Idag inhandlade jag något livsviktigt. Reflexer! Jag går varje morgon och kväll till jobbet så jag vill gärna synas nu när det är mörkt ute. Snart är årstiden här då det är kolmörkt både till och från jobbet. Och som bilist vet jag även hur mycket en reflex underlättar.
Denna tofsreflex hittade jag i en vanlig mataffär och den får pryda min väska, toppenbra med både en snygg och praktisk tofs.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dessa två guldkorn får numera agera inredningsdetaljer. Tycker det ger en härlig känsla med det bruna och guldiga. Dessa kommer få sällskap av flera, men inte än. Känns så kul att få inreda i huset lite smått.

Böckerna gjorde sig perfekta i trapphallen. De har harmoni med den mörkgröna tapeten.

Likes

Comments

Godmorgon Lördag! Vaknade i sommarstugan idag i vackra Dalarna. Idag står det renovering på schemat och skrota runt utomhus. Solen skiner och det är så där höst krispigt ute, helt magiskt.
Byter i bloggande stund om till mins nya rosa jobbarbyxor, så fina!

Likes

Comments

Igår hände något som jag inte alls trodde. Jag och S satt uppkrupna i soffan med en varsin bok och läste.! Jag kan tycka det är så mysigt att läsa...men under studietiden läste jag så mycket att all form av skönlitteratur hamnade åt sidan, orken att läsa mer än jag redan gjorde fanns inte.
Men nu äntligen har jag hittat tillbaka till läslusten så jag beställde 3 böcker. Vips så hade även S som knappt läst alla i sitt liv beställt 2 böcker, jag förstod inget!
Och igår så satt vi i soffan och läste, vi båda var nog egentligen ganska chockade!

Boken jag började läsa är tragisk, hemsk men intressant. Den berättar historier som är långt bort ifrån mig själv. Slutstation rättspsyk heter den. Jag fastnade direkt!
(Idag längtar jag hem till soffan och boken igen)

Bilen ovan är alla böcker vi beställde och den nedre bilden är mina böcker.

Likes

Comments

Ännu en morgon på kontoret, men lyckade med frukost hemma idag...glömde ju allt på jobbet.
Igår tog jobbet ett steg framåt, jag fick ett nytt uppdrag som känns väldigt spännande och roligt att få pyssla med! Så taggad och glad över detta! :D
Dessutom tror jag att jag haft körkort i 5år idag, heja!
Kanske inget att hurra för men piggar upp dagen lite grann.

Likes

Comments

Idag slog det mig, vilken stor skillnad det är på att plugga och jobba. Ganska självklart, men jag har inte reflekterat över kontrasten förut.
När du pluggar finns det alltid med i tankarna, alltid! Man är nästa konstant stressad och trött och böckerna är tunga att gå runt med innan kunskapen sitter i huvudet. Men friheten är större, tiden läggs upp obehindrat av annat egentligen, det som krävs är struktur.
Medans nu mär jag jobbar, finns ett annat lugn, ingen stress på samma sätt och jag bär inte längre tunga böcker. Allt lämnar jag på min plats och sedan går jag bara hem utan en större tanke på jobbet.
För mig är nog den största skillnaden att nu när jag jobbar så känner jag mig mer ikapp med alla runt omkring mig. Dessutom oroar jag mig mindre.

Ibland slås jag av viss längtan tillbaka till pluggtiden, men samtidigt känns det bra att äntligen få vara vuxen på riktigt bredvid alla andra.

Likes

Comments

Ett av fynden från igår. Blev även två koftor, kan visa de hemma senare. Det var en mysig dag tillsammans med S trots regnet.

En perfekt liten plånbok att ha i fickan och snabbt få med sig när man egentligen bara behöver korten. Bra variation mot den större plånboken jag haft en stund.

Likes

Comments

Medans S fortfarande sover passar jag på att gå upp och dricka te i köket. Jag har lite fixande med bilder att ta tag i och sedan ska jag plocka fram en god söndagsfrukost.

Det bästa just nu är att det är en regnig dag ute, så att sitta inne och mysa framför frukostbordet får man göra länge! Vi får se vad jag och S hittar på under dagen, det var visst tal om eventuell shopping igår, så hoppas på det.


He en fin söndag!

Just nu:

Likes

Comments

Lördag. En lugn sådan. Igår var det först jobb och sedan afterwork, väldigt trevligt men imorse var jag lite extra trött.

Jag och S har precis ätit en så god middag så nu myser vi mätta i soffan framför en film med tända ljus. Ibland är just det, det bästa som finns!

Likes

Comments

Ännu mer vacker höst! Åh vad jag gillar hösten. Det är så frisk lift ute och man kan gå i sina mysiga jackor. Det är dessutom så fint ute.
Torsdag dessutom och snart helg med sovmorgon, vilket känns väldigt skönt!

Likes

Comments