Nu är jag på väg till min kompis sommarstuga och jag har aldrig varit där innan vet dock inte var det ligger. Så jag har typ ingen aning var jag är på väg men får väl reda på det när vi kommer fram. Det ska bli jätte kul speciellt när jag är med världens bästa Nora (p.s gå in och kolla in hennes blogg den heter @Noramatilda)
Ses snart igen ska försöka att blogga lite mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 56 Readers

Likes

Comments

Igår var jag på one direction konsert det var jätte kul det var faktiskt min första konsert men det var dock lite trångt att stå jag hade stå plats det var väldigt trångt och jag fick jätte ont i benen. Men nu ska vi vara lite positiva idag så har jag varit med Nora B.T.W gå och kolla in hennes blogg: Nour.se/Noramatilda.
Först så kom jag till henne och var hos henne inågra timmar och fixade hennes blogg sen så åkte vi och fikade men vädret var väl lite sådär......(kallt) men iallafall fall början på denna vecka har vart super bra tack för världens bästa dag Nora// Julia Louis framtida fru💍❤️

Likes

Comments

Dagen började med att jag gick upp kl 07.00....
Vet inte varför. Sedan tränade jag basket det gick sådär idag😒.... Sedan gick jag och min familj och köpte tapet till köket. Och så åt vi lunch bla bla inte så roligt att veta.......😒😒😂.
Sen på kvällen kl 17.00 gick jag på en basket match och Mölndal vann mot högsbo Jay....😂😂😂❤️💖💕😘.
Likes

Comments

Idag var det skola igen...😱😿✨
Den var la helt okej. Men skolan är inte så intressant att läsa om kanske....
JAG SKA PÅ 1D KONSERT 2015 DEN 23 JUNI💖 Det är jag taggad för! Är det någon av er som ska dit? Eller vad tycker ni om One Direction? Ha det bra!


  • 203 Readers

Likes

Comments

Hej det började med att jag fick jätte god och bra frukost och sen så gick jag på bio med farmor och lillebrorsan vi såg Draktränaren 2 den var bra och sen åkte vi hem och nu sitter jag i köket med farmor för jag ska också sova här för syrran har fest hemma så ja det var min dag. Åhhhh just det förlåt för jag inte lagt ut något på jätte länge men jag vet inte vad jag ska skriva. Men ha en bra eftermiddag så hörs vi i nästa inlägg hejdå ❤️.


Likes

Comments

Hej det varit en bra dag för att först på morgonen blev mitt hår helt perfekt och sen iskolan så var det bra mat och sen hemma så gjorde min stora syster en toast till mig. Men det var bara en sak som dåligt och det var att det var kallt ute så ja men annars så var dagen bra kram/Julia


Likes

Comments

Grattis världens bästa syster på din födelsedag älskar dig så mycket. Hoppas du får en jätte bra födelsedag!🎁🎉🎊💝


  • 261 Readers

Likes

Comments

Hej! Idag är min mormors döds dag så jag och min familj åkte till stranden och åt picknick och så kastade vi rosor i havet för mormor. Jag saknar dig så sjukt mycket varför skulle cansern just hända dig önska du var här med mig jag älskar dig jätte mycket jag kom exakt ihåg hur det gick till jag och mamma skulle åka och hälsa på mormor på sjukhuset men när vi var framme så började mormor sluta andas så läkarna kom så fort dom kunde hon blev blå i ansiktet så fick gå ut. Efter en stund så kom mamma ut och sa: Julia mormor finns inte mer. Jag fattade inte, det som var konstigt var att jag inte blev ledsen men jag var ju så liten jag var bara sex år tror jag, det var så det hände .
Kram/Julia


  • 269 Readers

Likes

Comments

Hej! Idag var jag först på skolan som var tråkigt. Och sen var jag med mina bästisar Lisa och Kimberley vi hade det jätte roligt. Sen hämtade farmor mig och körde mig till min dans. Nu har jag ätit middag och ska snart duscha. Ha det bra! Här kommer några bilder.

/kram Julia
  • 271 Readers

Likes

Comments