Jeg tror det var i fjord at jeg skrev et innlegg om å reise til Alaska.
Jeg har fremdeles lyst å reise, og har til og med spurt mamma om hun ville bli med på en slik tur, å selvfølgelig sa hun ja.

Så jeg har drevet å undersøkt litt rundt til å begynne for å se litt på priser og jeg har kontaktet en guide fra et reisebyrå hvor hun har sendt meg en link.

Dersom vi reiser og får til dette her, så har jeg og mamma bestemt oss for å reise om 3 år. Da blir mamma 60 år, så det blir jo den perfekte bursdagen da.

Jeg bare krysser fingrene og håper dette lar seg gjøre, for dette har jeg hatt så lyst til lenge, og bare tenk den opplevelsen det hadde vært.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 5 lesere

Likes

Comments

I dag var jeg hos kiropraktoren for å se om svaret på svimmelheten ligger i musklaturen. Først tok han noen tester og øvelser på meg for å se om det var krystallsyken, noe det heldigvis ikke var.

Så ba han meg legge meg på benken,og det var da smerte helvete startet.
Han klemte til musklene i nakken og under skjeven så det strålte ut en smerte jeg ikke kan beskrive.

Gjør det vondt? Spør han meg, eller det var vel et dumt spørsmål... Åååå jeg kunne drept han hehe.

Men på fredag skal jeg ta noen nye tester for å se hva det kan være. Så krysser fingrene for at di finner ut av det. Vist ikke får jeg gå til legen min igjen, for dette er absolutt ikke kjekt.

  • 7 lesere

Likes

Comments

I dag er det 4 år siden vår lille Timmi entret verden, og 12 uker fremover er det jeg som henter hjem denne skjønnassen.

Timmi er av rasen Yorkshire terrier og er en utrolig herlig hund. Det er ikke så mye jeg har lært han utenom sitt, gi labb, dekk og high Five. Allikevel er han utrolig snill og veldig tolerant til tider.

Timmi veier ikke mer en 1,8 kg, så å ha han på fanget eller løfte han opp er ingen big deal for oss. Også når han skal bades, setter jeg han oppi vasken på badet hehe.

Utenom at han sliter litt med tannstein, så er Timmi helt frisk og i tipp topp form sier dyrlegen.

Så min kjære Timmi, gratulerer så mye med💜

  • 28 lesere

Likes

Comments

God morgen dere.

Jeg er fremdeles sykemeldt og skal ikke på jobb igjen før på mandag. Jeg svimler enda, så jeg får ta en dag av gangen. Det er jo ikke noe behagelig å gå rundt slik.

Jeg leste en link som ble lagt ut i påsken hvor det sto om en 15 år gammel jente som hadde fått ME og slet veldig med konstant utmattelse.

Det som slo meg var at sette startet med svimmelhet før hun kjente at hun var trett hele tiden.
Å får noen uker siden måtte jeg gå hjem fra jobb pga svimmlingen. Så jeg gikk å la meg og våknet først 2 timer etter.

Men da var jeg så trett og sliten i kroppen at det føltes ut som jeg hadde jobbet 12 timer i strekk. Jeg skal jo ikke si at det er ME jeg har, det tror jeg legen finner ut på blodprøven. Jeg bare håper at dette er noe forbigående og at det vil ordne seg etter hvert.

Nå skal jeg hvertfall ha meg litt frokost og begynne å rydde bort den lille påskepynten jeg har.
Ønsker dere en fantastisk fin dag.

  • 43 lesere

Likes

Comments

Jeg har allerede fortalt dere litt om aloe Vera gel, den gule dunken som har en nøytral smak. Men jeg har også i smaken berry og fersken smak, og jeg har smakt alle sammen og funnet ut at fersken er den som passer meg best.

Berry inneholder tranebær og gjør godt for kroppen for den som trenger å late vannet. Min morfar drikker denne hverdag og har merket positiv endring på sin kropp.

Fersken er en aloe Vera drikk med sommerslig smak av solmodne ferskener og små biter av aloe vera. Denne inneholder også fiber og er perfekt om du ønsker litt ekstra arbeid innenfra.

Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med meg i innboksen min☺️

  • 33 lesere

Likes

Comments

God morgen dere flotte lesere.
I dag har jeg og mamma gjort dagens gode gjerning. Da vi kom til evo, lå det en fyr på gulvet og sov. Han var tynt kledd og hadde vært på fest siden det stinker alkohol av han.

Vi har litt usikre på hvordan tilstand han var i, så vi prøvde å ringe politiet uten hell. Men heldigvis ligger evo rett ved politistasjonen, og det kom en fyr som jobbet i politiet som fikk vekket han.

Da vi gikk inn for å trene, kom denne fyren tilbake og la seg ned. Så mamma syntes synd om han her duden og gikk ut i bilen for å hente teppe til han.

Etter trening spurte vi om vi skulle kjøre han noen plass. Han var litt skeptisk, men han ble med oss. Heldigvis husket han hvor kameraten hans bodde, så vi kjørte han dit.

Han takket oss mye for at vi gadd å kjøre, ingen problem det, vi er gode folk som gjerne hjelper andre i nød.

Så i dag har vi vist hva ekte medmenneskelighet er💜
Håper du får sovet ut rusen din og kommet det hjem😉

  • 51 lesere

Likes

Comments

Når jeg ser på bilder av meg, så seg jeg forandringen på kroppen min, og jeg ser og at det ikke er lenge igjen til jeg har nådd mitt mål.

Jeg har alltid vært fornøyd med kroppen min, men det eneste jeg ikke har vært fornøyd med er magen. Den trenger å strammes opp og trenes mer. Men jeg ser at også magen har blitt mindre etter jeg startet trening.

Før jeg tar ferie, så tenker jeg å legge ut et før og etter bilde av meg. Tok noen bilder for vel et år siden, så er spent på neste gang jeg tar bilder hvor stor forskjellen er

Pga svimmlingen, så er jeg nødt til å ta det mere med ro på trening å ikke overdrive. Så fort kroppen gir etter må jeg stoppe å ta litt lengre pause en vanlig.

Men det går helt fint, så lenge jeg slipper å gi opp trening, så er det bedre å gjøre det slik.
Lasse er på grilling med familien i skrivende stund, så jeg er hjemme å prøve å ta det med ro. Vi skal jo på middag hos moren hans i morgen, så det blir koselig.

Hva er deres planer for dagen?

Ønsker dere alle en fin skjærtorsdag:)

  • 48 lesere

Likes

Comments

I dag kom kamera jeg lenge har hatt så lyst på. Det var bare så kult da og jeg elsker det allerede.
Bildene var heller ikke så galne, minner litt om da farmor tok bilder og det kom opp fra hennes kamera.

Så nå har jeg bare 8 bilder igjen av 10 bilder. Så nå skal jeg kjøpe fotoalbum og lage ekte minner. Men som jeg sikkert har nevnt, så er filmen litt dyr. Betalte vel 119 kr for 10 bilder. Så dette blir nok ved spesielle anledninger, men så har jeg god tid til å spare opp til ekstra filmer før jeg reiser til Kreta.

Jeg er helt i himmelen nå hehe, elsker kamera mitt;)

  • 45 lesere

Likes

Comments

For ca 2 mnd siden begynte jeg å svimle mens jeg var på jobb. Akkurat da var det så gale at jeg rett og slett måtte sette meg.
Det er derfor jeg er sykemeldt til den 23 april.

Jeg har vært hos legen og tatt blodprøver og hatt litt samtale med henne. Jeg er litt usikker på hvorfor dette plutselig skulle skje, men jeg er en person som absolutt ikke håndterer langvarig stress noe særlig bra.

I fjord var jeg sykemeldt 2 uke pga for mye stress. Men denne gang føles det som noe mer en bare stress.
Pappa fortalte meg at farfar slet med svimmelhet i mange år uten at legen kunne finne svar på hva det var, muligens er dette noe jeg og har fått.

Legen tok jo 5 blodprøver av meg, og skulle di finne noe så skulle di ringe over påsken tenker jeg. Vist ikke så må jeg finne en måte å balansere kroppen og roe ned slik at dette ikke skjer igjen.

Å svimle i hverdagen er jo ikke gøy.

  • 103 lesere

Likes

Comments

Jeg og Lasse sto opp halv 3 i natt og laget natt mat, og det gjord vi bare fordi vi har fri begge to.(Eller jeg er sykemeldt da) Vi gikk å la oss igjen kl 5 og sto opp i 9 tiden for å små shoppe litt.

Etter shopping runden dro vi bort til DNB Arena for å hente ei oilers drakt som Lasse hadde bestilt for litt siden. Etterpå stoppet vi ved di 3 store sverdene på Madla.
Selv om det blåste litt var det ganske fint ute faktisk, det er jo litt regn sån innimellom.

Da vi kom hjem la jeg meg rett på sofaen og sovnet med Timmi inntil meg, det er så koselig når han kommer og skal sove helt inntil.

Nå venter jeg på mamma, vi skal ta en runde kondisjonstrening i dag. Håper bare været holder seg, ikke noe gøy å gå når det blåser og regner liksom.

Ha en fin dag videre og nyt påsken.

  • 55 lesere

Likes

Comments