Runt halv tolv idag skulle jag och Hannah hem till Elsa via spårvagn. Men då vi båda var mitt uppe i en konversation med några andra glömde vi att kliva av vilket ledde till att vi blev en kvart sena, haha. Förutom det så har det nog inte hänt så mycket spännande.

Dagens Låt

Shape Of You - Ed Sheeran

Likes

Comments

Igår blev det en tur in till stan med en kompis. Det blev mest fönstershopping för oss men en god lunch fick vi i alla fall!

Dagens Låt

Suburbia - Kilian & Jo

Likes

Comments

Ingredienser för 4 PORTIONER

GÖR SÅ HÄR:

Vispa grädden och blanda ner kvarg. Smula havreflarnen grovt. Skala kiwifrukterna och skär dem i klyftor. Varva gräddblandningen med kiwi, blåbär och havreflarn i glas. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med blåbär. (Receptet är taget från Arla.)

Dagens Låt

Simulation - Tkay Maidza

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma hos en kompis och tagit det lugnt, utöver det så har jag nog bara tvättat. Inget jättespeciellt direkt. Vad har du gjort?

Dagens Låt

Scars To Your Beautiful - Alessia Cara

Likes

Comments

Jaha, då är det alltså 2017, jag som precis vant mig med att säga 2016. I alla fall, mitt nyår firades till en början med en tjejmiddag vilken var mysig. (Det känns som att jag använder mig av ordet "mysig" lite för mycket, haha.) När klockan var tolv så tittade vi självklart på fyrverkerierna och lite senare skiljdes vi åt. Jag och Elsa, som skulle sova hos mig, gick hem till några familjekompisar där resten av min familj var och stannade där till ungefär 04:45. Då spårvagnen slutat gå var vi inte hemma fören 05:15.

Dagens Låt

Rockabye - Clean Bandit

Likes

Comments

Igår blev det en liten tur in till stan med en kompis. Efter att ha gått ett tag i affärer och stannat till på American Cookies för en brownie gick vi vidare mot gamla stan där vi bara gick runt och myste.

Dagens Låt

We Should Be Together - Pia Mia

Likes

Comments

Hello! Jag sa att ni skulle få se lite presenter osv men det får bli såhär så länge. En av sakerna jag fick var en plånbok, men då den inte riktigt var i min smak valde jag att byta den mot någon annat, vilket blev ett par örängen och ett armband från Lily & Rose. Måste bara säga att de är otroligt snygga och att jag definitivt kommer använda dem så fort jag får ett bra tillfälle!

Likes

Comments

Hej allihopa, hoppas ni har haft en bra jul! Min jul firades hemma med familj och släkt. Ett inlägg om julklappar som jag fått och gett kommer lite senare (förmodligen imorgon). Hur har ni firat er jul?

Dagens Låt

Justin Bieber - Mistletoe

Likes

Comments