Har för mycket tankar i huvudet. Vill göra allt men ingenting. Vill sluta på mitt jobb och bara dra men på samma gång vill jag jobba och tjäna ihop pengar till en egen lägenhet. Men jag vill även slösa hela min lön på skit bara för att. Jag är 19 år och har ångest över vad jag vill göra med mitt liv. Vill bli något. Vill inte bara bo kvar här i Hässelby hela mitt liv. Nej nu är jag negativ, en sån dag idag.

Godnatt

Bättre tid iaf

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Med älskling

Likes

Comments

Ikväll ska jag fira en kompis som fyllt 19 år. Var i Vällingby under dagen för att köpa blommor. Slutade med att jag köpte massa annat och inga blommor.. Så fick springa in på Hemköp i Hässelby Strand på vägen hem. Det är så typiskt mig att glömma saker. Nu måste jag börja fixa mig och sen ska jag möta upp en vän! Ha en trevlig lördag! 

Likes

Comments

1 år och 3 månader sen jag ens öppnade min blogg. Vad hände egentligen?. Har inte direkt planerat att jag ska börja skriva som förut. Men visst kan det vara skönt att kika in här då och då och få skriva av sig eller bara skriva om dagen. Dock så tror jag inte att någon skulle trilla in på just min blogg men ifall ni gör det så hej och välkommen till mitt ointressanta liv.

Likes

Comments


Han vill legalisera våldtäkt – nu håller han stormöte i Sverige

Jag hoppas att alla skriver på att dem är emot detta. Det är vidrigt att en människa kan komma på något sånt här.

Likes

Comments

Well hello. Förlåt för den ur usla uppdateringen men har inte haft någon motivation till något i livet. Usch. Den senaste månaden har jag inte varit på topp. Men vet ni vad jag är tillbaka är har nog aldrig mått såhär bra. Sitter i mitt rum lyssnar på hög musik, hoppar runt och känner att allt är så bra. Har gjort mig av med saker som bara tyngde ner mig och det kan vara det skönaste som hänt. wey så är sådär väldigt glad och lycklig och ville dela med mig till er. Snart tänkte jag tända ljus på kyrkogården sen bara ta det lugnt hemma och lägga mig i tid för skolan som drar igång igen. Ska bli jätte skönt för då får jag tillbaka mina rutiner och då går träningen bättre. Ni får ha en fortsatt skön söndag, hadé. 

När jag hade långt och mörkt hår. Nu har jag kort och ljusbrunt, wey.

Likes

Comments

Hej hej hej. Inget intressant att skriva just nu. Så godnatt.

Sådär väldans taggad på skola

Likes

Comments

Tränade idag efter skolan. Var på gymet väldigt länge men det kändes som en halv timma bara. Skönt var det iallafall. Kom hem runt halv 8 och åt en så stört god middag. Pulled pork med sallad och vitlöks créme fraiche. U N D E R B A R T och tydligen så är pulled pork väldigt bra när man tränar. Nej nu babblar jag massa. Ska sova för ska upp väldigt tidigt imorgon. Godnatt!


Likes

Comments