NU ÄR DET JOBBIGT!! Nu saknar jag sommaren för för för mycket. Att titta igenom alla dessa bilder från sommaren 2016 gör ont i mig. Som jag längtar till sommar och inte minst SOMMARLOV. Jag hoppas (ofcourse) på en ännu bättre sommar än 2016 trots att den blir svår att slå. Alltså tänk allt sol och bad, att bli brun, att gå på festival, vara ute all night long och bara parta parta parta!!
Vad längtar ni mest till i sommar? För mig är det iallafall lätt Bråvalla Festival, är så jädra taggad!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tröja med snörning HÄR / Off shouler topp HÄR / Klänning HÄR

Grå tröja HÄR / Randig tröja HÄR

Beige kappa HÄR / GANT tröja HÄR / Blus HÄR

Några av mina favoriter från NELLY.COM just nu. Väldigt basic men stilrent och snyggt. Det finns så mycket jag vill ha där, vet inte hur många plagg jag äger därifrån.
Snabb frakt, bra storlekar, (oftast) bra kvalité och så mycket billiga kläder också! Jag <3 Nelly

Likes

Comments

I skolan idag fick vi färga bryn och fransar på varandra. Jag blev jättenöjd med fransarna, de blev verkligen mörkare och jag fick så många komplimanger om dom efteråt. Vi färgade som sagt ögonbrynen också men självklart var bästa jag för feg så det blev ingen färg på mina bryn idag. Men fransarna var jag tillräckligt modig för och här under ser ni lite av hur resultatet blev. Nu ska jag plugga en liten liten stund till innan jag ska försöka sova. (Måste bara påpeka att jag är nyduschad och att jag alltså inte har flottigt hår.) Godnatt på er!

Likes

Comments

Några av mina absoluta favvisar i musikväg för tillfället <3
In och följ mig på spotify också vettja! HÄR finns all slags musik och alla slags spellistor.

Likes

Comments

Ett jädrigt tråkigt inlägg kan jag tycka, men det känns som ett måste. Eftersom jag vill att ni ska lära känna mig så bra som möjligt så snabbt som möjligt borde jag berätta lite mer om mig själv och visa mig lite mer.

Så, Jag heter alltså Julia Sofia Trygg, jag är 16 år och bor i Norrköping. Jag går i första ring på gymnasiet i Norrköping och läser stylistlinjen. Jag bor på två ställen, eftersom mina föräldrar är skilda. Det som är lite kul och även väldigt skönt för mig är att pappan min bor ute på landet medans mamma bor mitt inne i stan. Jag två yngre bröder och en äldre bror, nope ingen syster! Jag har även fyra katter men jag har minsann haft mer än så. Jag har haft så mycket olika djur i hela mitt liv, allt från kaniner till ankor.

I min vänkrets är jag den personen som sprider mycket glädje och är ofta den som bjuder på mig själv lite extra. Jag delar också med mig av mina åsikter och tankar, ibland kanske lite för mycket men men.. yttrandefrihet!! Nej vars..
Jag är också den personen som kan älska att sitta hemma med familjen en fredagskväll eller att bara ha en myskväll hemma med tjejerna samtidigt som jag också älskar mycket röj och party, och att få träffa massor av människor.
Men, jag har mina problem också, såklart! och känner inte alltid lust att träffa människor.

År 2015 drabbades jag av panikångest och har ända sedan dess arbetat med den och gjort allt för att förebygga den. Jag har mina verktyg och mina tricks, så min vardag och mitt beteende i olika situationer och tillfällen är det väldigt mycket skillnad på idag och om man jämför med 1-2 år sedan, vilket jag är riktigt stolt över.

Jag har alltid älskat att skriva, ända sedan jag var liten så det är bland annat därför jag startade det här. Ibland behöver jag skriva av mig lite, om allt och lite till och det delar jag gärna med mig av. Kanske finns det någon där som tänker likadant som mig, som håller med, som tycker samma som jag eller någon som kanske tycker helt tvärt om! Det är så intressant att få veta och jag tycker även det kan vara viktigt att dela med sig av åsikter, tankar och känslor och allt vad det kan vara.

Så det var lite (mycket) fakta om mig och jag är faktiskt taggad på att se hur det här går och om det finns någon där ute som kanske tycker detta är lite intressant iallafall :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

1an / 2an / 3an / 4an

5an / 6an / 7an / 8an

Kunde inte stå emot att dela med mig av lite tips på student och avslutningsklänningar också. Därför titta jag runt lite och hittade hur mycket fint som helst! För mig är det en självklarhet att bära vitt (vilket förklarar alla vita klänningar hehe) eller åtminstånde något ljust till studenten. Men det är ju upp till var och en. Jag tycker även att korta studentklänningar är det allra finaste men det är ju också individuellt från person till person. Till en skolavslutning tycker jag även där att vitt är det absolut snyggaste. Det känns som att det hör till på något sätt och att det är det mest somriga. Tycker inte ni det?
Här är några riktiga godingar jag hittade, alla är så snygga! Jag älskar nummer 11 och nummer 14 <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

1an / 2an / 3an / 4an

5an / 6an / 7an / 8an

Nu börjar det bli väldigt aktuellt med balklänningar, studentklänningar och avslutningsklänningar eftersom det snart är dags för skolavslutningar och sommarlov (för de flesta iallafall). Jag har själv ingen bal att gå på i år men jag vet att det är väldigt många andra som har så jag kände att jag ville titta runt lite för att sedan tipsa er. Balklänningar är enligt mig ganska speciellt och det gäller verkligen att hitta den rätta till sig själv så man får känna sig som en prinsessa den kvällen det verkligen gäller. Själv gillar jag när det är enfärgat och stilrent men klänningen får gärna ha något unikt eller någon liten detalj som sticker ut lite extra. Annars föredrar jag att ha någon extra detalj eller något som sticker ut i till exempel min frisyr istället.. Jag hittade en massa fina klänningar jag ville dela med mig av, mina favoriter är nog 3an, 5an och 11an. Vilken är eran favorit?

Likes

Comments