Godkväll,

Idag har vi haft en riktigt grå & regnig dag här hemma i Stockholm, tror det har regnat hela dagen. Snart kickar vi igång november månad. Om ni frågar mig så är det årets värsta månad...så grått och trist! Mörkt när man vaknar och ännu mörkare när man kommer hem på eftermiddagen...

Jag suktar efter att resa iväg till solen, ser tillbaka på alla fantastiska resor och inser hur mycket man behöver en resa att längta till...saknar Australien något enormt!

Cala`dor Mallorca

Byron Bay, Australien

Bondi Beach, Australien Surfers Paradise, Australien

Side, Turkiet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var Stockholm Open slut för i år. Bröderna Ymer tog hem vinsten i dubbel och Juan-Martin Del Potro tog hem singelvinsten. Riktigt kul och välbehövligt för svensk tennis med en ATP-vinst av bröderna Ymer.

Efter 12 dagar i tennisbubblan är man nu tillbaka i sitt vardagliga liv...och vad innebär det? Mest plugg och träning. Måste plugga ikapp hela förra veckan så jag har att göra närmsta dagarna...

Igår tog jag ledigt från ALLT, sov ut ordentligt, lunch/fika på stan, lite lägenhetsvisningar och middag ute. En perfekt dag efter en intensiv vecka. I helgen väntar Linköping, längtar efter att komma hem till familjen.

Love,
Julia

Närmsta dagarna i bilder

Likes

Comments

Godkväll!

Jag säger bara KAFFE, vad skulle jag göra utan livets dryck en vecka som denna!? Jag försöker hålla mig till 4 koppar kaffe om dagen men denna vecka kan det bli mer än så...inte bra! Min älskade kaffemaskin här hemma går på högvarv, kaffepumpen på jobbet likaså och om jag får till en lunch/fika på stan står kaffe högt upp på listan! Skulle jag missa en kopp på morgonen blir jag snabbt påmind om det när huvudvärken kommer smygandes... 

Även om det är tufft att få ihop studier och jobbet med tennisen denna vecka så är det väldigt kul. Studierna blir tyvärr lite lidande men jag får plugga desto mer nästa vecka. Jag tycker om att jobba och trivs med en intensiv vardag så jag ska inte klaga.

I morgon väntar en lång och rolig tennisdag!
Love,
Julia

Likes

Comments

​Goddag!

Man lever i en liten tennisbubbla denna vecka, tidiga morgnar och sena nätter tillbringas i Kungliga tennishallen. Igår bjöd lillebror Ymer på tennis i världsklass när han sopade banan med den rutinerade spanjoren Fernando Verdasco. Jag är otroligt imponerad av hans spel igår och hur han lyckades spela på samma bra nivå hela matchen ut. Härligt att se hur han lyckades dra publikens stöd till sin fördel. Idag ställs 18-årige Ymer mot servekanonen Ivo Karlovic, blir enormt spännande och se ifall Ymer kan stå upp även där. Att dessa svenska tennislöften presterar på hemmaplan inför mycket publik är precis vad svensk tennis behöver. 

Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till jobbet. 

Love, 
Julia

Likes

Comments

Godkväll!

Den gamla hederliga "sushisöndagen" är nu schemalagd igen efter ett litet sommaruppehåll. Jag, Linus och Victoria unnade oss en sushimiddag igårkväll efter jobbet.

Idag hann vi med en lunch på Hälsocafét innan jobbet drog igång. Älskar deras acaí-bowl.

Nu är huvudtävlingen i full gång här på Stockholm Open och de flesta vakna timmarna kommer att spenderas i Kungliga tennishallen veckan ut. 

Love,
Julia

Likes

Comments

​Goddag!

Nu är vi i full gång med Stockholm Open. Kvalet avslutas idag och i morgon startar huvudtävlingen, känns skönt att vara igång. Nu väntar en intensiv tennisvecka!

I övrigt så har jag min kompanjon från Swedish Open, Victoria,  boende hos mig i veckan. Hon gör nämligen sitt internship under turneringen. I övrigt blir det en lugn kväll med sushi på menyn. 

Love, 
Julia

Likes

Comments

Lite bilder från närmsta dagarna

Likes

Comments

​Man skulle kunna tro att jag fyller år men nej....jag har bara väldigt fina & generösa människor omkring mig. Detta år några presenter jag fått sista dagarna. Att min fina vän Victoria har lyckats köpa världens bästa BH från Calvin Klein i rätt storlek till mig gör mig överlycklig, jag hatar nämligen att köpa just BH:ar annars....

All kärlek till dessa underbara människor i mitt liv. 
Love, 
Julia

Likes

Comments

Godmorgon!

Som jag nämnde tidigare så har de sista dygnen varit ganska omtumlande. Jag har fått endel frågor sista dagarna om flytten verkligen blir av....och svaret är nej. Det blir Stockholm ytterligare ett år. Sjävklart är det jobbigt, när man är inställd på en sak, att helt plötsligt tänka om. Just nu känns det dock bra.

I onsdags körde vi som sagt den officiella ProAmen på SALK, det gick jättebra och alla verkade nöjda. Igår hade vi uppstartsmöte inför If Stockholm Open och det känns skönt att äntligen vara igång på riktigt! Nu väntar 9 dagar fyllda av tennis!

Love,
Julia


En fantastisk doft från Gucci som jag fick i present häromdagen

Likes

Comments

​God morgon!

Bjuder på lite bilder från mitt lilla hem i Stockholm, jag har en försmak för guld och rosa som ni ser....

Just nu sitter jag med morgonkaffet och plugg i högsta hugg, ska försöka beta av lite sidor i boken innan jag sticker iväg till SALK-hallen för ProAm. 29 spelare, varav 6 proffs kommer att delta. Allt från spelschema till frukt och prisutdelning ska lösas innan vi kör igång dagens event. En liten mjukstart innan If Stockholm Open drar igång på lördag. 

Ha en fin dag!

Love,
Julia

Likes

Comments