Foto, Natur

Att dimman smög sig närmre vore en underdrift, jag stod vid sjökanten i cirka tio minuter och dimman hann långt upp på land bakom mig innan jag vände och åkte hem igen. Jag hann få någon bild ändå. Det kan ha varit det knepigaste ljuset jag någonsin fotograferat i.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Foto, Natur

Med raggsockarna på och kaffetermosen laddad styrde jag i förmiddags bilen mot Lunedet för att få lite fina vinterbilder. Som jag längtat efter ett tjockt lager snö!

Likes

Comments

Familj, Foto, Berättelser

Den femte Januari är ett fint datum för mig och S. Idag firar vi fyra år som ett par. Vi har tidigare år valt att fira dagen med middag ute någonstans och bio eller bara film hemma. I år tänkte vi spendera dagen hemma, köpa hem favoritmaten och sen trycka i oss godis till någon film.

Jag har läst någonstans att det tar ca fyra år innan man lärt känna någon helt och hållet. För ett år sedan trodde jag inte på det, men idag gör jag faktiskt det. Det senaste året har vi nästan varit samma person i två kroppar. Vi båda blir lika chockade när vi inser att ingen av oss kan höra vad den andra tänker.

Vår historia kan läsas i tre delar: Del Ett, Del Två, Del Tre

"Grattis" till oss!

Likes

Comments

Foto

Gott Nytt År!

Jag och S startade det nya året med en lång promenad i Januari-solen. Äntligen har vi fått minusgrader och sol igen. När vädret var så fint fick jag även chansen att ta med mitt nya objektiv på en test-runda. I mellandagarna har jag beställt ett 24mm, då jag inte hade mindre än 50mm innan.

Likes

Comments

Foto, Jul, Natur

Snön den kom återigen lagom till tredje advent. I helgen har vi tagit en skogspromenad samt hämtat hem årets julgran. Idag har vi även firat min lillasysters födelsedag.

Likes

Comments

Foto, Jul, Upplevelser

Varje år hålls en julmarknad i Nora, dit vi åker som en liten tradition. Idag har vi varit där och vandrat runt, för en gångs skull var det snö och kallt istället för regn och blåst!

Likes

Comments

Foto, Jul, Tema

December är äntligen här. Första avsnittet av årets julkalender har setts och jag sitter nu här i min nyinköpta pyjamas från Black Friday och dricker mitt honungsvatten. Jag har ju passat på att bli sjuk, jag glömde mina allergimediciner hemma när jag åkte till Sunne för att pynta huset åt svärföräldrarna, upptäckte några dammiga platser samt katter och nu ligger jag här och ser passande nog ut som Rudolf med min röda näsa.

Sedan jag sist skrev har första advent varit här och gått igen. Idag öppnas lucka nr.1 och jag ska handla hem de sista julklapparna. För vad botar sjukdom bättre än onlineshopping i pyjamas med en kopp te?

Likes

Comments

Foto, Jul, Tema

Igår var vi en sväng till Karlstad för att handla julklappar. Jag själv bryr mig inte så mycket om att få, jag är som många andra en sådan som föredrar att ge. Plånboken var inte lika lycklig som jag i bilen hem, men vad gör det?

I år har jag och S hittat på några riktigt bra julklappar till samtliga. Mest nöjd är jag över julklappen till mamma och pappa samt till S själv. Jag älskar känslan av att hitta precis rätt!

Julstämning har jag haft sedan Augusti, men nu är ju faktiskt en del dekorationer framme. Längtar så till veckan då jag har fått fria händer av Svärmor att dekorera.

Likes

Comments

Foto, Jul, Natur, Tema

Här hemma har det börjat dekoreras inför jul. Jag personligen tycker att juldekorationer ska avnjutas till max och vill därför vara "tidig". Jag har även fått i uppdrag att pynta huset åt S föräldrar nu till veckan.

Även utsidan ska dekoreras. Vi älskar allt som skriker natur så granris, trä och andra sorters ris blandas ofta med ljusslingor och fina lyktor.

Nu till helgen nalkas första Advent och helgen efter det ska vi iväg på den årliga julmarknaden i Nora. Hoppas på bättre väder i år, kallt vill jag ha!

Likes

Comments