Hejj! Jag är tillbaka igen efter en liten paus från bloggen.
Jag kan börja med att säga att jag har fått hem en ny ponny som heter Vera. Och min andra ponny är till försäljning. Vera är ett svenskt ridponny sto som har tävlat LA dressyr och LB/LC hoppning. Jag har haft henne sen för förra fredagen. Hon är brun och har en vit fin bläs i pannan. kan visa en bild på henne.  Hon är rolig att rida och är ganska pigg i hoppningen. Kommer sakna Tosca ENORMT mycket sen när hon säljs. Min vita lilla drömponny. Det kanske blir Toscas och min sista tävling på lördag eller så ska jag tävla Vera, vi får se. Jag har ju inte haft Vera så länge så jag känner ju henne inte redigt, Tosca har jag ju haft i 2 år. Ska försöka komma ihåg bloggen, men inte så lätt med 2 ponnys som måste ridas och tas hand om. ~Julia💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu kom jag precis hem från skolan och har precis ätit mellanmål. Idag ska Tosca vila för hon har haft en intensiv helg med mycket dressyr arbete. Dressyrträning i Markestad och pass här hemma också. Min "läxa" jag fick av dressyr läraren var att Tosca inte skulle slå huvudet fram och tillbaka. Så är jag i Vänster varvet ska hon inte slänga med det åt höger utan hålla sig vinklad till vänster. Men nu ska jag ut och mocka och sen in och göra läxor. Hörs ikväll!

Likes

Comments

Jag heter ju då som sagt Julia och har precis börjat blogga på denna blogg. Jag är 11 år men fyller 12 på torsdag! Den 7 april. Jag har en egen C-ponny som är 11 år. Hon heter Karlsfälts Tosca men kallas Tosca och är en skimmel. Jag har haft henne i snart 2 år men hon ska snart säljas för jag börjar bli för lång för henne. Vi tävlar inte men jag brukar åka på pay and jumps med henne istället bara för jag inte har något grönt kort. Om vi skulle tävlat skulle vi tävlat på LC nivå typ. Vi åker på dressyr träningar 2-3 gånger i månaden och ska kanske börja hoppträna. Men det var lite om mig och Tosca.

Likes

Comments