Idag öppnade LISEBERG , jag har haft guldpass sen jag var 4, 5 år och kommer såklart ha det i år igen. Premiären var den 25 april. Jag och Emma var där kl 11 och det öppnade 12(:
Vi sprang direkt till helix , för det var så lång kö på mechanica ((: (den nya). Senare när vi stod i kön lossnade en bult och den blev avstängd. 2 eller 3 timmar senare öppnade den igen. Vi åkte den ungefär vid kl 6 eller 7. Man kan inte beskriva känslan men typ läskig skitrolig och snurrig.
KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej ((: Idag på idrotten skulle vi gå upp till skogen och leka catch the flag. Lagen var tjejerna mot killarna och vi krossa dom ((:
Men såklart har jag jätteont nu //: och jag har pausat från fotbollen några träningar nu så jag kan läka men inget händer //: Hoppas på det bästa och att ni har haft en bra dag ((:
KRAM

Likes

Comments

Hej allihopa ((: nu kommer jag berätta hur jag fick min skada och om den /:
Jag har alltid älskat fotboll och kommer alltid att göra det , jag var på en cup med mitt gamla fotbolls lag Tölö IF. Det var vår 3 och sista match och 1 SEKUND kvar på matchen , då jag blir fälld och mitt knä viker sig. När jag försökte ställa mig upp bara jag fall ihop, dom fick bära ut mig från planen och jag fick ta bakvägen ut och åka till sjukhuset. När jag var på sjukhuset så sa dom att det "bara" var en sträckning. Det fortsatte i flera veckor och senare månader och alla läkare sa samma saker "bara en sträckning"
Men sedan kom du HANS , bästa läkaren i världen jag fick äntligen veta allt om min sjukdom och veta varför jag får den och allt sånt. Jag fick gå på behandlingar och fick äta tabletter och det gör jag fortfarande. Men det försvinner inte på just mig //: Många av er har säkert schlatter men kanske inte lika farligt som mig. Och jag hatar att vara just den personen som har värst och ondast hela tiden ): Jag kan inte göra allt som alla andra kan hur än jag så gärna vill vara med på alla sporter /:
Men i förra veckan blev jag sparkad och många tror det går ju säkert över på 10 min MEN jag har ont i flera VECKER tillomed MÅNADER //:
Jag vill vara med på fotbolls planen i skolan varje dag men det blir bara värre ifall jag är det/:
Schlatter är en sjukdom som är vanligast för tjejer och det är när vi sportar mycket och anstränger musklerna krig knät, då bildas en kula på knät som svullnar upp. På just mig som har den värre så gör det ont hela tiden och kan inte ens röra vid den utan att det gör ont, jag kan inte gå ibl
and och böja knät.
Kram jag har haft schlat
ter i 3,5 år nu //:

Likes

Comments

heter det ifall det är en tjej? Boll Lisa?
Hej iallafall (: nu kanske ni vet vad jag kommer berätta om men jaja. Idag har jag varit i skolan och sedan åkt till fotbolls träningen , men jag är fortfarande skadad ( ni som vill veta om min skada kan läsa inlägget som kommer imorgon) så jag fick vara tränare.
Efter träningen åkte jag och åt och sedan till Tingbergsvallen. Där spelade Kungsbacka IF äldsta tjej lag som mötte något annat ((: Vi fick vara bollkallar / bollflickor
KRAM

Likes

Comments

Hej allihopa (:
Idag så åkte jag till inlag sportcenter och kollade när mitt lag spelade match. ( jag kunde inte vara med pågrund av skada) det var en väldig viktig match för det var VINNA eller FÖRSVINNA ,
Det gick inte jättebra för dom förlorade //:
Men bättre lyckas nästa gång , då jag också längtar att få spela. KRAM

Likes

Comments

TMI TAG
1. Vad har du på dig?
En rosa skjorta med svarta byxor

2. någonsin varit kär?
Inte så seriöst förhållande

3. Hur lång är du?
Ca 159

4. Några tatueringar?
Nej

5. några piercingar ?
Nej men vill ha navelpiercing

6. Favorit serie?
Helt klart gossip girl

7.något jag saknar?
När jag var i Egypten

8. Favorit låt?
Låt: Frank. Artist :Albin

9. Hur gammal är du?
12 men fyller 13 år

10. Favorit färg?
Vit rosa och ljusblå

11. Hög eller låg musik?
HÖG

12.vart går du om du är ledsen?
Till mitt rum

13. Hur lång tid tar det för dig att duscha?
Jag kan duscha på 7 minuter men också på 35 minuter

14. Hur lång tid tar det att göra i ordning dig på morgon?
15-20 minuter

15. Rädslor?
Spindlar , ormar och möss

16.senaste programmet du såg
Ack Värmland

17.senaste personen du pratade med
Mamma

18. Favorit mat
Tacos

19. Plats du vill besöka?
Dubai

20. Favorit smak på godis?
Surt och vit choklad är gott

21. Vilka instrument spelar du?
Inga

22. Favorit smycke?
Armband

23. Senaste sporten du spelade?
Fotboll

24. Senaste låten du lyssnade på?
Love me like you do - ellie goulding

25. Senaste gången jag var med någon .
Igår

26. Vem borde svara på dessa frågorna?
Alla som vill

Kram

Likes

Comments

Hej allihopa. Idag är det fredag och vi har haft en kort dag i skolan , det är skönt. Men på denna korta dagen har vi haft nationella prov i engelska , som är mitt sämsta ämne. Men jag känner att det gick ganska bra faktisk.(:
Hoppas NI har haft en bra dag.

Likes

Comments

Idag hade jag planerat att göra en TMI tag så att ni skulle få känna mig lite bättre men det gick ju inte så bra. Jag hade skola till kl halv 3, sedan skulle jag till bussen , när jag var hemma så skulle jag ha träning så TMI tag'en kommer kanske upp imorgon 💕 kram

Likes

Comments