Header
View tracker

Hej bästa ni!
Jag har vart en del frånvaro från bloggen nu i några dagar, dels för att jag inte riktigt prioriterat bloggen och sedan att jag inte gjort något annat än jobba. Vi har fått börja i våran butik så de sensate dagarna har jag vart där och packat upp massa varor och städat osv. Idag följde jag med Emilia och bestämde hur vårar badrum osv såg ut vilket var kul.

Men annars min kära vänner är det första advent idag och det är snöstorm här i Stockholm, mest storm. Egentligen en mysig dag, jag älskar allt som har med jul att göra. Just nu sitter jag och lyssnar på driving home from christmas av Chris Rea och tänker på närjag för några år sedan att i bilen på väg till mormor och morfar för att fira jul med hela släkten. Bästa. Nu ska jag fortsätta ha nostalgi känsla och invänta min älskade pojkvän som snart slutar jobbet.

Har ni haft en bra första advent? ♡Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon finisar ♡
Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Igår var jag på akuten och kollade upp mitt ben vilket gjorde att det blev en lång natt. Det visade sig att jag hade en infektion och ska äta ipren i 2v, har fortfarande väldigt ont men det är bättre jämfört med igår. Därför ska jag bara ta det lugnt idag, måste dock traska iväg till apoteket och köpa ipren. Funderar på att göra bort det nu direkt för att sedan ligga i sängen hela dagen och kolla film. Idag hade det vart perfekt att kunna teleportera sig.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Idag hade både jag och J en lång sovmorgon och det var så skönt. Har inte sovit ut på flera flera veckor. Nåväl idag är jag som sagt ledig och har inte en enda plan än så länge. Ska ligga i sängen och kolla serier hela dagen, måste bara hitta någon bra först. Har ni kanske något tips en bra serie?

Likes

Comments

Dagen har inte vart så händelserik, när J slutade gick vi till Mall of Scandinavia och kikade i butiker. Nu väntar vi på att middagen ska bli klar, kyckling med klyftpotatis och bea. Var så längesen jag åt det!

Likes

Comments

Levande ljus, ett skrivbord mot fönstret, mjuka stora snöflingor som sakta faller mot marken.
Raggsockor, en stickad tröja, håret uppsatt i en slarvig boll och inte en enda sminkprodukt på huden.
Ingen stress och ingen press.
Det är bara jag, min tekopp, mitt fönster med levande ljus tillsammans med levande och lugn musik.
Det är perfektion.

Likes

Comments

Här kommer vloggen från fredag och lördag. Hoppas ni gillar den ♡

Likes

Comments

Godmorgon!
Söndag idag och jag har ingen söndagsångest för jag är nämligen ledig till på torsdag då vi början fylla upp butiken igen. Ska bli så spännande. Just nu sitter jag och redigerar det sista på vloggen och den kommer upp inom kort. Annars ska jag och J gå iväg och träna sedan bara ta det lugnt, det är ju ändå det söndagar är till för. Att bara ta det lugnt ♡

Likes

Comments

I eftermiddag åkte vi till Kungsträdgården och åkte skridskor, hur mysigt som helst. Tips till alla som är eller ska till Stockholm, åk skidskor i kungsan. Efter en timme vart vi dock lite less och frusna så då begav vi oss hem. Nu har vi precis ätit middag och jag ska redigera lite på vloggen så den kommer upp i tid. Jag har även backat Rocky road, fick massor av julkänslan när vi åkte skridskor. Hoppas ni får en trevlig lördagkväll ♡

Likes

Comments

Då var det lördag och vi var hemma igen. Igår bodde jag och J på hotell och det var så skönt, inte behöva göra något alls. Vi kollade på idol också såg vi wahlgrens värld som vi missat. Imorse vaknade jag vid sju, förstår inte hur jag kan vakna så tidigt nu för tiden. Jag höll i alla fall ut till åtta då jag väckte grabben så vi kunde äta frukost. Hotellfrukost är det bästa.

Idag ska vi fortsätta mysa, vi har fotat lite på förmiddagen och nu sitter jag och redigerar lite och J sitter också vid datorn. Ett litet break. Senare i eftermiddagen ska vi till Kungsträdgården och åka skridskor, så mysigt!

Likes

Comments

En video som jag och J spelade in för någon vecka sedan. Hoppas ni gillar den!

Likes

Comments

  • Perfektion en söndagkväll

    "Levande ljus, ett skrivbord mot fönstret, mjuka stora snöflingor som sakta faller mot marken. Raggs…"

  • VIDEO

    "Här kommer vloggen från fredag och lördag. Hoppas ni gillar den ♡"