Här i Kroatien är det bad och sol hela tiden. Det är nästan så man inte orkar vara i solen. Just nu är det nog 35 grader. Vi har precis ätit ute på terassen och ska snart ut och segla. Jag har älskat resan hittills. Vi har gjort forsränning, åkt jetski, vi har gjort mycket äventyr. Det är knappt en vecka kvar av semestern och man vill inte direkt åka hem. Men vi ska snart iväg så måste gå, kommer tillbaka senare när vi har seglat! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Postad i: Resor

Första dagen gjorde vi inte så mycket. Vi var mest hemma och bada i poolen. Packade upp resväskor och allt. 

Likes

Comments

Kvällen ♡

Likes

Comments

Postad i: Vardag
Tisdag 21/6

Startade morgonen med att vakna runt kl 8. Brukar inte vakna så tidigt. Men det beror nog på att jag är förkyld. Näsan bara rinner och halsen gör ont. Men det blir bättre det är nåt positivt. Efter frukosten som mest bestod av te pga min hals. Började jag för no reason måla. Det är inte direkt min hobby eller så, men är kul ibland att hålla på med. Höll på typ i 2 tim och kom ingenstans haha. Dagarna brukar mest se ut så att jag vaknar ganska sent, blir typ brunch att äta och sen kolla på tv-serier hela dagen. Det var ungefär en sån dag idag. Efter målandet höll jag på med instagram och allt sånt ända tills lunch. Mormor gjorde stuvade makaroner med köttbullar och ketchup. Asså det är min favorit haha. Älskar stuvade makaroner, du måste prova haha. Sen shoppa jag med mormor, systern Alice och morfar i centrum. De är så gulliga och köpte godis till Alice och mig. Det blev också lite saker från H&M. Sedan blev det som vanligt dags för tv-serierna haha. Nu kollar jag sönder på orange is the new black. Det blev typ släktkalas vid middagen. Kusinerna kom på middag med oss och vi blev typ 9 st vid matbordet. Resten av dagen kommer jag nog umgås med min familj. Puss! 

Taco me out tröja från h&m 99 kr

Randig tröja från h&m 50 kr

Båda solglasögonen från h&m 79 kr styck

Likes

Comments

Postad i: Prat

Hej! Det här är mitt första inlägg på bloggen och jag tänkte då dela med mig lite om mig själv. Så kanske du lär känna mig bättre.

Jag heter Julia och är femton år gammal. Bor utanför Stockholm med min familj. Tre gånger i veckan håller jag på med dans. Vår grupp heter Dance Fusion och vi dansar street, show och jazz. Dans är ett av mina intressen men också mode, skönhet och att vara med mina vänner och familj. Jag som person blir lätt stressad, skrattar åt mina egna skämt och försöker vara en social person. På bloggen kommer jag skriva om min vardag, mina tankar, åsikter och massa annat. Hoppas du kommer tycka om min blogg och vill följa den!


Likes

Comments