Header

Ja imorgon åker jag alltså hem. Ska bli väldigt skönt faktiskt. Det hela beror inte på att jag inte trivs eller så här, jag trivs jätte bra med familjen, Alabama, staden osv. Men, jag känner verkligen att detta inte passar mig, det känns inte rätt för mig. Det är just därför jag har valt att åka hem, inte pga att jag längtar hem eller inte trivs utan just för det inte passar mig. Har gått så länge och funderat fram och tillbaka på ifall jag ville göra detta och kom fram till att prova, nu har jag provat och det är inte för mig, simple as that. Kommer dock sakna Taco Bell, de är lajf på riktigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår va jag, Jessica, Rebecca och Mary-Beth, som är värdmammans systerdotter, och shoppade. Vi hamnade på Hamilton Place i Chattanooga som ligger ca 1,5h bort. Min plånbok gillade kanske inte denna shoppingturen men fick iallafall ihop lite plagg. Det är sån stor skillnad på priser på märkeskläder här i USA, allt är så mycket billigare. Blev väl lite VS, Hollister, Abercrombie and Fitch osv som i princip inte finns i Sverige. Taggar inte precis skola imorgon, hade för höga förväntningar på skolan och det va inte alls som jag tänkt mig att det skulle vara. Åker också hem på torsdag och är hemma fredag vilket ska bli skit skönt. Det enda jobbiga kommer bli att lämna Jessica, så snäll och skön tjej.

Likes

Comments

I ca ett halvår så har jag känt att jag faktiskt inte vill åka till USA. Jag har funderat fram och tillbaka ifall jag ska åka och det har för det mesta hamnat på inte, men jag bestämde mig iallafall att försöka att åka iväg. Nu är jag här i Rainsville och allt är bra, familjen är jätte gullig och jag har inte speciellt mycket hemlängtan. Men det känns inte rätt, inte alls. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men alls känns bara inte rätt, jag känner mig ett obehag, känner mig obekväm. Sen har jag heller inte velat detta på såpass länge så jag har faktiskt bestämt mig för att åka hem. Det har inte med familjen eller hemlängtan att göra utan jag känner helt enkelt bara att detta inte är det rätta för mig just nu. STS håller på att boka biljetter så det blir nog under början på nästa vecka. Förutom detta så har väl dagarna gått hyfsat bra, skolan är inte alls som jag förväntat mig, det va inte alls speciellt, inga roliga klasser, ingen vidare skolmat osv. Jessica, den italienska tjejen som också bor här är jätte snäll och gullig. Vi har också alla klasser tillsammans vilket är skönt. 

Likes

Comments

Har nu kommit fram till Stockholm, sitter på hotellet och ska lägga mig. Har varit en så jobbig dag, det va så extremt jobbigt att lämna Rasmus och har gråtit ända sen dess. Kommer inte heller ha internet innan söndag antagligen så det är lite surt ,en aja. Ska upp 3:45 så läggdags nu!!

Likes

Comments

Imorgon är det då dags att ge sig av, 19:15 går planet och det blir inte precis lilla resan. Först från Landvetter till Alranda, sova där en natt. Därifrån vidare till London, byta flyg till New York och sova en natt där. Efter New York vidare till Atlanta och från Atlanta till Chattanooga där jag blir hämtad av familjen. Blir ca 1,5h bil därifrån till hemmet. Kommer va helt slut. Sista natten hemma iallafall och Rasmus kommer hit. Vet helt ärligt inte hur jag ska klara mig i 10 månader utan honom, kommer bli extremt jobbigt. Är lite rädd över bagaget då det just nu är lite övervikt, var tvungen att ta bort ganska mycket innan, vägde lite mycket.. Ja, imorgon händer det alltså.

Likes

Comments

Igår eftermiddag fick jag reda på av en tjej jag träffade på STS lägret att min värdmamma är hennes värdmammas mamma. Fick även veta att jag ska bo i staden Rainsville i norra Alabama, nära gränserna till Georgia och Tennesse. Skolan heter Plainview. Den här tjejen har också då pratat med min värdfamilj och har även gett min värdsyster min snapchat så hela morgonen har jag legat och skrivit med henne. Hon heter Rebecca och är 15år, mamman heter Christy och pappan Kevin. Rebecca va jätte gullig och föräldrarna verkar också vara det. Men jag hoppas att Petter ska ringa idag med ännu mer information :)

Likes

Comments

Fick idag ett mejl av Petter från STS! Ser ut som om jag kommer att bo i staten Alabama!! Allt är dock inte helt 100 än då det är en dubbelplacering jag har fått. Familjen ville alltså ha två utbytesstudenter så det är jag och en italiensk tjej som ska dit! Men både hon och jag måste godkänna dubbelplaceringen så det måste fixas nu direkt. Familjen består av en mamma, en pappa och en tonårsdotter och bor då i Alabama, och detta är allt jag vet än så länge. Jag är iallafall jätte nöjd med min placering och kommer definitivt att godkänna detta. Det sista avresedatumet är på fredag/lördag så det blir då jag åker, kommer bli jobbigt att säga hejdå men jag tror att det kommer bli jätte bra!!

Likes

Comments

Hej! Jag har nu skaffat den här bloggen för att jag alldeles snart ska åka till USA som utbytesstudent under 10 månader. Jag vet fortfarande inte vart jag ska bo, gå i skolan eller när jag åker men har känslan att det kommer bli väldigt snart. Här på bloggen kommer du få följa mitt liv i USA. Mina känslor för det här året är just nu ganska blandade, jag tycker det kommer bli väldigt svårt att lämna alla nära här i Sverige. Men det ska förhoppningsvis bli bra ändå :)

Likes

Comments