Header

Hej på er! Idag är en sån där dag då jag har absolut ingenting planerat. Måste säga att det är sååå skönt även fast jag gillar att ha många bollar i luften. Jag vaknade runt åtta imorse av att solen sken! Hur härligt är inte det, längtar så mycket till våren nu. 🌸
Det känns som att jag ska försöka passa på att njuta av dem här mornarna / dagarna då ingenting speciellt händer. Vad är det man säger... Det är under vilan man bygger? Idag kör jag på det iallafall!
😋

Det jag VILL göra idag är att gå ut på en promenad med Flamman, hade tänkt rida men igår fick hon ett balltramp så det ska få vila så mycket som möjligt från smuts och ansträngning då hon nästan var lite halt igår... Men hon kommer nog bli glad av att få gå ut naken i solen en stund.
Sedan hade jag också tänkt att pyssla lite hemma, städa, tvätta och sånt där som man nästan aldrig hinner med tycker jag... Hahaha, tänkte försöka träna lite också. Vill köra lite kondition såhär inför tävlingssäsongen, får se vad jag hittar på för något.
🙂
Annars ska jag bara ta det lugnt och små pyssla lite, så skönt!

Under förmiddagen har det inte hänt mycket, låg kvar i sängen till typ halv tio...
😍 När hände det sist?! Så det blev en lätt frukost så att jag skulle orka äta lunch runt den " vanliga " tiden. Sen dess har jag bara surfat runt på internet, kollat på bloggar, youtube osv. Men nu tänkte jag äta lite lunch. Det blir rester från gårdagens middag, mild köttgryta med ris!

Det var lite knapert med grönsaker hemma så det fick bli lite gurka, Hahah! 😂 Nu ska jag äta så hörs vi lite senare! Ha en fin söndag! 😄

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! I detta inlägg tänkte jag skriva en kort presentation om mig, bloggen och min häst.
Jag är en 15, snart 16 årig hästtjej som har ridit hela mitt liv. Jag bor på en hästgård på landet tillsammans med min hästintresserade familj, på gården har vi en hund, fem hästar och två små miniatyr ponnyer. Bland hästarna finns mitt lilla sto Flickering Flame, även kallad Flamman. Hon är född 2002 och är en korsning mellan halvblod / fullblod på 162 cm. En mycket trevlig och livsglad häst men röd... Hahaha. Hon har varit i min ägo i snart ett år, innan har hon både varit en allround häst och sällskapshäst. Under året som gått har vi mest lärt känna varandra och byggt upp formen inför 2017. Detta år vill vi ut på tävlingsbanorna mer och skaffa oss en rutin där. Då blir det inom Dressyr, Hoppning, Working Equitation och även lite Fälttävlan. Vi är alltså ett allround ekipage som vill utveckla oss till bättre och allmänbildad ryttare och häst.

På bloggen kommer ni få läsa om livet, vardagen och resan med min fantastiska häst. Tankar, mål och åsikter och allt där emellan. Hoppas ni kommer gilla vad ni läser och vill fortsätta följa min resa genom livet.
😊

Likes

Comments