I dag var det faktisk kaldt ute, så da var det på med vinterjakken igjen. Denne jakken kjøpte jeg forresten på wish og digger den, spesielt grønnfargen syns jeg er så fin.

Etter vi kom hjem fra jobb tok vi en rask tur med Timmi. Han er forresten i mye bedre form i dag en det han var i går. Så nå får han kun den bakteriehemmende medisinen.

Nå skal vi straks rydde før jeg lager til litt kveldsmat, så da blir det hjemmelaget potetmos og løkpølse, det er då godt.

Hva syns dere om jakken forresten?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 11 Lesere

Likes

Comments

Har dere hørt om Heat lotion?

Denne kremen er fin om du er litt sår i nakke, skuldre eller bein. Den inneholder eukalyptus og du vil kjenne enten en varme eller en kulde der du har vondt. Selv bruker jeg den på skuldrene siden det er der jeg sliter mest.

Men har dere prøvd disse to sammen? Smør litt heat lotion under føttene og ta en tablett fra Royal Jelly og legg under tunga. Kanskje du vil oppleve å sovne som et barn, men bare kanskje.

Jeg skriver bare kanskje fordi folk er forskjellige hvor noen kan sovne raskt mens andre ikke. Men det er vel alltid verdt å prøve, eller hva mener dere?

  • 13 Lesere

Likes

Comments

Av og til selv midt i ukedagene så hender det at kroppen skriker etter noe søtt. Det kan være alt fra vanlig sjokolade til kaker til kakao, mare det er noe sjokolade.

I dag er en slik dag for meg. Skikkelig sugen på sjokolade. Tenker det kommer av at jeg er litt trøtt og blodsukkeret er litt lavt akkurat i dag. Godt jeg hadde en pose med mine favoritt twist i skapet, kaken i fryseren ville tatt for lang tid å tine hehe.

Timmi er forresten blitt kvikkere, men den ene medisinen gjør at han blir slakk og trøtt, så han ligger i senga si og sover. Gjerne litt greit siden han måtte sy, så får det gro i fred.

Blir bra når han er 100% seg selv igjen.

  • 19 Lesere

Likes

Comments

Så var Timmi ferdig operert. Det tok 3 timer få ut 3 tenner og ingen brukket kjeve takk og lov. Dyrlegene på Klepp var urolig flinke med Timmi og forklarte alt sammen veldig nøye.

Vi er kjempe fornøyd og gla for at vi valgte denne dyrlegen, og vi kommer til å fortsette til å gå ditt.
Vi fikk også med oss medisin slik at han ikke skal ha vondt etter operasjonen.

Jeg har så vondt når han ligger her å syter selv om jeg vet han ikke har det vondt. Jeg vet hvertfall at nå slipper han mer tanntrekk på veldig lenge.
Ikke alltid lett å vær hundemamma.

  • 28 Lesere

Likes

Comments

Så var det mandag da og ny start på uken. Etter jobb dro vi til Toyota fordi min lille blå diamant måtte på service. Dette er den første servicen på denne bilen, så alt var i tipp topp stand uten om et filter som måtte byttes og det var helt greit.

Syns det er så god service på Toyota, om noe må byttes så kommer di å spør om det er greit og hva prisen da vil bli. Men dette filteret var ikke så dyrt g det måtte uansett byttes, så vi fikk ordnet dette.

I morgen skal dette lille sjarmtrollet til dyrlegen. Vi har nå byttet dyrlege etter gode anbefalinger fra familie. Så da er vi spent på hvordan di tar seg av Timmi. Jeg kjenner jeg har vondt i magen. Dette er en større operasjon hvor sjansen for å knekke kjeven er 50/50.

Og den tanna han skal trekke må ut uansett fordi tannrota ligger i bøy noe som kan skape betennelse om vi ikke hadde gjort det.
Både jeg og Lasse har fri i morgen, så får vi se hvordan Timmi er etter operasjonen. Håper det ikke er verre en di andre gangene han har trukket.

Men jeg skal holde dere oppdatert i løpet av morgendagen om hvordan det gikk. Så ønsk oss lykke til, vi trenger det nå.

  • 42 Lesere

Likes

Comments

I dag har vært en skikkelig lat søndag igjen. Jeg sto opp kl 7 og spiste frokost og hørte på julemusikk. Lasse var oppe ca 9 tror jeg, så jeg gikk inn på rommet og satte på Netflix. Eller først så jeg filmen Et Helt Halv År.

Etterpå ble det da Netflix med noen julefilmer, filmen Greas, og nå ser jeg What Woman Want med Mel Gibson.

Den siste filmen digger jeg, den er jo bare då kul da. Har dere sett den. Nå tenker jeg egentlig å dra meg opp å få bort resten av rotet her på rommet, ellers blir det aldri gjort.

Hvordan har deres søndag vært?

  • 44 Lesere

Likes

Comments

Så har jeg fått lest ut boka og endelig fått sett filmen til Et Helt Halvt År, og hva kan jeg si.. Boka var utrolig bra, den er mye mer detaljert rundt det som skjer i denne handlingen. Slutten er trist men ikke slik at du begynner å gråte.

Filmen derimot begynte jeg å gråte av mot slutten, den er jo mer trist pga musikken og her får du se hvordan det er. Dessuten, hvilken jente ville vel ikke ha kysset Sam Claflin.. Han er jo så pen å se på, er du ikke enig eller?

Uansett, jeg likte både boka og filmen, og boka ble jeg helt oppslukt i. I boka så jeg fore meg faren til Clark som lubben og grå type. Sønnen til Katarina var mye mer med i boka en i filmen, men jeg ble absolutt ikke skuffet selv om jeg håpet på en bedre slutt.

Men nå ser jeg frem til å lese boka Etter Deg. Jeg har jo 8 bøker jeg virkelig ser frem til å få lest ut. 4 av dem er jo calendar girl, har dere lest di? Disse er jeg veldig spent på. Så har jeg jo to bøker til fra Jojo Mojes som jeg må få lest etter hvert.

Men først Etter Deg😉

  • 51 Lesere

Likes

Comments

Bilder fra Pinterest

God morgen kjære flotte lesere. Jeg var oppe ca 7 i dag morges, så nok en gang satte jeg på julemusikk, røkelse og laget meg frokost. I dag ble det eggerøre med tomat og avocado. Jeg elsker avocado, den har en god og frisk smak i seg syns jeg.

Å jada, jeg er mye innom Pinterest fortiden og ser på alle di flotte julebildene. Det gir meg så mye inspirasjon til jul. Men også ellers i hverdagen liker jeg å bruke Pinterest. Brukere dere denne appen?

Jeg har jo lastet ned over 200 julesanger på Spotify, men likevel fant jeg en spilleliste på YouTube som har julesanger som varer i 2-3 timer, og dette er flotte klassiske sanger som jeg liker så godt. I tillegg har di satt på fine bilder, så jeg setter på full skjem på mac’en og koser. Det er jo så surt ute uansett.

Jeg har forresten fått lest ut boka Et Helt Halvt År, så i dag tenkte jeg å se filmen. Var jo så trist slutt, var jo ikke slik det skulle ende. Også er jeg nesten ferdig på soverommet.

Jeg lovet både før og etter bilde etter jeg fikk den nye kommoden. Så nå nærmer jeg meg etterbildene også. Regner med dette innlegget kommer ut i løpet av uken.

Hva gjør dere i dag da?

  • 59 Lesere

Likes

Comments

God kveld dere. Nå holder vi på å lage til litt mat. Tidligere i dag fikk vi lyst til å dra til Egersund for å handle på Rema 1000, men vi tok turen innom Tom og Aasa for å sei hei til di og. Tom er forresten far til Lasse og Aasa er samboer med Tom.

Mange spør hvorfor vi gidder å kjøre så for å handle på rema når vi har rema på Ålgård. Vel, vi elsker å kjøre turer, og Egersund er en fin by og da. Dessuten gir det og en grunn til å besøke svigers om di er hjemme.

Etter vi kom hjem tok vi med oss Timmi ut på en lengre tur. Han elsker å gå tur, og en god kveldstur gjord godt for både meg og Lasse. Da vi kom hjem ble Timmi skikkelig kosen. Han skulle helst ligge helt oppe i ansiktet mitt. Det er jo koselig da.

Men nå skal vi straks spise og se litt på TV, så ønsker dere en fin kveld så blogges vi i morgen.

  • 76 Lesere

Likes

Comments

Etter dagens innlegg om frokost fikk jeg lyst på skikkelig hjemmelaget brød. Så jeg sjekket i skapet hva jeg kunne finne, å jammen hadde jeg alt hjemme. Så jeg satte i gang med brødbaking for første gang. Det ble et rundt brød og et vanlig brød.

Jeg elsker nystekt brød til frokost, og da pleier jeg å ha på smør med brunost eller gulost med jordbærsyltetøy, det er så himmelsk godt. Men siden jeg kun hadde jordbærsyltetøy, så ble det smør med syltetøy på, og det var like godt det og.

Kunne dere tenke dere oppskrift på brødet mitt? Legg gjerne igjen en kommentar om du ønsker det, så skal jeg skrive det ned i et nytt innlegg.

  • 64 Lesere

Likes

Comments