Jag är sååååå taggad på halloween och som ni ser ska jag då vara en ängel. Det är faktiskt min första halloween fest så det ska bli jätteroligt! Jag ska till Sunnemo med mina vänner Kristin och Johanna och alla är jättetaggade!

Vad ska ni va på halloween? Kommentera!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Just nu i skrivande stund ligger jag bara på soffan och väntar att klockan ska bli lite mer så jag och Rebecka ska åka och träna. Jag ska bara köra crosstrainer och springa på bandet tror jag, kanske lite rumpa hihi;) sen efter det ska jag bara hem kanske köra lite magövningar i 10min (antagligen inte men ni vet det är ju väldigt blogg vänligt haha) vet inte riktigt om jag ska gå på promme innan gymmet men vi får se:) ha en bra eftermiddag! Pussis och kramis

Ni kan ju också följa mig på vsco juliasolb heter jag där också:)

Likes

Comments

Drömmer mig verkligen bort till New York! Jag har aldrig varit i USA överhuvudtaget men är det någonstans dit jag skulle vilja åka är det dit NY! Jag skulle också vilja jobba där när jag blir äldre (drömmer lit) haha, att få se alla byggnader och folket, det är ju liksom en annan känsla där än i dassiga swe. Och mest av allt typ gå på någon HIMYM tour i stan, Antonia var ju på en sex and the city tour och jag läste om en för how i met your mother, så jag skulle jätte gärna vilja gå på den!!!<333

Likes

Comments

Denna vecka är jag ute och praoar, och jag är men min ex-plastmorsa lol som har eget företag och håller på med bokföring och sånt extremt roligt hihi;)
Det finns inte jättemycket att göra men jag ska tydligen med på afterwork till torsdagen så det blir väll kul (stelt) haha. Men eftersom att jag tror att jag antingen ska gå handel lr ekonomi på gymnasiet så är det ju perfekt om jag vill starta eget lr om jag vill göra nått inom ekonomi!:)))

Här får ni två extremt vackra bilder på mig och Johanna i väntan på bussen<3

Likes

Comments

HEJ!

jag orkar inte att jag startat en blogg nu klockan 2:00 på natten/morgon, nånting (??) är så sjuuuukt dålig på klockan lol, vet att jag suger! men detta är ju typ ett test inlägg egentligen eftersom att jag vill se hur det ser ut med ett lnlägg. Men alla sjukt många som obviously läser detta får väl ha det bra antar jag haha, hej.

Likes

Comments