Har sån otur.. står i caféet och min kollega är på lunch så allt måste fixas SNABBT så jag tar upp kartongfatet med cheesecake på, går mot diskstället och hämtar kniven och försöker med kniv spettsen dela på kakan medans jag har handen under fatet och självklart råkar jag trycka för hårt så kniveb åker rakt genom kakan, fatet och ner i min hand.. minns inte vart jag ställer kakan eller hur jag får tag i papper men minns adrenalinet som rusar i kroppen och hur blodet bara droppar ner på golvet så springer bort till kollegorna och ber dom hjälpa mig så en springer till caféet och en annan springer med mig upp till personalrummet och ringer efter skjuss så 10 min efter är jag på akuten och där blir jag omhändertagen FORT trotts att det sitter personer och väntar. Blir ompysslad och sen vidare till nästa avd där 3-4 doktorer tittar på jacket som för övrigt är ca 1cm djupt och nudda handbenet och gör olika tester och jag KÄMPADE med dessa tester allt för att slippa sy och jag lyckades så dom spruta in medel, tejpa och linda in handen i bandage.
Min bror ringde i panik sen för ingen hade sagt något till honom (vi jobbar på samma jobb) så han fick lämna jobbet och åka till mig ❤❤

Igentligen är det inte värsta värsta men det gör så ont och är ju numera "julia den en armade ) i ca 1-2 veckor så kan varken duscha själv, klä på mig ordentligt eller något.. kassörskan hjälpte mig till o med att packa mina varor i påsen, folk i trånga utrymmen flyttar på sig för att inte komma åt min arm, william klär på sig utan protester så ja det är up and downs just nu klurar jag på hur jag ska kunna diska haha 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vart tog den här dagen vägen? känns som att det inte alls var länge sen jag och W låg och myste i sängen innan dagis och jobb och då fick vi ändå upp kl 06.00?
iof så gick halva arbetsdagen till att "shoppa" på ikea till våran arbetsplats och sen göra ordning allt vi köpte till bistron, fick montera upp hyllor osv så tiden flög iväg!
Nu har vi ätit mat, jag har röjt undan all disk,  har beställt nya gallonbyxor till william, hängt tvätt och lagat min cykel j*vel, konstigt det där nu när pappa flyttat till Los Angeles för en stund att man blir så händig helt plötsligt? ! haha!

vad gjorde ni på nationaldagen btw?
vi gick och åt på en uteservering, lekte i parkour parken och bara njöt! jag fick sola lite också medans grabbarna spela😆

(heeeelt chockad när william springer till rampen, tar sats och springer rakt upp för rampen och sätter sig stolt och gör peace tecken hahaha)

Likes

Comments

halllååå!
jobbat hela helgen nu, vad fort det har
gått?
william har varit sjuk några dagar men börjar må bättre nu så igår kväll och idag har han hoppat och invigt studsmattan vi köpt.
igår kom även Ted hit och lekte lite med william.

fick god choklad igår (firade mors dag lite tidigare tror jag? ch bara kom med choklad så vet inte^^)

Likes

Comments

Idag var vi ner till stan, mötte upp williams pappa och åt lite mat först sen ner till ackis och william fick göra sin hörsel kontroll som hör till 4årskontrollen och det gick super! mvg så nu vet vi varför han inte svarar ibland dvs han vill inte svara när mamma är jobbig haha;)

Nu har jag gjort ngt jag inte trodde att jag skulle klara.. sytt en ny bamse kudde till william för den bamse kudden han har (den som ska vara med exakt överallt och har varit sen han fyllde 1 år typ ) har gått sönder och är allmänt jäkla skitig och den går inte att få tag någonstans !!! i made it!

Likes

Comments

Andra dagen jag vaknar utan alarm, prick 06.00 pliiiing klar vaken! på g till jobb nu, hoppas nästan på en lika fartfylld dag idag som igår, sjuk jag vet men tiden går så mycket fortare.. borde skaffa en stegräknare haha.

Likes

Comments

vet ni vad det värsta är när man är ledig?
att man ändå måste gå upp vid 06.30 när lillpysen tycker det är dax. zZZzZz Godmorgon då!
Vanligtvis brukar jag ha energidryck redo i kylen, vad hände där?

Likes

Comments

Jobbat, hämtat pysen och åkt till återvinnings centralen och slängt allt onödigt skit här hemma, tur att william hjälpte till;)

Likes

Comments

hallå! blir ett snabbt update inlägg.
igår 6/5 lördag gick jag med william på kalas hos hans bästavän som går på samma dagis som honom😍

Idag var vi på ytterligare ett kalas i lövstalöt hos farmor som också fyllt år och även lilla Sebastian (williams kusin) har fyllt år så han fick en lärorik leksak av mig och W.
Blev massa fika och en maränghistoria (farfars uttryck för tårtan😂)

Likes

Comments

Som dom flesta vet så får jag panik av att bara sitta hemma oavsett om det regnar eller snöar eller om solen skiner så måste jag göra något och lekparkerna här är så enformiga och tråkiga så jag och wille brukar åka till stan, då får han allt han gillar på bara 1-2 timmar dvs åka tåg, åka buss ( vi åker oftast någon annanstans och inte bara till själva city) gå i någon affär, köpa festis och sen leka lite, han älskart!
Blev nya skor, t-shirt, byxor, keps och en hoodie till honom.

när vi kom hem var det 20 grader på altanen så en kompis kom hit och chilla galet, vi fick en as bra idé Onlinepizza! gooodaste jag ätit, slukade kebabrullen direkt och snodde en bit pizza haha kan äta hur mkt som helst numera
badade sen william och satte på en film så nu sover han sen ett tag tillbaka och nu är det min tur ZzZzz

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw