Header

Nu är det dags att pröva mina vingar på en ny bloggportal, närmare bestämt DEVOTE. För tillfället vill inte mitt domännamn samarbeta med mig, så fram tills dess hittar ni bloggen på - HTTP://DEVOTE.SE/JULIASUNDELIN

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blus - HÄR (länkad i svart) // Kappa - HÄR // Jeans -HÄR // Skor - HÄR // Väska - HÄR

Var beredda på att från och med nu så kommer varje outfit vara med min nya kappa haha eller inte. Ska försöka variera mig för jag vill verkligen köpa blåa bootcut jeans så jag inte bara har svarta byxor, vad tror ni om det?

Likes

Comments

Tjoho! Då var det fredag och vaknade och var taggad?! Vet inte riktigt men bara att det är fredag gör mig taggad haha. Slutar vid kl 12 och skulle då vilja fota min outfit men har igen privat fotograf så får se hur det blir... Annars har jag inget speciellt som händer, blir nog gym och sen fredagsmys med familjen. Men det är mysigt det med. Har ni några planer för idag? <3

Likes

Comments

Blus - HÄR // Jacka - Vero Moda // Jeans - HÄR // Halsduk - HÄR // Skor - Johnny Bulls

Denna outfit hade jag i lördags och det är ungefär så här varje av mina outfits ser ut känns det som. Tagga fota den nya kappan säger jag bara haha!

Likes

Comments

Idag har varit en stressig dag...eller inte haha. Vaknade vid kl 8 och snabbt fixade mig för att dra till skolan och ha några lektoner, slutade 1,5 timma tidigare alltså redan vid kl 14. På bussen brukar jag alltid läsa bloggar och såg att Lovisa Barkman hade tipsat om en kappa på MQ så gick in där och det fanns bara en kvar i storlek 36 så kände att det var självklart att köpa den, visst är den snygg? Denna är det! På bilden där man ser kappan är det värdigt gult ljus men får försöka ta några outfitbilder med den i helgen.

Nu ska jag försöka mig på att redigera två videor om jag och redigeringsprogrammet till samarbeta. Håll tummarna <3 Får se om jag drar till gymmet eller inte ikväll, känns som att jag måste ta några timmar till att redigera osv. Puss på er finisar!

Likes

Comments

Lite blandade bilder från idag, känns som att jag bara har lagt upp bilder från min mobil nu det senaste men har inte med mig kameran överallt ;)

Kom precis hem från gymmet och innan idag var jag i skolan och hade två lektioner så slutade redan vid 11. Då åkte jag till Cubus och skulle få några papper underskrivna och passade på att köpa lite kläder, sånt får man unna sig med tycker jag. Åt lunch på Waynes coffee, tråkigt att äta själv men alla andra var ju i skolan... Som sagt efter det åkte jag och tränade (sjukt pinsamt att min brun utan sol rann när jag svettades haha) och det är helt enkelt det jag gjort idag.

Kände ändå att det var skönt att göra annat än att bara sitta i skolbänken en hel dag. Ska nu duscha och planera lite inlägg och svara på mail. Alltså en väldigt intressant kväll i Julias liv :-) Btw gillar ni när jag skriver längre inlägg eller ska jag korta ner det? Kommentera så gör jag det ni vill, puss!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Body HÄR / 2. Jacka HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Sko HÄR / 5. Väska HÄR

Bara jag som är taggad på att använda vårkläder?! Snygga kappor osv, love it <3 Föresten har ni några tips på vart man kan köpa fina kappor som man inte knyter utan en dragkedja, förstår ni haha?

Likes

Comments

Ni alla vet vad jag tycker om att veckorna är lika men vi får hoppas på att denna vecka inte blir seg och tråkig. Idag och imorgon är det praktik som vanligt, vilket betyder död på kvällarna haha. Btw så är jag frisk nu, på morgonen brukar jag få huvudvärk ibland men det överlever jag. På onsdag, torsdag och fredag är det skola och på lördag ska vi bowla och äta på resturang med släkten. Det blir alltid crazy med dom haha. På söndagen blir det säkert filmning som vanligt, vi får hoppas att mitt redigeringsprogram ska börja funka igen. Annars förstör det mitt liv...okej inte riktigt men ni förstår ;)

Likes

Comments

Japp, då var ännu en vecka över... Idag övningskörde jag med pappa på en parkering bara för förra gången körde jag på en väg och skulle öva på vissa saker innan jag körde på en väg igen. Jag har kommit upp i 80km men där går gränsen haha. Efter det åkte familjen till Selmis & hennes familj och fikade och snackade om livet ni vet. Som vanligt har det inte hänt så mycket ikväll utan jag har suttit med brun utan sol och försökt redigera en vlogg för andra gången. Men det går verkligen inte att ladda upp den. Så nu har jag gett upp och istället ska jag duscha and stay positive <3

Likes

Comments

INSTAGRAM@juliaasundelin