Header

Hej hörni!!

Hur mår ni? Jag mår bra förutom att det kanske är lite stressig nu i julaftonsruset..menmen det är ju bara jul en gång om året. Idag har jag vart hos frisören, herregud vad jag är nöjd ohh känns alltid som man har nytt hår och även fast man bara toppade sig och klippte en liten lugg so är vid sida. Kan verkligen säga att Pontus är riktigt bra och super trevlig, mitt hår blev verkligen ammmmazing!! Resten av dagen har jag bara suttit och klurat ihop rim till HELA släkten ,då pratar vi alltså julklappsrim...hur gör ni? Har ni julklappsrim? Så kul att få vet hur ni gör.

Menmen dagen har rullat mot sitt slut och nu sitter jag här i sängen och tittar på Riverdale med mina pannkakor, wiho toppen avslut på denna dag. Imorgon blir det en produktiv dag, då det vankas bl.a besöka småkusinerna och deras kattunge (TAGGAD!!!!), senare på dagen tror jag vi ska åka och titta på en lite kissebebis OCH sen beställa en biljett så jag snart kan åka mot V hihi!! Sköt om er.

PUSS:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej eller rättare sagt godkväll hörni!!

Jag hoppas ni mår lika bra som jag gör för jag mår verkligen toppen bra;)

ÅHH vad denna dagen har vart välbehövlig, har bara tagit det lugnt och inte rör mig en cm, kände verkligen att jag behövde det för att komma ner lite i stress och lugn, för det känner jag att jag ska göra detta jullov bara ta det lugnt.

Så idag så har jag gott runt i min mjukisdress och myst runt med min lilla kattbebis Smulan, hon får ersätta V nu när han inte är här hos mig. Tog mig även en dusch och stod säkert i duschen i en timme. Såååå skönt!!!

Jag har bara vart mest i min säng idag och tittat på en ny serie Riverdale, fått så många tips och pekar att jag ska titta på den så får väll göra det nu på lovet hihi! Men nu ska jag lägga mig i sängen igen för var bara nere i köket och hämtade min lite smått och gott, nu plöja lite avsnitt av Riverdale..ja shit va bra den är.

PUSS.

Likes

Comments

Hej hörni!!

Det var väldigt längesedan, guuuuud förlåt!! Har verkligen glömt bort bloggen bland allt julstress, men jag har tänkt att berätta lite vad som har hänt dom senaste dagarna, lite bilder osv hihi!

HELGEN.

I helgen så var jag och V i Sunne och bara myste runt lite. Vi hade verkligen inga planer vilket jag tyckte var väldigt skönt, eftersom det har vart väldigt stressigt. Men herregud vad jag är kär i denna lilla stad, det är så mysigt och det är verkligen skogsliv där, så mysigt och underbart. Jag och V var även och tog oss en morgonpromenad det var väldigt mysigt DOCK så tog han det mera som att leta efter djur haha typiskt han ;D Något jag älskar är när v åker långa sträckor tillsammans, som nu när vi åkte hem är det ca 2,5h hem och bara att sitta och prata med honom, får man glädjerus i hela kroppen, så otroligt fin människa är han ,min V.

Vi gjorde inte så mycket mera utan ni får lite bilder också;)


JULLOV.

ÄNTLIGEN!!!! Som jag längtat, herregud detta var något som jag verkligen behövde, så otroligt skoltrött som jag har vart dom senaste veckorna det går verkligen inte att beskriva. Sedan har allt gått i ett, det har vart prov lite här och där SEDAN mitt i allt ska man hinna plugga på dessa prov som ligger på samma dag eller flera samma vecka. Det känns lite i kroppen att man verkligen gett allt för denna termin.

Igår hade våran skola julavslutning PG Awards, vilket är en gala som våran skola har, jag tyckte att det var så otroligt roligt, fast det är klart hade man kommer sakna sina kompisar i skolan. Vi fick lite uppträdanden och även så fick vi lite snacks samt stipendium utdelning för olika titlar i varje årskurs och program. Och sist med inte minst så hade Stylisterna en modevisning med olika teman. dom är verkligen så duktiga och ambitiösa.

Ta hand om er, så hörs vi senare.

PUSS!!


Likes

Comments

hejsan hörni!!

Hur börjar man ens ett blogginlägg hahahah?? Tänkte inte så mycket när jag startade detta men det får väll bli som det blir, eller? Aja detta blir väll kul, kanske..kanske inte. Hoppas ni har förståelse att detta kanske inte blir det bästa men alla måste börja någonstans.

Det var faktiskt en av mina närmsta vänner som började blogga nyss och blev väldigt inspirerad av henne. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer men nu tycker faktiskt vi kör en kickstart HIHI leeeet´s gooo!!!!!!

Puss på er;)

Likes

Comments