Här är mina nya produkter från Caseapp.se. Skalet har jag designat själv, haha!! Men mitt nya skin till min macbook är en design som fanns på hemsidan, men som jag tyckte var så snygg! Tips tips tips!!

Vill ni beställa något från hemsidan? Få 20% med koden "JULIASS20"! #caseapp

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!

I samarbete med caseapp.se vill jag dela med mig utav en rabattkod och låta er vara med om tävla om ett presentkort till värde av 300 kr på deras hemsida!

Att beställa från caseapp.se är hur enkelt som helst. Du kan välja färdiga motiv till ett skin till din dator, eller ett case till din mobil. Men du kan även designa själv, hur kul och personligt är inte det?!? Det finns bland annat till iphone, ipod, ipad, samsung, galaxy, macbook med flera.

Om du vill göra ett eget skin eller case, följ dessa enkla steg. 1. Gå in på hemsidan, caseapp.se. 2. Tryck på "Gör ditt egna skal" eller "Gör ditt egna skin" på förstasidan. 3. Välj till vilken mobil eller dator du ska designa till. 4. Sedan är det bara att ladda upp ditt motiv och voila!!

Om du vill välja ett färdigt motiv är det bara att välja "Designs" på en meny som finns längst upp på förstasidan, på caseapp.se. Svårare än så är det inte!!

För att vara med på min tävling, gå in på min instagram- @juliassecrets och tävla!!!!

Likes

Comments

Vinkvällar med vänner, goda middagar, jobb, fest, jul med släkt, massa god mat, och ett nytt år. Det vore ju dumt att klaga?

Firade jul hemma med min familj och släkt, sen åkte jag och 3 kompisar till Karlstad över nyår och hade hur kul som helst! Detta året har gått så fort, men ser väldigt mycket fram emot 2017.

Likes

Comments

Denna lördagen tillbringar jag till att vara barnvakt åt dom goaste killarna. Vi har ätit tacos, spelat spel, ätit godis och pratat om jul och julkappar, snart blir det barnfilm och krypa ner i soffan med mer godis. Cozy!

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att klippa håret kort, och göra en balayage. Så numera har jag "kort" och mörkt hår (mörkare än innan iaf haha). Bye bye långt och blont.

Är så nöjd, men det är väldigt ovant. Spana in @lisafrisor på instagram, den bästa frisören! Så duktig och go tjej!!

Likes

Comments

I torsdags var jag på julbord med jobbet. Julmat är inte riktigt min grej, även om det finns mycket gott, så gillar jag t.ex inte gillar julskinka, sill, janssons frestelse osv. Men det var en grymt rolig kväll! Inte skrattat så mycket på länge. Har verkligen världens finaste kollegor!

Likes

Comments

Dagen har jag spenderat med min familj, julbak, julmusik, tända ljus och snart blir det även mys med familjen samt bästis.

Likes

Comments

Min nya fina tracksuit från jfr.se! Så härliga färg, kvalité och passform!! Älskar den!

Likes

Comments

Instagram@juliassecrets

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw