Jepp, i dag er jeg et år eldre en jeg var i går hehe, hele 34 år er jeg blitt i dag and i feel great.
Jeg føler meg heller ikke som jeg er 34, kunne fint vært 25 enda jeg hehe.

Så til helgen blir det et lite selskap med min lille familie. Da blir det enten hjemme laget pizza eller gryterett. Og litt kaker og kaffi må vel også til.

  • 7 lesere

Likes

Comments

Nok en fin kveldstur sammen med mamma. Jeg bare elsker kondisjonstrening, gjør så godt for kroppen også. Ja, jeg digger jo styrketrening og, så da trener vi litt av alt.

  • 10 lesere

Likes

Comments

I dag var meste hele gjengen med ut på tur i det fine været. Kaldt, men friskt og godt var det.

Både mamma, pappa og mormor ble med i dag. Var skikkelig koselig da. Mormor er ikke så god til beins lengre, så hun sitter i rullestol og koser seg.

Vi var ute å gikk i meste 2 timer i dag, var litt bekymret for at rullestolen skulle streike da den ikke ville gi så mye gass hehe. Men ved å skru den av og på, så kom den seg, kunne liksom ikke bare plaserer mormor der på fortauskanten haha.

Også fikk vi sett rådyr. Det var di 3 som alltid holder sammen. Men nå er det avslapping på høygir før det blir å studere øyelokket på innsiden;)

  • 22 lesere

Likes

Comments

Denne søndagen startet med 1-1 intervall trening. Jeg holdt vel på i 20 min før jeg gav meg der, men tenker å utfordre meg til en time neste gang.

Så var det påan med styrketreningen. Også i dag trente jeg hele kroppen, altså armer, rygg, bryst, lår og rompe. Og jeg kjenner det utrolig godt.

Mitt mål frem til sommer er å gå ned til 55 kg, eller hvertfall 58 kg, da skal jeg si meg kjempe fornøyd. Jeg er forresten kjempe stolt av meg selv som klarer mer og mer av øvelsene push up. For bare 1 år siden hadde jeg ikke sjans i havet til å klare det.

Jeg kom meg ned, men ikke opp hehe. Nå kommer jeg både ned og opp.

Men dere, jeg har mistet litt blogg gnist i det siste. Så jeg tenker å bare holde meg til et blogginnlegg til dagen. Men bare for å forsikre dere, så kommer jeg ikke til å slutte helt å blogge, blir bare litt mindre innlegg fra meg.

Men jeg holder meg aktiv på instagram, Facebook og snap chat. Så om dere vil følge meg der, er navnet Frulea30 på instagram og melkebaren7 på snap chat.
På FB finner dere meg på Julia Sofie Steffensen.

  • 21 lesere

Likes

Comments

Jeg må bare få beklage mitt fravær i det siste. Jeg har rett og slett mistet litt blogg gnist. Det har liksom ikke skjedd noe spennende til å skrive det ned på bloggen min, så da syns jeg det er litt dumt å skrive noe bare for å skrive.

Men jeg skal se om ikke jeg skal dele litt fra dagboka jeg fant hehe, det vet jeg jo at jeg lovet dere;) Ellers i dag har jeg bare vært på jobb og ikke gjort noe spesielt mer en det.

Håper dere har en fin dag hvertfall;)

  • 35 lesere

Likes

Comments

Beklager med sen oppdatering. Jeg og mamma var på evo og trente i dag pga det dårlige været. Då da sto vi en time på hver vår orbitreck og brant av hele 600 kalorier.
Mamma hadde 649 kalorier siden hun gikk litt lengre en meg da.

Så vi var temmelig gjennom våte da vi var ferdige. Var jammen godt å komme hjem å få en god dysj hehe. Så nå er det litt kveldsmat, og litt tv titting, så er det natta på meg.

  • 34 lesere

Likes

Comments

  • 34 lesere

Likes

Comments

Det har vært en grå og våt mandag i dag selv jeg har har gjort en god jobb på jobben i dag.
Jeg måtte ha og ta en ekstra hviledag fra trening, musklene er så ømme etter helgen hardkjør hehe, men i morgen er jeg good to go igjen;)

Så jeg tok en liten sofa date i dag, er vel lov det av og til når været er så surt.
Det er jo litt ekstra trist ute nå når alle har tatt bort julelysene som var ute.

Hvordan har deres dag vært?

  • 44 lesere

Likes

Comments

Ja hadde det gått andre å løpe fra mandager, så hadde jeg gjort det hehe.
Ha en fin dag da;)

  • 39 lesere

Likes

Comments

Det er akkurat det jeg har gjort i dag🙂

  • 42 lesere

Likes

Comments