I dag dro jeg og Lasse til Byrkjedalstunet igjen og bare koste oss. Vi kjøpte først litt julegaver, så gikk vi inn på restaurant ved siden og bestilte hver vår komle tallerken.

Og her snakker vi skikkelig hjemmelaget komle med kålrot stappe, potet og pinnekjøtt til. Det var bare så utrolig godt og så koseligt. Denne restauranten er jo blitt anbefalt av tripadvicer, og det er jeg helt enig med.

Her er det så mye fint og koselig plass, så jeg og Lasse har bestemt at dette blir vår nye tradisjon. Å reise opp ditt før jul og spise komle og handle julegaver.

Har dere vært på Byrkjedalstunet?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

 • 10 lesere

Likes

Comments

God morgen flotte lesere. Jeg vet jo at flere her på nouw leser bloggen min. Men det jeg er interessert i å vite er hvor mange av dere på Facebook som ikke har blogg som faktisk leser bloggen min?

Dere kan svare i kommentarfeltet eller bare trykk liker. Syns det er kjempe koselig å vite når til og med folk uten blogg faktisk tar seg tid til å lese min blogg.

Jeg setter utrolig pris på alle mine lesere, enten om du har blogg eller ikke, bloggen min er for alle😊

 • 5 lesere

Likes

Comments

Jeg er så usikker akkurat nå,skal jeg ha juletre med glitter eller juletre uten glitter? Trenger hjelp fra dere akkurat nå.

I dag har egentlig vært en strålende dag, kaldt og vindstille. Jeg har tatt det helt med ro og kjenner at kroppen er på bedringens vei.

Nå er det kvelden, og vi skal kose oss og slappe av og se en fin film sammen.
Ønsker dere en fin helg❤️

 • 18 lesere

Likes

Comments

Det er blitt fredag igjen, og jeg er fremdeles hjemme fra jobb dessverre. Men jeg klarte å komme meg bort en liten tur til mormor og morfar. Di passer på Shila siden mamma og pappa er i Ungarn frem til torsdag

Så Timmi ble og med så han kunne være sammen med Shila litte gran.
I dag er det kaldt ute igjen og glatt på veiene. Mangler bare snøen, så blir det perfekt julevær.

Vi snakkes senere😉

 • 17 lesere

Likes

Comments

Blå time har vi ikke her på Ålgård, men vi har rosa time da hehe. Det er jo vel så fint som blå timen. Men jeg håper på å få blåtime nå i desember da.

Dagen i dag har gått til å slappe av å bli frisk. Formen på bedringens vei, men heller ikke helt på topp. Men nå er det straks helg, så det skal bli fint da.

BTW, vi får bilen vår på tirsdag😍 Vi snakkes😉

 • 23 lesere

Likes

Comments

Så er det 1 desember, og gjett hva?? Det pøser ned utføre, hva slags julestemning er det.. I tillegg er jeg fremdeles syk og ligger på sofaen med teppe og syns synd på meg selv.

Ja det er fult lov når en er syk. Jeg vet ikke om det blir så mye blogging på meg i dag da jeg prøver å sove en del slik at kroppen skal bli raskere frisk.

Så derfor ønsker jeg dere alt det beste for denne dagen❤️

 • 26 lesere

Likes

Comments

Kjære lesere. I dag lansere en nytt produkt i Aloe Veraens verden, nemlig F15.

En sunn livsstilsendring med varige resultater krever tålmod og et program som hjelper deg med å oppnå et optimalt resultat av treningen, kostholdet og kroppsforutsetningene for å kunne nå målene dine.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 og Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en fullspekket 48-siders brosjyre med all informasjon du trenger for begge nivåene, samt produkter for 15 dager for nivå 1.

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld. Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil, treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostholdsråd, slik at det blir lettere for deg å holde deg på den sunne banen.

Produktene som er inkludert i Beginner ser du under.

2x FOREVER ALOE VERA GEL™ (2 x 1 liter)
1x FOREVER FIBER™ (30 porsjonsforpakninger)
1x FOREVER LEAN™ (60 kapsler)
1x FOREVER ULTRA™ (15 porsjoner)

F15 BEGINNER 1 & 2

F15 Beginner passer for deg som akkurat har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en aktiv livsstil. Programmet hjelper deg med å forandre måten du forholder deg til mat og trening på.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter og en fullspekket 48-siders brosjyre med et treningsopplegg som gradvis øker i intensitet, tips som kan holde motivasjonen din oppe, gode og sunne oppskrifter og informasjon om hvordan du kan legge opp kostholdet, samt om hvordan ulike matvarer kan påvirke helsen din. Programmet oppmuntrer og hjelper deg slik at du kan opprettholde din nye og sunnere livsstil.

Velg F15 Beginner hvis følgende stemmer for deg:

 • Du har ikke begynt eller har nettopp begynt med treningen din
 • Du ønsker å få en veiledning i hvordan du skal tenke om kosthold og trening for å skape permanente livsstilsendringer
 • Du vil tydelig kunne måle og følge opp resultatene dine

Jeg skal nå hive meg på å prøve ut dette produktet, så skal jeg etterhvert komme med mine meninger om dette produktet. Jeg gleder meg allerede til å teste det ut.

Har du lyst å prøve, gi meg gjerne en lyd.
 • 33 lesere

Likes

Comments

I dag er siste dagen i november, for i morgen er det 1 desember og julemåneden.
Å dessverre har di hekkans basseluskene innhentet meg og. Jeg måtte rett og slett kaste inn håndkleet og dra hjem igjen.

Så da håper jeg at jeg ikke blir så veldig syk slik at jeg blir raskt frisk igjen til mandag. Har ikke tid til å være syk nå, er jo midt i julestria. Det er jo da vi skal kose oss, handle julegaver og bare slappe av.

Er blitt en tradisjon det i familien Steffensen. Men da er det alltid min søster som har vært syk, og da helst på julaften. Men bank i bordet, hun har vært frisk en stund nå, tror jeg.

Men jeg skal IKKE vær syk på julaften, så da er det bedre å roe helt ned nå å prøve å bli frisk heller.

 • 40 lesere

Likes

Comments

Da jeg lukket opp postkassa i dag, fikk jeg set mitt første julekort. Så utrolig koselig. Jeg er nemlig med i en fb gruppe som hete Julekort 2016. Her kan dere legge inn navn og adresse, og dere får tilsendt kort fra folk som ønsker å sende akkurat deg et kort. Du kan og så klart sende til andre her inne som legger ut adressen sin. Dere kan finne gruppa ved å gå inn på linken HER

Dette er tredje året jeg er med, og syns det er kjempe koselig å få tilsendt julekort selv om jeg ikke kjenner disse menneskene. Men bare det at di vil sende til meg betyr jo at di bryr seg. Så i år blir det å skrive julekort både til fb venner, bloggvenner og folk jeg ikke kjenner ;) Vil dere bli med? ;)

 • 46 lesere

Likes

Comments

Da har jeg endelig funnet gave til morfar, den dukket helt plutselig opp her på fb, og jeg syns det er en topp julegave å gi til han.

Jeg synes denne var helt perfekt til han, håper den kommer før jul nå da. Og om dere ikke har funnet julegaver til din bestefar enda, kan dere finne denne skjorte på siden HER.

Hva syns dere? Blir en fin julegave dette ;)

 • 42 lesere

Likes

Comments