I dag ble jeg med mamma og pappa inn til rovik i Sandnes hvor vi tok båten til mamma og pappa opp på land. Pappa måtte fikse en lekkasje i båtene.

Etterpå tok jeg og mamma og gikk helt hjem fra Sandnes til Kvernaland. Og selv om det regnet litt, så var det en helt herlig og forfriskende tur som tok nøyaktig 2 timer å gå.

Di av dere som følger meg på snap chat har nok fått noen bilder og videoer som jeg sendte i løpet av turen.
Ønsker du å følge meg, så er mitt brukernavn melkebaren 7.

Jeg var hjemme rett før kl 19, fikk tatt meg en god dysj, sitter nå og slapper av i sofaen. Tipper jeg kommer til å sove godt i natt hvertfall😊

  • 7 lesere

Likes

Comments

Det er søndag og nok en dag med trening. Jeg var litt lavere i dag en ellers, men jeg fikk trent det jeg skulle.
Det apparatet jeg sitter på her fikk jeg trent rygg og bryst. Jeg elsker di apparater som jeg kan gjøre flere øvelser på.

Fikk tatt armene og på frivekter, også mamma trente brystpress i dag ser dere.

Også litt hvile øvelse er lov på søndager hehe.

Ellers i dag har jeg surfet på PCen min, hørt på musikk og bare vært lat hele søndagen, and i love it😉

  • 12 lesere

Likes

Comments

Jeg bruker ofte sanger til å uttrykke mine følelse på. Og da finner jeg ofte sanger på youtube og hører på teksten hvordan den passer etter hvordan jeg føler.

i dag fant jeg dennesangen fra Rag´n´Bone Man med sangen Human

Hva syns dere?

Denne falt jeg for med en gang jeg hørte den.

Også Hanne Sørvaag har en sang som beskiver mine følelser til tider. Det er sangen Say Hello To GoodBye.

En tredje sang som kan beskrive mine følelser er Sia sin sang Unstoppable.

Den beskrive mine sterke følelser og at ingenting kan stoppe meg fra å knekke sammen. Selv om det ikke er alltid like enkelt, så gjør jeg så godt jeg kan med å se det positive i livet som det at jeg og lasse snart reiser til Kreta igjen.

  • 16 lesere

Likes

Comments

I dag tok jeg 50 kg på leggene, og mitt mål ut året er å løfte 100 kg. Jeg merker så godt hvordan hele kroppen har endret seg bare di siste 6 månedene.

For 6 måneder siden var kondisen min på lik 0. Nå har jeg ingen problemer med å løpe i oppover bare eller på tredemølle i 20-30 min. Bare den følelsen av å endelig få til noe gir meg ekstra pågangsmot til å gjøre mer.

Så nå starter jeg alle mine treninger med å løpe før jeg tar styrketrening. Også når jeg og mamma er ute å går tur har jeg begynt å løpe. På tirsdag løp jeg opp en lang og hard bakke uten å stoppe før jeg faktisk var på toppen.

Bare den følelsen å det å kjenne hvor godt dette var for kroppen. Men så må du like å løpe også så klart, og jeg kan godt løpe, men i mitt eget tempo da.

Noen av dere som liker å løpe?

  • 16 lesere

Likes

Comments

God morgen dere. Da er det bare noen timer på jobb så er det helg på meg.
Hva er deres planer for helgen?

  • 19 lesere

Likes

Comments

I dag var det skikkelig herligt å gå tur, det jo et så fantastisk fint vinter vær og vi kunne kjenne at sola begynner å varme. Vi gikk en litt kortere rute i dag, og da gikk vi mot en gård som har litt forskjellige dyr på gården. Blant annet en okse som går løst og som er skikkelig selskapsyk.

Den kommer bort og nærmest forlanger at vi skal kose han hehe. En skikkelig kose okse. Også har di ullgenser, lamaer, fasan, sauer og geitekilling. Dessverre så tåler ikke mobilen min kuldegrader på under 10+ grader, så bilder fikk jeg ikke tatt. Men lover at jeg skal få gjort det en dag.

Hadde vært kult å fått vist dere bilde av oksa som krever kos hehe.

Så er det jo Valentinsdagen, å mens Lasse ser på fotball og hockeykamp, så lager jeg min egen romantiske middag og ser på The Kardashians og koser meg med Timmi😉

  • 28 lesere

Likes

Comments

I dag er dagen for å være litt ekstra romantisk, gjerne lage en hyggelig middag eller gi din kjære en god massasje.

Er det noen som gjør noe ekstra ut av denne dagen?

Selv så har jeg forsåvidt aldri brydd meg noe spesielt om denne dagen, jeg og Lasse har jo alltid romantiske kvelder med levende lys og god mat.

Men så klart er det jo litt ekstra stas å få roser eller en sjokolade på denne dagen

Uansett så ønsker jeg dere en fin valentine day❤️

  • 34 lesere

Likes

Comments

Sola snudde jo for en stund siden, og det merkes. Det er blitt lysere og lysere for hver kveld vi har gått tur, og selv om det vinter ute er det fremdeles herligt å gå turer på kveldene.

Må ærlig innrømme at jeg liker vinteren mye bedre en sommeren, men så klart så liker jeg sommeren og da, spesielt sommer morgen og sommer kveld.

Men i dag var vi ute å gikk i en og en halv time og det var bare så herligt☺

  • 33 lesere

Likes

Comments

I dag har vi vært og feiret morsdagen hjemme hos mamma og pappa. Mamma hadde laget nutella kake og fløtekake med bringebær og banan. Også hadde hun laget krydderkake, den glemte jeg og ta med da.

Etterpå dro vi bort til Klepp og leverte morsdags gave til mor til Lasse. Hun ble også kjempe gla for denne. Hun fikk en type hybrid orkide tror jeg den heter.

Nå er vi hjemme og kan slappe av resten av kvelden. Vi har hatt en fin helg, nydelig vær, tur til sørlandet og feiring av morgendagen.

  • 44 lesere

Likes

Comments

Mine 6 favoritt luer. 3 av dem er fra Kari Traa,2 er fra Helly Hansen og en er bare fordi den har glitter på😉

  • 39 lesere

Likes

Comments