Dette er min siste Argi+ før trening. Jeg drikker denne hverdag før trening. Den gir meg masse energi til å yte max på trening, og den inneholder di viktigste vitaminer kroppen trenger.

Så da lurer jeg på hvordan det skal gå i morgen når jeg ikke har Argi+ i hus hehe

Har dere smakt Argi+?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 8 lesere

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle dele litt av mine luxus produkter som jeg liker å kalle di.
Jeg dysjer hver dag pga jobben min, derfor syns jeg det er viktig å ta vare på huden og håret mitt også.

Når jeg er ferdig dysjet smører jeg alltid inn ansiktet mitt med R3 Factor og tilsetter 8 dråper med alpha E-factor som jeg smører godt inn i ansiktet og på halsen.

Etterpå smører jeg øynene mine med Forever alluring eyecream. Den er veldig fin mot mørk hud under øynene. Og får meg som står opp kjempe tidlig på morgenen og vil se mest mulig våken ut når jeg drar på jobb, så er denne kremen helt flott.

Mitt hår hater balsam, det blir helt flatt og statisk når det blir tørt. Løsningen ble aloe Nourishing Serum. Da pumper jeg 3-4 pump i handa mi og fordeler ut i håret.(Ikke hodebunn) etter at jeg har tørket det med håndkle. Elsker disse produktene, og disse har fått sin faste plass i hylla på badet mitt;)

Håret blir lett og luftig og det skinner mye mer nå en det gjord før.

  • 10 lesere

Likes

Comments

Jeg prøvde ut et tips jeg fikk for litt siden. Det var å blande propolis, aloe moisturizing lotion og aloe first i en krukke.

Heldigvis hadde jeg en tom krukke fra Sonya's balancing cream som jeg blandet disse produktene i og fikk en helt fantastisk lotion.

Denne bruker jeg nå hver dag på kroppen min, og det føles helt nydelig.
Så det er ikke bare en krem vi trenger å bruke, her er det bare å slå løs på fantasien og prøve ut og blande produkter.

Og som dere ser har jeg allerede begynt å bruke denne kremen som er home made.

Tenker og å blande sammen propolis og gelly i en egen krukke som også gir en god lotion.

Kan virkelig anbefale å prøve di ut.
Og du, dersom du bor slik at jeg enkelt kan komme bort til deg, så holder jeg gjerne et lite produkt party for deg og din familie eller venner om dere ønsker å vite mer og gjerne prøve ut produktene mine.

Nå skal hvertfall jeg scrubbe meg og ta på my own home made lotion.
Ha en fin ettermiddag/kveld.

  • 7 lesere

Likes

Comments

I dag valgte jeg og mamma å gå tur rundt melsvannet som ligger ca 5 min med bil fra der jeg bor. En utrolig fin plass å gå tur å en flott badeplass på sommeren.

Men akkurat da vi skulle gå kom jo regnet, og ikke bare litt, nei da.. Her kom det ned i bøttevis hehe. Så vi gikk runden som tok rundt 40 min å gå. Så neste gang skal vi gå to runder av denne turen.

På fredag skal jeg bli med på bedriftsbesøk. Da skal vi ned og besøke nortura Egersund, så det gleder jeg meg til faktisk. Men det skal jeg fortelle mer om på fredag.

Nå ligger jeg å slapper av med body Toning kit fra Forever. Bare digger dette kittet. Kan fortelle litt mer om det en annen dag.

Ha en fin kveld dere flotte lesere:)

  • 15 lesere

Likes

Comments

Norge er i dag blitt kåret til verdens lykkeligste land. Om jeg er enig i det, nei. Men at Norge er et av verdens fineste land, det er det ingen tvil om.

Vi har jo så mye fin natur å se på her i landet, på på sommer, vinter, vår og høst. Og tar du hurtigruten fra Bergen til Kirkenes, så får du oppleve mye fin natur langs sjøveien.

Min drøm er å ha en biltur gjennom hele Norge en gang og oppleve den alle di fine plassene vi har.

Hva er deres mening, er Norge et lykkelig land å bo i? Er vi nordmenn virkelig så lykkelig som di vil ha det til?

Si gjerne din mening i kommentarfeltet

  • 19 lesere

Likes

Comments

Hei dere, hvordan går det?
Jeg startet min dag på evo, da var full styrke trening som sto på menyen. Jeg trente armer med frivekter 8x3 8 kg, jeg trente bein 8x3 50 kg, brystpress 20 kg 10x3, rygg og nakke 14 kg 10x3 og tilslutt tok jeg litt mage øvelser.

Det kjennes godt nå, det skal jeg love dere. Da jeg kom hjem dro jeg og Lasse ut for å handle litt. Var innom Rusta på kvadrat for å handle godteri til hunden da vi fant årets kuleste tøfler.

Var ikke disse kule da, Lasse sine er røde hehe. Di var jo kanon goe å ha på og di var jo morsomme da hehe. Hva syns dere?

Så tok vi en liten kostur innom mexicana hvor jeg hadde en chilli con carne, og den var kjempe god. Tror faktisk di lager alt selv, for det smakte hjemme laget.

Nå er jeg hvertfall hjemme og skal snart ut igjen. Da skal jeg kjøre Lasse bort til Eirik og di skal på hockeykamp senere, så jeg blir hjemme alene med Timmi i noen timer. Litt gudd det da, få litt Julia tid for meg selv.

Ha en fin lørdag da🙂

  • 16 lesere

Likes

Comments

Endelig er det fredag og snart helg. Jeg bare elsker helgene hvor vi kan slappe av å nyte litt tid for oss selv og bare gjøre det vi selv vil.

Jeg startet på jobb kl 5 i dag og, men bare fordi det er fredag da. Normalt sett står jeg opp kl 4, men i dag sto jeg opp kl 3, og det merkes.
Heldigvis har vi noe som heter power nap hehe.

Hva er deres planer for helgen?

I kveld skal vi ha biff med fløtegratinerte poteter. Greit å skeie litt ut i helgene når jeg spiser sunt ellers i ukedagene.

Får ønsker dere en god helg da.

  • 15 lesere

Likes

Comments

God morgen kjære lesere, hvordan går det med dere?
I går sa jeg ja til å starte kl 5, så da var det opp kl 3 i natt eller i dag morges.

Det er godt det er treningsfri i dag da, så er det hjem å power nappe litt, også er det jo fredag i morgen, så det blir jo digg da.

Hva er deres planer for helgen?
For meg blir det trening slik som alle andre helger.

  • 22 lesere

Likes

Comments

Det begynte å regne noe skikkelig da jeg og mamma hadde gått et stykke på turen vår i dag, men heldigvis er vi vanntette og friskt var det også.

Vi var ikke di eneste som var ute på trenings tur i dette været, traff 8 personer som var ute å gikk eller løp.

Mellom regndråpene, fikk jeg også tatt noen bilder før mobilen ble våt hehe.

Kjente at det var godt å komme hjem å få tatt en god dysj etterpå.
Så nå skal vi ha litt kveldsmat, også blir det tidlig kveld her hos oss.

Det nærmer seg påske nå, så da er det tidlig oppstart på maskinene slik at vi får laget wiener pølser til hele Norges befolkning hehe.

Hvordan har deres dag vært?

  • 21 lesere

Likes

Comments

Da jeg og mamma var ute å gikk tur i dag fikk vi skikkelig vår og sommer følelse. Selv om det blåste litt, så skinte sola fra klar himmel og det var hele 9 varme grader ute.

Det var bare så herligt, og for første gang på flere måneder så gikk jeg uten en av mine fargerike luer. Ja jeg savnet den litt og har nok ikke kastet den helt enda i skapet hehe.

Dessverre er det meldt om dårlig vær resten av uken, så om det skulle regne i morgen, så tar vi turen til evo i stede tenker jeg.

Men dere, jeg vet jeg har vært dårlig på bloggen. Men nå tenker jeg å hvertfall har minst et innlegg hver dag fra i dag av. Så etter hvert så kommer det litt mer give away og konkurranser til dere.

Høres det greit ut eller?
Og om det er noe dere ønsker fra meg å lese på bloggen min, så skrik ut..

  • 21 lesere

Likes

Comments