Hej allesammans! Imorgon går vi in i v.27 och kulan växer på, det är så mysigt! Jag mår fint, något trött, varit rätt slarvig med mina gravidvitaminer eftersom den nya burken jag köpte så ska man ta dem två gånger om dagen och oftast kommer jag bara ihåg att ta den en gång om dagen, måste köpa en liten pillerburk som jag har med mig i fickan jämt. Man ska ju helst inte ta tabletterna ihop med yoghurt/mjölk, vet ej varför ? antar att mjölken gör så att kroppen inte tar upp vitaminerna lika bra ?. Jo förresten när jag vaknade i morse märkte jag något annorlunda, kalla mig numera kossa för nu är mjölken här. 🐮

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon! har nyss ätit frukost och sitter nu och dricker en latte innan jag ska till hälsocentralen och trängas med pensionärerna.
Igår var jag hos barnmorskan och lyssnade på hjärtat på den lille, samt mätte magen och vägde mig. Jag har gått upp ca 9 kg sen jag blev gravid och jag är idag i gravidvecka 25 (24+1).
Imorgon är det midsommar och jag hoppas verkligen att vädret visar sig från sin bästa sida men nu ser det ut att kunna komma regn på kvällen, men jag ser fram emot morgondagen som jag ska fira ihop med min stora älskade familj.

Likes

Comments

God morgon! min förra blogg är borta och nu startar jag på ny kula. på tal om kula så väntar vi vårt första barn i oktober, alltså hur fantastiskt !? vi längtar SÅ mycket!
I skrivandets stund äter jag min frukost och ska strax göra en latte, jag har inte kunnat druckit kaffe på månader men fått mersmak för de nu sen 3 veckor tillbaka, men då föredrar jag en latte. Som gravid får man max dricka 2-3 dl svart per dag.
Igår köpte vi en tvättmaskin ( äntligen!!!!!! ), så idag ska vi skruva upp lite förvaring på väggen där jag vi kan ställa badrumsartiklar sen får vi se vad denna söndag har att erbjuda.


V.22 👶

Likes

Comments