Header

Hej allihopa! Jag hade velat veta vad jag ska blogga om? ska jag blogga om En vanlig dag för mig eller ska jag blogga om något annat? jag vet inte vad jag ska blogga om, jag tycker om att skriva och sånt men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om och vad som folk vill läsa, så skriv gärna i kommentarerna om saker som jag kan blogga om skulle bli jätte glad om ni skrev något och jag läser alla kommentarer! Kram Julia! ha en trevlig dag, tack för att du läste! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, idag har jag haft en skit dag! I skolan på rasterna så kände jag mig väldigt ensam och lite ledsen för det, jag försökte inte vissa för någon att jag var ledsen för om någon skulle fråga skulle jag bara börja gråta! Alla hade någon att vara med förutom jag då! jag försökte vara med två tjejer men det gick inte så bra och jag försökte vara med några andra tjejer men det gick häller inte så bra för dom ville spela fotboll och det ville inte jag inte att jag är dålig men jag ville inte! Sen fick jag reda på att jag skulle ha nationella prov muntligt i matte och det gick inte så bra tyckte inte jag det var om två bollar som vägde olika också skulle man säja vilken som var minst det var ju lätt men att berätta varför man visste att den bollen var liten det var inte lätt och plus att jag var lite ledsen! Och sen var det lite mer matte uppgifter man skulle göra och jag tycker att det inte gick så bra, men det gör inte så mycket att jag får ett F men lite tråkigt men vadå det är inte livets under gång! Jag hoppas det går bättre imorgon iallafall! Kommentera gärna och läs gärna mer inlägg från mig! Ha en trevlig dag!

Likes

Comments

Det är söndag och jag ska inte göra så mycket idag! Jag ska mest vara hemma men jag har varit på ica vi skulle göra hemma gjord pizza och så köpte vi saker som vi skulle ha på pizzan, pizza blev god tog ingen bild på pizza som jag skulle göra men jag var så hungrig så jag glömde bort! Men sen efter ica så åkte vi till en loppis och där köpte jag en rätt så fin tröja för 20 kr. Sen åkte vi hem och sen gjord vi inte så mycket mer, vi kollade på "så mycket bättre" på teven. Det var jätte bra! Också åt vi choklad! kommentera gärna och gilla gärna och läs gärna mer inlägg från mig, blir jätteglad för varje kommentar om den är snäll då, och jag blir jätte glad för alla som börjar följa mig, läser alla kommentar så ni bara vet! Kram Julia ha en trevlig dag!

Så här ser tröjan ute som jag köpte på loppisen! Ha en bra dag! Kram Julia! :)

Likes

Comments

Japp, då har man köpt en ny jacka! Och jag tycker den är jätte snygg och så är den varm och skön! Idag var det torsdag och jag hade slöjd, men vi brukar inte ha det på torsdag, vi brukar ha det på tisdagar men den här gången hade vi det! Och det var väl bra! Jag tycker att slöjd är väldigt tråkigt men vad då! Sen har det typ vart en vanlig skoldag och det har inte hänt så mycket saker. Jag vill bara skriva tack till alla kommentarer och gillningar på föra inlägget! Och gilla gärna och kommentarer gärna läser alla kommentarer! Kram Julia!!! obs!! Jackan kommer från HM!

Likes

Comments

Idag var det skola och jag hade engelska förhör jag tror det gick bra. Det var inte så kul på rasten men rätt så bra på lektionen! Sen efter skolan skulle jag ha lucia träning för jag ska vara med i luciatåget i skolan och sjunga och jag ska vara tärna! Det ska bli rätt så kul att sjunga, Sen var det slut och jag skulle gå till en lekpark och där skulle jag möta mamma och åka hem. Och jag tog lite bilder på vägen ditt! Sen var jag hemma och var med min familj spelade lite kortspel bara för skoj skulle men det var jätte roligt Och lite senare kollade vi på tv och vi tittade på "Vår tid är nu" Den serien är toppen! Kram Julia följ gärna!!! och kommentera gärna!

Likes

Comments

Här har jag skrivit om 7 låtar som ligger på top 50 listan i Sverige (spotify) Hoppas du hittar en ny favorit låt!!!!

"rockstar" Post Malone, 21 Savage

Den här låten tyckte jag var okej! Det som jag tyckte var bäst med en här låten var att man kände sig väldigt cool och tuff när man sjunde med. Men man blev lite utkorad när man typ hade lyssnat på halva låten. Men många tycker om den här låten för att det ligger 1 på top 50 listan . Om du vill känna dig tuff så lyssna på den här låten!!!!!

"Pari" Hov1, Jireel

Den här låten tyckte jag var väldigt lugn och avslappnande att lyssna på och jag gillar inte riktigt lugna låtar det är så jag tycker iallafall. Men den här låten är väldigt cool och den är inte lugn hela tiden men den här låten är inget jag lyssnar på iallafall. Och den här är 2 på top 50 listan. Och om du gillar låtar som är rätt så lugna så gå in och lyssna på den här låten!!!!

"Let You Down" NF

Den här låten la jag in i min spellista direkt. Sån här musik älskar jag. Och den som sjunger har så snygg röst!! Låten var väldigt cool och snyggt sjungit. jag tyckte den var toppen!! In och lyssna direkt!!!! Låten ligger 3 i top 50 listan.

"Too Good At Goodbyes" Sam Smith

Jag tyckte den här låten var så där, därför att den var väldigt lugn och som jag sa så gillar jag inte så mycket lugna låtar! Men den var okej jag hade kunnat lyssna på den här så in och lyssna!!!

"Perfect" Ed Sheeran

Jag tyckte att den här låten var väldigt lugn så jag gillar den inte så mycket!!! Om ni har set idol så känner ni igen den här låten! Den här låten är inget som jag lyssnar på men den var okej så in och lyssna!!!

"Dusk Till Dawn" ZAYN, sia

Den här låten la jag i min spellista direkt!! Den här låten tyckte jag var så grym!!!! Det är en tjej och en kille mest killen som sjunger i låten! Så gå in och lyssna!!!!

"Silence" Marshmello, Khalid

Den här låten hade jag som innan i min spellista! Jag tycker den här låten är jätte bra! Det är en kille som sjunger låten!!!! Jag tycker ni ska gå och lyssna på den här låten och dom andra låtarna!!

HA EN TREVLIG DAG!!!!!!

Likes

Comments

Några bilder på mig!!! Nästa vecka tänkte jag lägga ute: EN VANLIG DAG FÖR MIG! och OM 7 SPOTIFY LÅTAR också tänkte Jag lägga ute LITE FAKTA OM ADRIANA GRANDE och lite mer om mig!!!!! Följ gärna och läs mina inlägg när dom kommer ute!

Likes

Comments