View tracker

De gick jätte bra förut i skolan så de kändes bra efteråt. Åkte hem en stund och käkade middag innan matte hämtade upp mig då vi skulle gymma. Två andra killkompisar va med också så det va roligt att umgås lite nu innan jag åker.
Kom hem och gjorde mig lite kvällsmat och nu ligger jag död i sängen. Har varit en riktigt lång dag idag men har gjort och hunnit med mycket så det känns bra!! Hoppas ni haft en bra dag också, godnatt <3

Likes

Comments

Heyy! Började 8.25 imorse och slutade sista lektionen nu men ska sitta kvar här i skolan med några från klassen till fem tiden. Vi blev förfrågade att vara med på öppet hus som är i eftermiddag, det håller på i 2 h så de går fort. Vi ska gå & köpa oss nåt och äta nu så får vi ser vad vi hittar på under dessa dö timmar haha...

Likes

Comments

En lektion idag där vi gick igenom allt inför praktiken, inte långt kvar nu (!!!) Åkte sedan hem och gjorde mig en lunch, sedan in till kungsbacka igen för att fixa de allra sista innan vi åker. Tror jag fixat allt men kommer säkert komma på något mer.
Har nu tränat och ska hem & göra middag. Kanske åker med till flygplatsen sen och hämtar mamma som kommer hem men får se hur de blir med de

Likes

Comments

En rätt dålig bild på håret, men lite ser man allt hur de blev. Lite ljusare & lite fräschare, alltid lika nöjd!

Vi åkte in till Göteborg och bestämde oss att boka bord på pinchos. Maten va super god denna gången också, mums! Alltid lika mys med tjejerna, kommer sakna dem sååå himla mycke... Fy vill inte ens tänka på hur länge jag kommer vara ifrån dem:(
Ligger nu & kollar youtube, ska försöka lägga mig tidigt idag för e såå himla trött. Natti kram

Likes

Comments

Är hos frissan nu och ska äntligen få mitt hår slingat. Ska bli så himla skönt & få de gjort innan jag åker. Efter detta ska jag hämta upp jossan, julia och johanna då vi ska åka in till Göteborg för att äta middag eftersom jag åker på lördag. Tråkigt men ska bli jätte mysigt!

Likes

Comments

Som jag nämnt några gånger här nu på bloggen så ska jag ju åka iväg snart. Så vart ska jag? Jo, jag ska till Geilo i Norge på praktik under två månaders tid. Det är jag och tre tjejer till från klassen som ska åka. De andra två ska bo på ett hotell medan jag och Michelle ska bo på ett annat. Det hotellet vi ska bo och även jobba på är verkligen sååå himla fint. Det bästa är att det ligger 10 meter från backarna, kan inte bli mycket bättre???
Vi åker alltså nu på lördag, den 21 och kommer hem i slutet av mars. Två månader är en lång tid och det är väl det som kommer vara det jobbiga tyvärr... Vara ifrån familj och vänner & även allt annat. Men jag tror tiden kommer gå väldigt fort när vi väl kommit in i allting.
Massa snö, afterski och skidåkning inprincip varje dag vilket är det bästa, jo detta kommer bli bra ;)

Har börjat packa lite smått nu och det är inte det lättaste när man ska vara borta såpass länge haha... Vill ta med mig allt verkligen. Mamma kommer hem på onsdag igen och då får hon hjälpa mig med resten haha!
Varför jag började blogga igen var framförallt att jag ska iväg på detta äventyret och att jag även tar studenten & allt runt omkring det! Är så taggad på allt just nu vilket är helt underbart!!!

Likes

Comments

Gjorde mina naglar igen för några veckor sedan och är verkligen super nöjd. En spetsigare form denna gången men älskar dem!

Likes

Comments

Såå! Nu har jag städat i några timmar, fick något ryck haha men så himla skönt efteråt! Har tagit de lugnt nu hela morgonen men har även skrivit på ett arbete som ska in ikväll. Ska hoppa in i duschen nu & fräscha till mig lite så får vi se vad jag hittar på senare.

Likes

Comments