Haha, okej. Riktigt så dåligt kanske det inte gick, men det var i alla fall inte det bästa jag gjort. Hoppas att det gick bra för alla andra med nationella idag <3

Make Me (Cry) - Noah Cyrus, Labrinth

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För er som inte testat chiapudding är det här ett riktigt bra recept. Det är smidigt, simpelt och gott. Kan erkänna att jag till en början hade lite svårt med konsistensen, men vande mig ganska fort.

• 2 dl mjölk/sojamjölk
• 3 msk chiafrön
• 1 tsk vaniljsocker
• Valfri topping

Börja med att blanda ihop allt i ett glas, det spelar ingen roll i vilken ordning ingredienserna läggs i. Efter det låter du chiapuddingen stå i kylen i ungefär 20-30 min. Sen är det dags att röra om med en sked för att se till så att allt blir jämt och inte bara en massa klumpar. Efter det brukar jag låta chiapuddingen stå i kylen under natten då det tar ett tag för fröna att suga åt sig av vätskan. När du senare plockar ut den är den klar att dekoreras och sedan ätas!

Mina egna tips är att se till så att alla frön ligger i blöt då det lätt kan hända att ytan blir lite torr - Vill du ha en lite lyxigare variant kan man använda sig av sojamjölken med chokladsmak! Jättegott faktiskt. Värt att testa! - Beroende på vilken konsistens man vill ha är det bara att testa sig fram. Antingen använder man sig av mer eller mindre chiafrön. Man kan även låta den stå längre eller kortare i kylskåp.

Hoppas att någon av er testar att göra sin egna chiapudding! Kommentera gärna om du har egna tips <3

Likes

Comments

Runt halv tolv idag skulle jag och Hannah hem till Elsa via spårvagn. Men då vi båda var mitt uppe i en konversation med några andra glömde vi att kliva av vilket ledde till att vi blev en kvart sena, haha. Förutom det så har det nog inte hänt så mycket spännande.

Dagens Låt

Shape Of You - Ed Sheeran

Likes

Comments

Igår blev det en tur in till stan med en kompis. Det blev mest fönstershopping för oss men en god lunch fick vi i alla fall!

Dagens Låt

Suburbia - Kilian & Jo

Likes

Comments

Ingredienser för 4 PORTIONER

GÖR SÅ HÄR:

Vispa grädden och blanda ner kvarg. Smula havreflarnen grovt. Skala kiwifrukterna och skär dem i klyftor. Varva gräddblandningen med kiwi, blåbär och havreflarn i glas. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med blåbär. (Receptet är taget från Arla.)

Dagens Låt

Simulation - Tkay Maidza

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma hos en kompis och tagit det lugnt, utöver det så har jag nog bara tvättat. Inget jättespeciellt direkt. Vad har du gjort?

Dagens Låt

Scars To Your Beautiful - Alessia Cara

Likes

Comments

Jaha, då är det alltså 2017, jag som precis vant mig med att säga 2016. I alla fall, mitt nyår firades till en början med en tjejmiddag vilken var mysig. (Det känns som att jag använder mig av ordet "mysig" lite för mycket, haha.) När klockan var tolv så tittade vi självklart på fyrverkerierna och lite senare skiljdes vi åt. Jag och Elsa, som skulle sova hos mig, gick hem till några familjekompisar där resten av min familj var och stannade där till ungefär 04:45. Då spårvagnen slutat gå var vi inte hemma fören 05:15.

Dagens Låt

Rockabye - Clean Bandit

Likes

Comments

Igår blev det en liten tur in till stan med en kompis. Efter att ha gått ett tag i affärer och stannat till på American Cookies för en brownie gick vi vidare mot gamla stan där vi bara gick runt och myste.

Dagens Låt

We Should Be Together - Pia Mia

Likes

Comments