp ur hålet yeey!

Likes

Comments

Åh vad jag är trött på alla föräldrar som hävdar sig genom att ha förutfattade meningar om andra föräldrar. Varför allt förakt? Varför inte försöka förstå varandra i stället, kanske till och med försöka hjälpa varandra, sprida kärlek och värme istället för förakt. Så trist att det är så accepterat att ge sig på just pressade småbarnsmammor bara för att de sällan har tid att försvara sig. Varför inte inse att  alla har olika behov.
Varför inte försöka förstå varandra i stället?
Varje familj gör det som passar just den familjen bäst för att överleva stressen och kraven i livet. Alla barnfamiljers villkor ser enormt olika ut beroende på om det bor i trånga lägenheter eller stora villor, har pengar till städtjänster eller om de har en mormor eller farmor som kan avlasta. källa:
expressen.se

Varför är det så här? jag fick massor utav kritik för att jag har det jobbet jag har och fick höra massa alternativ som inte ens existerar. Att få höra att man inte är tillräcklig som mamma pga att man krigar till sig en försörjning är för mig oförlåtet. vissa har mer krav än andra och att gå hemma i väntan på ett mer "anpassat" jobb är omöjligt i MIN sittuation. När man dessutom får höra från andra håll att en person fortsätter nämna mitt namn och mitt barns namn i olika disskutioner och rent av smuttskastar är så sjukt. Sjukt hur någon som inte ens har jobb och helt andra levnadsvanor kan vilja att ens yttra sig. Och att berätta för mig hur jag ska dela upp mina jobb timmar för att anpassa till dagis tiderna bättre är inget jag kan göra, hel tid är hel tid, inget jag kan styra över tyvärr.

sen kommer vi till frågan vad som igentligen är OKEJ att köpa när man har barn? får inte en förälder unna sig något? huvudsaken är väl ändå att ens barn har mat på bordet, rena hela kläder osv. Är det fel av mig att köpa den där mysiga koftan till mig själv eller att fixa håret på en salong?  varför? det skadar inte mit barn, snarare tvärtom. hade förstått grejen om pengarna tog slut efter det där "till mig själv köpet" men come on jag är inte 14år jag vet vad en budget är

Likes

Comments

Hämtade lillpysen från dagis och satt och små prata med grabbarna som lekte med lera på gården och gärna ville doppa mig i leran men icke! minns när william var liten och man inte hade något val utan det var bara att ta upp den där blöta, geggiga lilla kille upp från lerpölen och sätta han på höften och traska hem för att ställa både han och mig i duschen. Tackar gudarna för att barnen börjar gå så pass tidigt som dom ändå gör, william gick vid 9 månader 😍

Jag tog även mod till mig och tog bort bomulls tussen som legat på stygnen i munnen eftersom pappa fyller år idag (yeeey grattis på 53 års dagen)
och resturang besök väntade och i 2 dagar har jag bara små tuggat på ngt lätt eftersom det gjort så jävla ont och inte kunnat äta på riktigt och skippar helst blod/bomulls smaken när pizza står på menyn ^^

(rätt avis på skorna jag och W köpte, vi köpte även en tröja men den satte födelsedagsbarnet på sig direkt ^^)

Likes

Comments

Igår var det dax för operation igen.
flyttad käke, bort skuret tandkött och 3 stygn. Ville bara slå huvet i väggen efter 2timmar när all bedövning börja släppa. Trots 3 alvedon och 1 ipren så somna jag av febern och smärtan tillslut, pappa är ju världens finaste och räddar mig alltid i svåra situationer utan att man ens br om det så han tog william och lekte med honom så jag fick sova, tack!

Likes

Comments

Nu är nya sängen klar och monterad, det tog sin lilla tid med en pratkvarn på sidan av som gärna vill pilla på allt;) men fiint blev det och sover som en gud i den 😍

Likes

Comments

Fick en kommentar ang hur mkt jag betalade hos frisören sist jag var där.
kan börja med att säga att jag inte varit hos en frisör sen jag var 9-10år. Det finns dom som går 4-5gånger per år och klipper sig, en klippning kostar vanligtvis mellan 3-400kr numera och på 14 år blir det trippelt så mycket som jag betalade på ett besök, ännu mer ändå. Men dom gnäller du inte på?
Att jag ens bryr mig om din korkade och avundsjuka kommentar haha.
Du vet inte om jag sparat till detta, du vet inte hur mitt sparkonto ser ut, du vet inte hur williams konto ser ut, du vet ingenting, du känner uppenbarligen inte mig. Du vet inte vad vi ska göra i sommar? Jag om någon gör saker med mitt barn.
Jag lägger mer pengar på min son än vad jag någonsin lagt på mig själv så fortsätt vara avundsjuk,det gör inte dig rikare;) puss! (P.s jag ser på klockslaget och jag ser på hur du skriver för att veta vem du är. Kände du dig smart nu? Knappast. Vet ingen som är mer avundsjuk än dig. Sorligt. Ut och träffa människor ist för att bygga upp socialfobi och använda nätverket som fritid)

Likes

Comments

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRAAAA!!!!
4År älskling, hur är det ens möjligt? hur kan tiden gå så fort? du var ju min lilla bebis som jag fick ha i famnen dygnet runt, som jag kunde klä av och på alla fina kläder och pyjamisar.
När alla tävla om att få hålla i dig och när folk stannade till i affärer för att beundra hela dig
Nu är du stor, en stor pojke som du brukar säga, en pojke som helst sliter av sig kläderna så fort dom åker på och att prova kläder mamma köpt har vi inte tid med och att mysa i famnen är såå töntigt!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, hela min själ.
Du tar så mycket energi men ger tillbaka dubbelt upp.
För dig ska jag kriga livet ut ❤

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw