Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Unnade mig lite hudvård från jobbet idag. Feels good ;P

Likes

Comments

Det spelar ingen roll hur mycket du gör för vissa. Hur många gånger du finns där för dem när allt är dåligt hur du sitter och lyssnar på dem i timmar. Hur du tar din tid att höra  av dig, visar intresse att vilja ses. Det spelar ingen roll att du skriver "jag saknar dig" eller "vi borde ses". Dem kommer bara skjuta på det gång på gång. Men man forsätter att försöka. Varför? Vad är det men den personen som gör att man ändå alltid står där vid den sista när DEN BEHÖVER DIG. Men den finns aldrig där för dig. Eller hör aldrig av sig. Du är luft.

Sen får man förklaringar "förlåt att jag inte hört av mig det har varit mycket" . Så ser man dem vara med folk varje dag. Är jag tråkig? För det verkar som det. Att ingen egentligen vill träffa mig på egen vilja utan de är jag som ska fråga. Trött.

Känner mig inte tillräcklig. Känns som att man måste försöka så mycket för att folk ska vilja vara med en.


Sånna vänner finns de gott om. Eller vänner? Vet inte.

Likes

Comments

Ibland vaknar jag och känner att, idag vill jag inte göra någonting. Jag vill inte träffa eller prata med någon alls. Jag känner ingen ork. Det är jobbigt att bara svara på ett sms. Jag blir arg av för mycket frågor. Jag vill bara vara ensam instängd i mitt rum. Jag är nere. Jag är ledsen. Jag är missnöjd. Och jag kan inte svara på varför jag känner såhär. Jag bara är såhär.

Ibland har jag dagar jag hatar mig själv bokstavligen. Jag kan inte ens kolla mig själv i spegeln utan att må dåligt. Jag ser bara en ful tjej. Det spelar ingen roll hur många komplimanger jag får eller hur många som säger att jag ser bra ut. Inget spelar någon roll för jag kommer inte förstå det. Jag kommer inte lyssna och intala mig själv att jag är fin för jag ser inte det.

Jag ser inte det bra jag gör. Jag klankar ner på mig själv ständigt. Jag är negativ till allt med mig själv. Och jag vet inte varför. Folk brukar säga, "säg något positivt med dig själv". Just sånna här dagar kan jag inte det. Jag får inte fram en ända bra sak.

Jag är en tänkare, kan ligga i timmar och bara tänka. När jag är med folk så kan jag försvinna i väg i mig själv och hänger inte alls med i verkligheten runt om mig. Jag tappar bort mig själv i det.

Jag har vänner som älskar mig, jag har familj som älskar mig och jag har en pojkvän som älskar mig. Just för den jag är. Men jag kan inte förstå det. Jag kan inte förstå. Och jag vet inte heller varför jag är såhär.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig. Skönt med tanke på hur mycket jag jobbat. Gick dock upp tidigt för att lämna pojken på jobbet. Åkte hem gjorde stor frukost och sedan följde jag med syster till läkaren. Resten av dagen har jag legat hemma i soffan med min syster och bara myst. En bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Sov halva dagen. Så vaknade i panik. Nu är klockan snart 14 och jag börjar jobba 17.00. Innan jobbet ska jag till Apple store för min data har sagt hejdå :( idag vill jag verkligen inte jobba. Ska jobba i 3 timmar , så ovärt. Är så arg. Hmm verkar som jag har en dålig dag.. igen

Likes

Comments

Har för mycket tankar i huvudet. Vill göra allt men ingenting. Vill sluta på mitt jobb och bara dra men på samma gång vill jag jobba och tjäna ihop pengar till en egen lägenhet. Men jag vill även slösa hela min lön på skit bara för att. Jag är 19 år och har ångest över vad jag vill göra med mitt liv. Vill bli något. Vill inte bara bo kvar här i Hässelby hela mitt liv. Nej nu är jag negativ, en sån dag idag.

Godnatt

Bättre tid iaf

Likes

Comments

Med älskling

Likes

Comments

Ikväll ska jag fira en kompis som fyllt 19 år. Var i Vällingby under dagen för att köpa blommor. Slutade med att jag köpte massa annat och inga blommor.. Så fick springa in på Hemköp i Hässelby Strand på vägen hem. Det är så typiskt mig att glömma saker. Nu måste jag börja fixa mig och sen ska jag möta upp en vän! Ha en trevlig lördag! 

Likes

Comments