View tracker

Vinkvällar med vänner, goda middagar, jobb, fest, jul med släkt, massa god mat, och ett nytt år. Det vore ju dumt att klaga?

Firade jul hemma med min familj och släkt, sen åkte jag och 3 kompisar till Karlstad över nyår och hade hur kul som helst! Detta året har gått så fort, men ser väldigt mycket fram emot 2017.

Likes

Comments

Denna lördagen tillbringar jag till att vara barnvakt åt dom goaste killarna. Vi har ätit tacos, spelat spel, ätit godis och pratat om jul och julkappar, snart blir det barnfilm och krypa ner i soffan med mer godis. Cozy!

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att klippa håret kort, och göra en balayage. Så numera har jag "kort" och mörkt hår (mörkare än innan iaf haha). Bye bye långt och blont.

Är så nöjd, men det är väldigt ovant. Spana in @lisafrisor på instagram, den bästa frisören! Så duktig och go tjej!!

Likes

Comments

I torsdags var jag på julbord med jobbet. Julmat är inte riktigt min grej, även om det finns mycket gott, så gillar jag t.ex inte gillar julskinka, sill, janssons frestelse osv. Men det var en grymt rolig kväll! Inte skrattat så mycket på länge. Har verkligen världens finaste kollegor!

Likes

Comments

Dagen har jag spenderat med min familj, julbak, julmusik, tända ljus och snart blir det även mys med familjen samt bästis.

Likes

Comments

Min nya fina tracksuit från jfr.se! Så härliga färg, kvalité och passform!! Älskar den!

Likes

Comments

Häromdagen när jag och syrran hade lite mys. Tapas, vin och tjejsnack, helt perfekt.

Likes

Comments

Instagram@juliassecrets

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw