- Människor som avbokar i sista sekund.

- Skrikande ungar på tuben. Visst det är ett barn men det är fortfarande lika jobbigt att lyssna på.

- När människor INTE håller det dom lovat.

-När andra kommenterar ens utseende, ex "vad tunt hår du har" eller "du har ganska stor näsa" till er som lägger onödiga jävla kommentarer STAPH IT.

-Lärare som favoriserar, sjukt irriterande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2015 överblickWow, vilket år du går till mötes, kära Skorpion. Efter tre tunga år av Saturnus i ditt tecken, som pushat dig, testat dig och varit allmänt superjobbig, så lämnar planeten dig äntligen ifred och precis allt i ditt liv känns lättare. Det som kommer nu liknar lika mycket en paus och en lugn semester som en efterlängtad kavalkad av goda nyheter – som dessutom inte kommer i sällskap av tre dåliga nyheter längre. Du kan se fram emot ett år där dina framtidsplaner formas allt tydligare, där dina drömmar växer sig starkare, och en höst där social gemenskap blir din högsta prioritet. För att inte tala om att också ditt kärleksliv får sig ett lyft. Välkommen till 2015.

Likes

Comments


Idag har det varit en riktig kass jävla dag. Jag har gått och blivit sjuk som fan, plus skulle ha gjort ett SO-prov men skippa plus hade ett tal som jag tyckte gick bra och min lärare ba "du får C". Klart den andra som hade tal fick A. Och jag tyckte inte hon va så jävla mycket bättre än mig. Men hon är A barn och då spelar det ingen roll va ett A barn gör dem får A oavsett. Då blev jag faktiskt sur men förhandlade mig till ett B iallafall. Men blev så jävla irriterad för jag tyckte att jag skulle fått A. Men jag vågade inte säga att jag tyckte mitt tal var på A nivå eftersom hon ville ge mig C. Det är fan ingen ide att kämpa om lärare redan har stämplat en.

Likes

Comments

Igår hade vi suprise party för Tilda. Det va jag, Josse, Moa, Julia, Emma, Matilda, Lisa, Sofia och Emma. Kvällen var najs vi snacka lite skit, dansa och kollade typ på film..haha ingen orkade se klart. Så Lisa, Sofia och Julia sov i mitt rum. Josse och Moa på sofforna och resten i Josses rum. Haha lite kaos men det va värt det.

Likes

Comments

Hej bloggishen, jag känner att jag ör skit kass på att blogga haha. ​Men det kommer att bli bättre under sommaren då jag kommer ta en massa bilder när jag ska resa och flytta. Btw kom på att ag inte hade lagt upp någon bild på mig så här är två oseriösa bilder på mig tagna med min macbook. kärlek till Photo Booth ni vet.

Likes

Comments

Hej bloggen, min dag va en ren katastorf. Hade NP och fuckade upp allt, inte fan fattade jag vad texten handlade om. Stackars de andra i min grupp, dem kan ju inte ha fattat ett piss när jag förklarade (vilket dem inte gjorde heller.) Så kommer säkert sänka mig i alla fucking ämnen. Jag vet iallafall att jag kommer att ha A i bild och C i hemkunskap. Sedan typ E i idrott och matte. Sedan är alla andra ämnen oklara. För jag kommer säkert sänka mig i Svenska, har en ny lärare som kräver alldeles för mycket! Men jag hoppas att jag behåller mitt C i både sv och eng. Och hoppas att inte engelska np fuckar upp sig lika mycket som de gjorde på svenskan.

Likes

Comments

Jag har letat efter en snygg randig klänning. Men när jag såklart hittar en så står de out of stock. Man får väll hoppas att klänningen kommer tillbaka. Tänk er den här klänningen till solbrända ben. Me like.

Likes

Comments

Okej, det är inte första gången jag bloggar. Har bloggat på blogg.se , myswhowroom, devote och nu nouw. Anledningen till att jag har börjat blogga igen är att jag har en stor passion att skriva och fota och  för mig är det här en öppen dagbok.

Likes

Comments