God morgen bloggen.

Jeg stod opp for en liten halvtime siden, og da var det sol og fint vær, men nå pøser regnet ned.

Jeg var og hentet Lasse i Egersund i går kveld, han var som jeg skrev i i går på klassefest, altså 20 års reunion. Jeg hentet han rundt tolv, så vi var ikke hjemme før rundt kvart på et. Men han hadde kost seg masse hvertfall, og det var gøy å høre.

Jeg fikk jo min alene tid i mens, og den satte jeg pris på. Det er ikke så ofte vi får alene tid, så når muligheten først byr seg, så gjelder det å nyte den fult ut.

Ikke misforstå meg her, jeg elsker jo å være sammen med Lasse også, men alle trenger vi litt alene tid også vil jeg tro. Nå skal jeg ha litt frokost, så tar jeg en rask tur til Kverneland igjen. Mamma skal ha ei veske av meg, men så tok jeg med feil veske i går da, så da lovet jeg og komme bort med den i dag.

I dag skal jeg også lage ny YouTube video, så viss det er noe dere ønsker å høre om, så bare si i fra i kommentar feltet. Ellers i dag blir det innedag, etter jeg har vært på Kverneland, så parkerer jeg bilen helt til mandag.

Har dere planer for i dag?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Er det noe jeg svært sjelden får se, så er det Lasse i jeans. Sist jeg så han i slike bukser var helt i starten av forholdet vårt, men det varte ikke lenge før han gikk fast over i joggebukser hehe.

Men i kveld skal han på klassefest, så da måtte han ha på så noe mer stilig en joggebukse og en sliten skjorte liksom hehe.

Jeg blir hjemme alene da og skal kose meg i noen timer. Så etter jeg har kjørt Lasse, skal jeg handle inn litt mat gjøre reint i leiligheten og bare kose meg.

Hva er deres planer for dagen?

Likes

Comments


La meg fortelle litt om min lille familie

Den familien jeg har som jeg vokste opp med, di bor ganske i nærheten av meg, og den familien består av mamma, pappa, lillesøster, onkel, mormor og morfar og mine 2 søsken barn

Så klart har jeg en familie på pappa sin side, men di har jeg ikke sett på mange år. Det er helst via fb og snap chat at jeg hører fra dem.

Men tilbake til min familie på mamma's side.

Så må jeg jo ikke glemme det lille tilskuddet vårt, Marcus som er min skjønneste nevø. Han kom til verden for 6 år siden og er en kose gutt uten om det vanlige.

Han har sovet hjemme hos mine foreldre hver helg i lang tid og han koser seg masse hos mormor og morfar. Kan selv huske den tiden da jeg var liten og at jeg ofte sov hos min mormor og morfar, det var alltid så koselig.

På det ene bilde her, ser dere meg i midten, min mor og min onkel. Jeg har egentlig 2 onkler, men han ene gikk dessverre bort tidlig på 90 tallet.

Også ser dere meg og min lillesøster da, fant ingen nyere bilde av oss to til sammen, men dette er jo søtt da. Vi er en fin liten familie som er verd å ta vare på syns jeg

Vi har hatt våre nedturer, men hvilken familie har vel ikke det. Og har vi en nedtur, så kommer vi oss alltid opp igjen, slik er det i vår familie. Og det beste av alt, vi kan snakke om så og si alt sammen.

Men det beste av alt er når jeg får bli med mamma og pappa på turer. Da har vi det fint sammen. Nå er det jo slik at både jeg og min søster har fått nye liv med nye familier, så da er det ikke alltid vi ser hverandre, men vi har jo fb og snappen hehe.

Noen av dere vet jo at jeg og mamma trener og går mye turer sammen, noe jeg er veldig gla i å gjøre, og innimellom disse turene er også pappa med.

Mormor og morfar er veldig gamle nå og er ikke så gode til beins som dem var før, og det er noe jeg savner med dem. Men slik er livet dessverre, vi kan ikke leve for alltid.

Så har vi min onkel da, han er en person du kan tulle mye med, det har vi gjort siden første gang jeg var i Spania med mamma og pappa, men det er et annet kapittel hehe. Onkel har to døtre som da er mine søskenbarn. Hun yngste driver å reiser en del og hun eldste går mye turer med hunden sin. Det er ikke så ofte vi treffes. Men når vi gjør det er det alltid hyggelig å se di igjen.

Jeg er gla i den lille familien min, hva skulle jeg gjort uten dem. Så kjære Steffensen og Kliment familien, jeg er utrolig gla i dere og jeg er takknemlig for at dere er min familie, bare se hvordan jeg ble haha:D

Og her er min egen lille familie;)

Likes

Comments


I dag er det St.Hans, og da pleier folk å lage store bål, grille og kose seg. Men når jeg ser ut vinduet her jeg sitter i sofakroken min, så frister det ikke å fyre opp grillen akkurat.

Her laver regnet ned, og det har det gjort helt siden i går. Men nå er det jo fredag, så da skal ikke jeg trø foten en cm utføre døra.

Har dere planer for St.Hans?

Jeg har forresten lagt ut noen vesker for salg på snappen min, tenkte det var bedre å selge di og la noen andre bruke di en at di støver ned hos meg.

Snap chat er melkebaren7 om dere ønsker å sjekke di ut.

  • 12 lesere

Likes

Comments


I dag har det regnet fra jeg sto opp i dag morges og helt til nå. Meningen var jo at mamma og jeg skulle gå tur til bjørnelia, men det får vi ta en annen gang.

I

I stede ble det en power nap og kose stund med den lille hårballen her. Nå skal jeg ta meg en god dysj, se litt på tv, å gå å legge meg. I morgen er det jo fredag, og hva er vel ikke bedre en det.

Har dere planer for helgen?

På lørdag tenker jeg å lage ny video, så følg med da.

Vi blogges i morgen, see you.

Likes

Comments


Er det noe jeg mener er å kaste penger ut av vinduet, så er det å betale NRK lisensen. Hva er vitsen med å betale alt for mye penger til en kanal jeg ser på 2 min i året liksom...

Jeg er sikkert ikke den eneste som irriterer meg over denne forbanna TV-lisensen, og nå skal di øke lisensen etter hvor mye folk tjener.. Får di ikke nok penger liksom..

Di pengene kunne jeg brukt på meg selv, til noe som er mer nyttig i stede på noe jeg ikke bryr meg om. Dette er og bli en evig diskusjon og et stort irritasjons moment som aldri vil ta slutt.

Hva mener dere om denne saken?

  • 12 lesere

Likes

Comments


Som noen av dere sikkert har fått med dere, så har ikke jeg vært på trening siden mai faktisk. Jeg elsker jo å trene, og spesielt styrketrening er det jeg liker best.

Men di siste månedene har jeg rett og slett mistet motivasjonen til å gå på trening. Jeg har strikker her hjemme som jeg trener med for å ikke miste så mye muskelmasse.

Når jeg er tilbake på trening vet jeg ikke enda, jeg må liksom kjenne at nå er jeg gira til å trene igjen. Men den følelsen er ikke der enda. Men jeg skal ikke slutte med det, for jeg vet at det er bra for kroppen min. Jeg trenger bare den inspirasjonen tilbake igjen.

Men foreløpig så går jeg lange turer sammen med mamma, og det hjelper på.

  • 12 lesere

Likes

Comments


Det første jeg gjør på morningen er å sjekke sosiale medier, og da sjekker jeg Instagram, blogg og snap chat.

Jeg starter alltid med Instagram ser jeg kommenterer eller gir et hjerte til følgerne, jeg liker å vise at jeg bryr meg og at jeg liker det som blir lagt ut.

Så sjekker jeg snap chat og legger selv ut noen snapper. Har jeg ekstra god tid på morningen, så lager jeg til et blogginnlegg og deler med dere. Jeg liker jo også å lese andres blogger og kommenterer gjerne om jeg liker innlegget.

Så ordner jeg med en god frokost før jeg sjekker fb siden min. Men det beste jeg vet er å se på di jeg følger på YouTube. Det er jo så mange bra youtubere der ute og jeg digger dem alle.

Har jeg fri, så pleier jeg og slappe helt av og nyte morgentimene for meg selv mens jeg sjekker ut alle disse kanalene jeg har.

Jobber jeg, så blir det mest at jeg skynder meg gjennom alt, men tar meg likevel tid til å kommentere en blogg, instagrammer, snapper eller youtuber.

Hva er deres morgen rutiner?

  • 14 lesere

Likes

Comments


Det er ikke til å legge skjul på at jeg har forelsket meg i klokkene til Daniel Wellington. Di er fine å se på, en fin klassisk klokke som passer di fleste antrekk.

Selv har jeg en dame klokke i rose gold med brun skinnreim og en herreklokke i sølv med sort skinnreim, og jeg elsker begge disse klokkene.

Men nå har DW kommet ut med ny klokke som er enten sølv eller gold med hvit skinnreim, og jeg har så klart forelsket meg i den i sølv med hvit skinnreim.

Har dere Daniel Wellington klokke?

Jeg har ikke sett prisen enda, men kan ikke være dyrere en di jeg har fra før, dessuten kommer jo skattepengene på torsdag, og jeg er en av di heldige som får igjen på skatten.

Så får vi se hva det blir til.

  • 15 lesere

Likes

Comments

​Håper dere likte den, og fortell meg gjerne hva dere vil jeg skal lage video om i fremtiden:)

  • 17 lesere

Likes

Comments