View tracker

Foto, Jul, Upplevelser

Varje år hålls en julmarknad i Nora, dit vi åker som en liten tradition. Idag har vi varit där och vandrat runt, för en gångs skull var det snö och kallt istället för regn och blåst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Foto, Jul, Tema

December är äntligen här. Första avsnittet av årets julkalender har setts och jag sitter nu här i min nyinköpta pyjamas från Black Friday och dricker mitt honungsvatten. Jag har ju passat på att bli sjuk, jag glömde mina allergimediciner hemma när jag åkte till Sunne för att pynta huset åt svärföräldrarna, upptäckte några dammiga platser samt katter och nu ligger jag här och ser passande nog ut som Rudolf med min röda näsa.

Sedan jag sist skrev har första advent varit här och gått igen. Idag öppnas lucka nr.1 och jag ska handla hem de sista julklapparna. För vad botar sjukdom bättre än onlineshopping i pyjamas med en kopp te?

Likes

Comments

View tracker

Foto, Jul, Tema

Igår var vi en sväng till Karlstad för att handla julklappar. Jag själv bryr mig inte så mycket om att få, jag är som många andra en sådan som föredrar att ge. Plånboken var inte lika lycklig som jag i bilen hem, men vad gör det?

I år har jag och S hittat på några riktigt bra julklappar till samtliga. Mest nöjd är jag över julklappen till mamma och pappa samt till S själv. Jag älskar känslan av att hitta precis rätt!

Julstämning har jag haft sedan Augusti, men nu är ju faktiskt en del dekorationer framme. Längtar så till veckan då jag har fått fria händer av Svärmor att dekorera.

Likes

Comments

Foto, Jul, Natur, Tema

Här hemma har det börjat dekoreras inför jul. Jag personligen tycker att juldekorationer ska avnjutas till max och vill därför vara "tidig". Jag har även fått i uppdrag att pynta huset åt S föräldrar nu till veckan.

Även utsidan ska dekoreras. Vi älskar allt som skriker natur så granris, trä och andra sorters ris blandas ofta med ljusslingor och fina lyktor.

Nu till helgen nalkas första Advent och helgen efter det ska vi iväg på den årliga julmarknaden i Nora. Hoppas på bättre väder i år, kallt vill jag ha!

Likes

Comments

Foto, Mat, Jul

Igår var det pepparkaksbak här hemma! Jag gjorde degen, S var med under kak-baket för att kunna äta deg..
Mamma började stryka juldukar och gardiner, för i vår familj är alla besatta av julen.Likes

Comments

Djur, Foto, Natur

Innan den första snön föll tog vi en promenad i skogen, jag och min fyrbenta vän. Frosten hade smält och samlats som droppar på löven, och W lyckades få några droppar på nosen.


Likes

Comments

Foto, Tema, Familj, Jul

Jag skulle utan tvekan kunna flytta någonstans där vintern finns året om! Eller åtminstone kunna besöka när som helst. Jul är ju något som ligger mig varmt om hjärtat (Jag är typ Buddy the Elf). I oktober spelades julmusik och julfilmer, och i november får jag faktiskt börja pynta!

Årets första julmässa besöktes i Söndags då vi åkte till Mårbacka. Polkagrisar inhandlades, snön föll och mitt humör var på topp!

Likes

Comments

Djur, Foto, Natur, Tema

Imorgon ska jag ge mig ut en sväng för att fånga snön på bild. Idag blev det lite snabbt under en promenad med hunden. Snö har jag inte fotat på 4 år nu så det blir en utmaning att vara kreativ. Tur det finns inspo-bilder i mängder!

Som jag älskar vinter och snö!

Likes

Comments

Foto, Natur, Tema

Var ute i trädgården en frostig morgon förra veckan, hann dock aldrig publicera något för vi skulle iväg. Nu när jag tänkte publicera dem så har det istället kommit snö!


Likes

Comments