God morgon! har nyss ätit frukost och sitter nu och dricker en latte innan jag ska till hälsocentralen och trängas med pensionärerna.
Igår var jag hos barnmorskan och lyssnade på hjärtat på den lille, samt mätte magen och vägde mig. Jag har gått upp ca 9 kg sen jag blev gravid och jag är idag i gravidvecka 25 (24+1).
Imorgon är det midsommar och jag hoppas verkligen att vädret visar sig från sin bästa sida men nu ser det ut att kunna komma regn på kvällen, men jag ser fram emot morgondagen som jag ska fira ihop med min stora älskade familj.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon! min förra blogg är borta och nu startar jag på ny kula. på tal om kula så väntar vi vårt första barn i oktober, alltså hur fantastiskt !? vi längtar SÅ mycket!
I skrivandets stund äter jag min frukost och ska strax göra en latte, jag har inte kunnat druckit kaffe på månader men fått mersmak för de nu sen 3 veckor tillbaka, men då föredrar jag en latte. Som gravid får man max dricka 2-3 dl svart per dag.
Igår köpte vi en tvättmaskin ( äntligen!!!!!! ), så idag ska vi skruva upp lite förvaring på väggen där jag vi kan ställa badrumsartiklar sen får vi se vad denna söndag har att erbjuda.


V.22 👶

Likes

Comments