Header

Hej snart börjar skolan, det ska bli kul att träffa alla fast det är ju inte jättekul att gå i skolan med det är helt okej! Jag har haft ett jättebra lov! Det har hänt mycket och det har varit kul att ha lov! Kommer lägga upp mera nu när skolan börjar! Fick precis en kommentar där det stog va fin blogg du har! Och jag blev jätteglad, jag tycker verkligen om när man får snälla kommentarer som man får av personer som man inte riktigt känner! Ni får gärna skriva om ni tycker om denna blogg! Detta inlägg blev ganska kort men nu ska jag gå och titta på Tv4 play på bachelor denna serien är väldigt bra och spännande. Det är inte riktigt en serie, jag vet inte hur man ska förklara! Men tack för att du läste! Kram Julia! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, detta inlägg kommer ut lite sent men det är bättre an aldrig!

Jag fick Terese Lindgrens handkräm i julklapp. Den är så bra och den luktar gott och den är väldigt mjuk. Och jag fick en inpackning till håret, den var jätte bra man ser verkligen skillnad på håret. Och sen fick jag två tröjor från hm dom är jätte fina och sen fick jag en kudde som ser ut som en bajskorv en emoji kudde. Haha SEN fick jag en klocka en vägg klocka super fin! Och så fick jag en ljusslinga som var i färgerna röd, vit och grågrön. och sen en deodorant som luktar jätte gott och sen fick jag lite godis och lite smycken och lite mer julklappar och det bästa av allt så fick jag en underbar julafton. Tack för att du läst och ha en bra dag!!!! Kram Julia!

Likes

Comments

Hej allihopa, idag ska jag göra ett inlägg om saker som jag ska göra bättre 2018 och mina mål, så jag hoppas att du vill läsa vidare. :)

1. Äta mindre socker. (Godis)

2. Försöka ha ett städat rum året runt! Haha

3. Vara snäll för då händer bra saker!

4. Åka till Gröne lund med familjen- Hunden. (Zicko)

5. Röra mer på mig! Haha

6. Måla mitt skrivbord!

7. Köpa mera kläder från loppis.

8. Lyssna mera på mamma och pappa.

9. Inte tänka så mycket på priset! Haha

10. Köpa en squishy!!!! Haha!

Likes

Comments

Hej allihopa, i detta inlägg kommer jag att skriva om 8 konstiga djur det ska bli kul, jag har inte lagt ut något på väldigt länge det är för att jag inte har haft tid. Nu kör vi!

1. Bältdjur: Dom är så gulliga sök på internet på Bältdjur dom var så söta! Fakta: Vissa arter har förmågan att rulla ihop sig till hårda bollar för att på så sätt skydda sig mot fiender. Gulligt. :)

2. Gavial: Jag hade absolut inte villat se den här djuret i vattnet när jag badar! Haha! Fakta: Världens konstigaste krokodildjur, gavialen, lever i indiska floder och kan bli uppåt 7 m lång.

3. Narval: Det är som valar med horn som tex som en enhörningar! :) Fakta: Narvalar lever i Norra ishavet och blir upp till 5 m långa.

4. Taggagam: Detta är ett super coolt djur. haha. Fakta: Taggagamens ovansida är helt täckt av hårda taggar som ska göra det svårt för rovdjur att svälja den.

5. Springråtta: Detta djur är så gulligt och roliga! Fakta: Springråttor är en familj annorlunda gnagare som främst lever i Nordafrika, Mellanöstern och Asien.

6. Blåsfisk: Man vill inte beta på dom! Haha Fakta: Blåsfiskar ("pufferfish" på engelska) finns i varma vatten runt om jorden och kan som namnet antyder blåsa upp sig själva till bollar.

7. Violsnäcka: Detta djur är no det finast djur jag har sätt! Fakta: Längst ut i sina många fingrar har den ett gift som den använder för att döda sina byten.

8. Flikfisk: Så Coolt djur! Fakta: Flikfisken lever i havet utanför södra och östra Australien och ingår i samma familj som de nästan lika underliga sjöhästarna.

Källa: http://www.varldenshaftigaste.se/topplistor/varldens-25-konstigaste-djur/

Det här in inlägget kanske är rätt så tråkigt men det är coola djur, Jag kommer no lägga ut lite inlägg imorgon det är ju nyår! Jippi! Haha. Om ni trycker på länken så kommer det komma fram mer fakta om djuren och det kommer upp jätte fina bilder på dom konstiga djuren. Ha en super trevlig dag! Och tack för att du läste. Kram Julia.

Likes

Comments

Hej gänget idag är det jullov och jag är så glad, men jag kommer väl sakna skolan lite men det är mest skönt! men det som är mindre bra är att vi har ett so prov om stormaktstiden som ska in efter lovet så jag är inte super avslappnad men vad då jag kommer inte plugga så himla mycket men lite. Hittills har jag varit på två julbord detta år! Hur många har ni varit på? Det bästa maten på julbordet som jag tycker är no prinskorv eller ägg men allt är väl gott tycker jag! hos mig är det inte så himla mycket snö, min lilla syster och jag har byggt en snö stol! Haha! Idag vet jag inte vad som kommer hända det är bara två dagar kvar nu till jul. Jag har köp julklappar och jag har till med rimmat på dom! sökt på internet "Rimma på julklappar" Haha lite fusk men vad då det är ju tanken som räknas eller? Och jag hoppas att du kommer få en toppen dag idag! Kram Julia. Skriv gärna en fråga i kommentarerna om du vill? :)


Likes

Comments

Hej gänget, jag vet inte vad jag ska skriva om, vill ni att jag ska göra ett inlägg om vad jag har för smink och ta riktigt fina bilder på det eller ska jag skriva om någon veckodag som ni får rösta fram eller ska jag göra något annat? Jag tycker om att skriva men jag vet inte vad jag ska skriva om och jag önskar att ni kunde ge mig tips och tipsa om typ ett inlägg som du har skrivit eller nåt! Men jag blir jätte glad om du skriver något som jag kan skriva om i ett inlägg jag har tänkt att göra ett inlägg om ett recept och ta fina bilder också men jag vet inte! skriv jätte många tips om saker jag kan skriva om i ett inlägg! Skulle bli super glad! :) Rösta gärna på en veckodag här ner som jag kan berätta om vad som händer i mitt liv på just den dagen! Ha en jätte bra dag önskar jag! Kram! :)

Likes

Comments

Hej, Idag ska jag skriva om "23 Random fakta om mig!" Och jag hoppas att du vill läsa! :)

1. Mitt favorit spel är "Den Försvunna Diamanten"!

2. Jag använder inte så mycket smink typ lite maskara!

3. Jag älskar fluffy slime!

4. Jag tycker om att lyssna på bra musik!

5. Jag älskar godis! Haha!

6. Jag tycker om snö!

7. Jag har typ, en egen dator! Haha!

8. Jag är galen i allt som är gult! Haha!

9. Jag gillar att köpa kläder på loppis ibland! Haha!

10. Jag är inte super smart!

11. Jag har inga problem med läxor bara att det är väldigt tråkigt! Haha!

12. Jag älskar min familj!

13. Min hund piper varje morgon och vill in i mitt rum! Haha!

12. Jag älskar kor!

13. Jag älskar min bruna hund!

14. Jag tycker om att spela volley boll!

15. Jag älskar julen!

16. Jag gillar att baka!

17. Jag tycker inte om lök!

18. Jag tycker om att fylla år men också inte! Haha!

19. Jag älskar att diska! Haha! Det är sant!

20. Min hund är väldigt jobbig ibland!

21. Jag har haft några vandrande pinnar! Haha!

22. Jag älskar parfymer!

23. Jag sover aldrig med strumpor!

Tack för att du läste den här texten och ha en trevlig dag! Och du får gärna skriva något i kommentarerna om du vill! Kram Julia! :)

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag har jag haft det super kul dag med några vänner och lite sånt! Fortsätt läsa! :)

Jag åkte buss till skolan med min lilla syster och sen träffade jag en vän som jag pratade hemligheter med som jag var med på rasterna och efter skolan. Det var bra i skolan, sen efter skolan gick jag till en fritidsgård tror jag att det heter med min vän då! och jag var där till klockan 5 och jag glömde skriva att jag gick till lucia träningen innan jag gick till fritidsgården och det är ganska tråkigt på lucia träningarna och det ska bli skönt när det är klart! Och på fritidsgården så spelade jag ett spel och åt lite godis! Haha! Det var roligt där iallafall! :) Och sen har jag haft en bra dag och ska snart titta på tv!

Tack för att du läste och skriv gärna i kommentarerna och ha en jättebra dag! :) Kram Julia!

Likes

Comments

Hej gänget! Jag är på ett väldigt bra humör idag så jag tänkte skriva ett inlägg på bloggen! Och inlägget ska handla om jaha ni vet redan vad det ska handla om ni har ju läst titten! Haha! Det första ni behöver eller inte behöver är:

1. Julgran det skapar jul känsla!

2. Veta vilka kläder ni ska ha på julafton!

3. Pynta rummet eller huset med glitter eller något annat!

4. Köp Paket till andra!

5. Säg till folk vad du önskar dig så kanske får du det!

6. Var väldigt snäll så du inte skapar dålig känsla innan Jul!

7. Städa rummet eller huset!

8. Lyssna på en jul sång eller fler så du får en bra jul känsla innan jul!

9. Försök ha varma kläder innan snön kommer!

10. Va försiktig så att du inte sårar någon innan jul!Skriv gärna om vad ni tyckte om tipsen och skriv gärna om jag glömde något! Ha en trevlig dag! Kram Julia!

Likes

Comments

Hej allihopa, idag tänkte jag skriva lite om mina 10 Youtubes Favoriter som jag brukar titta på! Och ni kanske hittar en ny favoriter. Okej nu börjar vi!

1. Jocke och Jonna! Jag skrattar alltid till doms videor dom är så bra! Om du gillar att skratta så ska du gå in och titta på deras kanal!!! Och dom är snälla och glada!

2. Felicia Bergström! Jag älskar hennes Wish Haular dom är så roliga att titta på och så är hon så glad i sina videor. Så in och titta!

3. KaptenRiley! Han har så bra kvalité på hans videor och så gör han mycket spännande saker som typ "Lever Som en Miljonär!" och mera så in och titta på spännande saker!

4. Emma och Konrad! Dom är roliga och väldigt snälla i videor och jag älskar när dom testar typ fanta smaker och sånt. Så in och titta!

5. Gustav och Johanna! Dom har också bra kvalité i sina videor och dom är glada i sina videor. Så in och titta!

6. lJustWantToBeCool2! Jag skrattar alltid i deras videor dom är jätte bra på Youtube och jag tycker du ska in och titta på deras kanal!

7. Samir och Sigrid! Dom är så bra och dom har jätte bra kvalité i deras videor och dom väldigt roliga!

8. Therese Lindgren! Hon är grym på att göra videor och så är hon väldigt glad! Så in och titta!

9. Louise Hammar! Hon är snäll och glad i sina videor! och jaha gå in och titta på hennes kanal!

10. Amanda Konscanski! Hon är väldigt rolig och snäll i hennes videor och man blir glad! Så in och titta!

Jag kunde inte lägga in en länk till deras kanaler, men jag tänkte tipsa lite om bra videor. Och det är bara att söka på deras namn på Youtube så kommer dom upp! Ni får gärna tipsa om andra Youtube kanaler i kommentarerna! Och Tack för att just du läste detta inlägg och ha en trevlig dag!

Likes

Comments