View tracker

Ledig dag från skolan idag! Började morgonen med en PW på 30 minuter och nu har jag städat lite och lagat detta goda till lunch! Lyxade till det lite med chilisås också. Grönkålen kör jag i ugnen så den blir lite knaprig, med lite citronolja, flingsalt och vitlökspulver. Under all grönkål ligger även lite ris gömt. Så enkelt att bara steka lite kycklingfärs ihop med kryddor till en biff!

Ska strax iväg för ett pass på gymmet och sen mot stan för att möta upp en kompis och prata om ett roligt projekt!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kom precis på att jag skrivit min sista salstenta på universitetsnivå, iallafall för detta program (började ju nyss?). Känns lite sjukt. Var iallafall i vårat överlägset roligaste ämne av alla kurser, Idrottsmedicin. Fick svaren och kammade faktiskt hem ett VG, känns ju ännu bättre, då det kanske inte hör till vanligheterna alltid, men måste erkänna att de mest motiverande ämnena vi har haft (kost, idrottsmedicin typ, haha) har också varit det man fått bäst betyg i, inte så konstigt direkt iofs.

Till tråkigheterna har kroppen bestämt sig för att ha feber de senaste dagarna (hur ofta har man feber flera dagar, typ aldrig?!).. Börjar verkligen krypa i kroppen på mig. Så uttråkad man kan bli av att se på tv och serier. Hoppas innerligt att febern är borta till imorgon så jag snart får svettas som en gris på gymmet igen!

Likes

Comments

View tracker

​Nu kan våren komma! Nya skor med inspiration frän, Pappa? Han har nött ut några par under min uppväxt och nu är det väl min tur.

Likes

Comments

Tänkte damma av det här med bloggandet igen, mest för att jag känner för att skriva av mig lite ibland. Jag pluggar sista terminen på Idrottsvetenskapliga programmet och snart är tryggheten med 3 års plugg över, paniken om vad som händer sen kommer i omgångar fastän jag vet vad jag vill göra, jobba med hälsa & personlig träning, det jag brinner för! Om jag lyckas komma igång med bloggandet igen så kommer jag mest skriva om min vardag, träning och kost bara för att det intresserar mig, mest för min egen skull och för att ha något att se tillbaka på senare i livet, haha! Får väl se när nästa inlägg kommer upp!;)


Likes

Comments