precis sätt klart filmen "måste gitt" den var bra men ändå inte som jag fantiserat ihop den innan.. jag tänkte mer att hans grabbar skulle komma på honom med boken och att han "måste gitt" om ni fattar..

se filmen så förstår ni men jätte fint slut trotts allt och jaaa jag släppte en tår! jag gråter verkligen alltid till sorliga eller lyckliga filmer, lyckliga slut och mina tårkanaler går bananas!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

💎Imorgon kan du vakna och den du älskar kan älska någon annan 💎

Likes

Comments

kan erkänna att jag är jävligt bitter idag, inte likt mig men jag vaknade verkligen på felsida i morse så varit en häxa mot alla idag.


Nu till inläggets titel, är det något jag är trött på så är det hur endel människor tar sig friheten att lägga en kommentar som för dom är "fin" what so ever men som för mig är helt opassande och kränkande.. på jobbet tex, jag är där för att jobba, umgås med mina jobbkamrater, lära mig något och växa som människa, J a g   v i l l   i n t e   h ö r a   d i n a   å s i k t e r   o m   m i t t    u t s e e n d e ! ! ! " här står det en snygg tjej, är det du som bakat annars vill jag inte ha, vill du gå på middag någon dag"


Det här är alltså kommentarer från män i 50års åldern!


det här är inte det enda.. jag och flera andra får vänförfrågninar på Facebook, skumma meddelanden.. man känner sig inte trygg. Min fråga är, blir ni killar också utsatta?


Många kommer tänka "buhu hon gnäller för att någon kallar henne snygg" men det är sååå mycket mer, jag har inte nämnt dom värsta kommentarerna och  jag är inte ute efter

utan jag vill dela mina tankar.


Det här är bara ETT av tusen meddelanden och jag känner kvinnor som inte ens vill jobba för att man blir så utsatt vissa dagar och det har tagits upp på nyheterna osv.. denna kille har skrivit till fler på mitt jobb fick jag veta idag dessutom !

Likes

Comments

Heej alla vackra! ja DU är vacker på ditt unika sätt!

Idag har jag jobbat en stund och sen fixat mina naglar på lilygarden, jätte nöjd😍
köpte ny handkräm av självaste Isabel Löwengrip.

Hämtade sen william i snökaoset och vi tog tillfället i akt och tog bobben;) stannade på vägen och gjorde snöänglar.. jag är inte den som gillsr snö men jag fick någon feeling och frågade william om vi skulle bygga en snölykta på altanen, det gick bra med lite tålamod (blåste som fan och va lite för hård snö)

Likes

Comments

ligger och försöker hålla mig vaken..
i flera dagar har william haft problem med sömnen eller ja han vägrar! klockan kan bli 22 och han är fortfarande hur pigg som helst och gör verkligen allt för att hålla sig vaken medans jag ligger som en död sill.
Klockan 7 vaknade han i morse och börja buffa på mig. 7 peace of cake tänker ni men har man bara sovit 5timmar så är man trött, han borde vara trött? har han inbyggt alarm eller är han bara i en period då sova inte finns tid till?

Idag åker vi och firar williams gammelfarfaroch efter det kommer mina tjejjor camilla och sophia över på movienight så måste hinna till affärn också och köpa massa gott 😍

Likes

Comments

Äntligen fått william att trivas i sitt rum, han är ingen som är otacksam eller något i den stilen utan har bara märkt av att han undviker sitt rum och hellre leker i mitt rum och ja jag är less på leksaker överallt^^
så jag drog med william och hans morfar till ikea och shoppa loss på förvarings  avselningen och köpte lite nya möbler.
William älskar sitt rum, sitt nya skrivbord, sin discolampa u name it!

Likes

Comments

Juldagen blev något stressigare än julafton.
kl 11 kom williams pappa och hans mamma och hämta oss så åkte vi hem till dom och träffa hans familj och släkt.

vid 13-14 kom pappa och hämta oss och vi åkte tillbaka till farmor och farfar och åt massa god mat igen och även min bror med familj var där så kidsen fick öppna julklappar och även vi vuxna fick lite till, måste vart snäll i år;)

Likes

Comments

Haft en helt fantastisk jul ni anar inte!
Julaftons morgon började med att william fick välja ett paket att öppna sen åt vi lite lunch och vidare till farmor och farfar där släkten även va, vi tittade på kalle såklart och lillpysen somna haha.
Maten var underbar och gissa vem som knacka på altan dörren när alla satt sig;)
William blev helt exalterad och frågade hur gammal tomten var och hjälpte till att dela ut paketen. William fick så mycket paket så han knappt orka öppna 😀😙
Jag fick en sjukt lyxig fritös av pappa och massa annat tack så sjukt mycket allihopp❤

Likes

Comments

Du träffar någon. Ni börjar prata. Ni börjar smsa. Börja umgås. Ni börjar prata ännu mer. Ni berättar för era vänner om varandra. Ni börjar flirta.. Ni får känslor. Ni börja pussas. Kramas, gosa, hålla händer. Ger varandra smeknamn, ni blir bekväma. Ni börjar bråka. Ni börjar se brister. Ni gråter. Ni blir förtvivlade. Ni blir hjärtkrossade. Ni tror att det är bättre att varaa vänner. Ni pratar aldrig mer igen </3
Kopiera och dela som ett stöd till alla som går igenom processen just nu.

😊

Likes

Comments

jag är så arg på mig själv.. jag har hjälpt en kille och varit trevlig mot en kille som förtjänar det som minst.. jag visste att jag hade sett honom förrut men vart?  vem fan är du tänkte jag hela tiden tills jag kommer hem och poletten ramlar ner.
En våldtäcksman som förstörde livet på en ungtjej. Den här människan är så vidrig och förtjänar noll respekt och jag gav precis honom respekt... ilskan inombords är enorm, hur har du ens mage att vandra på denna jord. Skabb!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw