Hejsan! Det var några dagar sedan jag uppdaterade här på bloggen. Men jag har inget att blogga om. Så att ni får gärna skriva förslag på vad jag kan blogga om.
Igår så var min familj och min kompis familj på Yoump. Jag kommer ksk att avslöja min ålder framöver men jag är under 15 år. Men det var kul och efter en timme så åkte vi hem.
Idag så åkte jag och en vän till stan för att vi hade inget att göra så att vi tog bussen till stan. Vi fikade på Espresso House och pratade litegrann. Sedan så shoppade jag lite, fast jag köpte inget till mig själv utan jag köpte bara presenter så att jag kan inte visa dem här. (Jag vill inte lägga upp bilder på mig så mycket då jag inte känner mig bekväm för det) Ha en bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll! Hur mår ni? Igår så skrev jag ju att jag skulle tipsa om en produkt men jag var för trött, oops😂. Så att jag gör de idag istället. Så produkten som jag vill tipsa om är ett ”liquid lipstick” som alltså torkar matt. Jag fick denna produkt från en släkting, och jag bara älskar den. Läppstiftet kommer ifrån ”bellápieere” och jag har i färgen ”INCONGNITO” och jag älskar färgen. Den är lite nude rosa. Jag vet inte om läppstiftet funkar för alla men för mig så funkar det galant. Klicka på länken för att hitta http://www.allbeauty.com/se/en/1183480-bellapierre-kiss-proof-lip-creme?abref=GoogleShoppingCsSe&utm_source=%7Badtype%7D&utm_medium=FREE&ref=%7Badtype%7D&&currency=SEK&country=43&gclid=EAIaIQobChMIr9XE8dm-2AIVTrXtCh3QkAqvEAkYASABEgKOovD_BwE

Likes

Comments

Hejsan idag så ska jag göra en sminktag! (Frågorna har jag tagit från en annan blogg)

1. Favorit sminkmärke? The Balm och MNY
2. Foundation eller BB cream? Jag tror nog bb cream
3. Eyeliner eller Kajal? Kajal
4. Läppbalsan eller läppglans? Läppbalsam lätt, för att jag passar inte i läppglans
5. Rouge eller puder? Puder
6. Favorit läppbalsam? Jag gillar EOS
7. Rött eller rosa läppstift? Rött, älskar rosa men passar inte i rosa läppstift
8. Rouge eller bronser? Bronser!
9. Svart eller brun maskara? Svart
10. Concealer eller foundation? Concealer!
11. Lila eller beige ögonskugga? Beige
12. Favorit pallet? The Balms ”Nude Tude”
13. Favorit sminkborstmärke? RT borstar är grymma
14. Hur förvarar du ditt smink? I en låda och i muji( stav) lådor från TGR och Ullared.
15. Brun eller blå maskara? Brun
Isadora eller MNY? MNY
TCW eller MNY? MNY
Läppstift eller läppglans? Läppstift lätt
Sminkad eller osminkad? Båda
Favorit sminkprodukter? Har massor men två av dem är ”baham mama” och ” Mary- Lou manizer” från The balm

Detta var alla frågor, så hejdå💗

Likes

Comments

Hejsan! Jag tänkte bara uppdatera om min dag. Hur har er dag sett ut? Själv har min varit rätt så dålig, jag har typ inte gjort någonting men jag har varit irriterad på allt och alla. Fast det inte egentligen finns någon anledning. Men jag har nyss unnat mig ett bad, och nu ska jag städa mitt rum för att det ser ut som att en bomb har exploderat i rummet, hahaha. Lite senare så kommer det upp ett tips på en bra produkt. Så kika in lite senare. Nu har jag bestämt mig för att försöka blogga varje dag med minst 2 blogginlägg. Vad tycker ni om de? Inläggen kommer mest att handla om smink och mitt liv. Ha de så bra! God natt!

Likes

Comments

Hejsan! Jag ville bara säga gott nytt år, och jag hoppas att ni hade en bra nyår för att de hade jag. Hur firade ni nyår? Själv så firade jag nyår med familj och vänner och jag hade de superkul. Jag kom i säng strax efter 4🙈. Så att igår (1 januari) så hade jag bara en mysdag. Hur var ert 2017? Mitt var bra men nu hoppas jag att 2018 blir ett ännu bättre år. Men idag så var det en väldigt bra dag för att jag fick veta att jag hade fått en kusin. Dock så bor dem i Argentina så jag kmr inte att kunna träffa dem på ett tag😢. Kram Julia

Likes

Comments

Hejsan! Välkommen till min nystartade blogg. Här kommer jag att lägga upp allt som har med smink att göra och lite av vad som händer i mitt liv. Och detta är min första blogg så jag är inte PRO på detta hahahah. Ska försöka lägga upp så mkt som möjligt. Hoppas ni vill följa mig på denna bloggen. Ha det så bra!

Likes

Comments