Først og fremst, takk til dere som har nominert meg til denne awarden, jeg setter utrolig stor pris på at dere vil nominere meg og min blogg. I denne runden er det Tone Vinningland som har nominert meg hvor jeg skal svare på 11 spørsmål, so here it goes.

1. HVA ER DITT STØRSTE FRYKT I LIVET? min største frykt i livet er å miste hele familien min. Jeg vet det høres rart ut å tenke slik, men man vet jo aldri.

2.DITT BESTE MINNE I LIVET SOM VIRKELIG GIR DEG ET SMIL OM MUNNEN NÅRDU TENKER PÅ DET? jeg har flere minner i livet mitt som får meg til å smile, så jeg nevner 3 av dem. 1: turen jeg hadde til ungarn med familien min på juemarked, 2: kreta turene med lasse, 3: og turen jeg og mamma hadde til Risør for noen år siden

3.HVORDAN VI DU BESKRIVE DEG SOM PERSON? jeg er morsom, ærlig, tillitsfull, romantisk, liker å trene, liker å shoppe, kan være spontan og elsker reiser utenlands

4.HVA GIR DEG MEST GLEDE I LIVET? det som gir meg mest glede i livet er når jeg får være bare meg selv og være sammen med di jeg bryr meg om mest i livet.

5.FORTELL OM EN GOD GJERNING DU HAR GJORT I LØPET AV TIDEN? vel, den beste gjerningen jeg har gjort i år, var å gi penger til en dyreorganisasjon for å hjelpe en alvorlig syk kattunge som i dag lever i beste velgående hos en snill familie her i rogaland området.

6:HVA VILLE DU GJORT OM NOEN DU KJENNE GODT BLE MOBBET/PLAGET? jeg ville sagt til vedkommende om å kutte ut å heller tenke hva det å mobbe noen vil gjøre mot folk..

7:VILLE DU GITT OPP BLOGGEN OM DU IKKE HADDE MANGEN LESERE? nei det ville jeg ikke. for meg er det godt å ha en plass hvor jeg kan skrive ned det jeg tenker og det som plager meg. dessverre er det ikke la som kan bli skrevet offentlig, så da har jeg og en dagbok som jeg skriver ned di aller dypeste følelsene og tankene jeg har. denne boken er det kun meg som får lese.

8. NEVN EN TING DU IKKE HAR FORTALT OM DEG PÅ BLOGGEN? Jeg har egentlig vært helt ærlig med dere fra første stund, så har ingenting å komme med dessverre.

9.DEL EN SANG DU ALDRI BLIR LEI AV Å HØRE? akkurat nå er det SIA med sangen unstoppable jeg hører mye på, dere kan finne den fra bloggen min HER

10.HAR DU EN DRØM SOM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE? den drømmen som endelig gikk i oppfyllelse for meg, var da jeg fikk billappen og kjøpte min første bil. for en følelse det var.

11ER DU OVERTROISK? både ja og nei, kommer egentlig an på hva det gjelder.


​Jeg håper at dett var gode svar til disse spørsmålene jeg fikk av deg. 

Neste innlegg kommer kl 18 og er fra Terje og Yvonne. Jeg har og et tredje innlegg å komme med som er fra TheRockInkChick. skal prøve å komme med det i morgen :)

Likes

Comments

I dag trente jeg litt av begge deler, både overkroppen og underkroppen. Startet 20 min med oppvarming på tredemølle. Så var det squating, og der hadde jeg 5x3 med 50 kg. Kjenner jeg begynner å bli sterkere i underkroppen også nå, og det er en god følelse.

Det var bare meg, mamma og en eldre kar som var på trening i dag. Er jo skikkelig herligt når vi har så og si hele evo for oss selv. Kan trene akkurat det du vil når du vil uten vente på at andre skal være ferdig.

Da vi kom hjem sto pappa klar og laget stekt egg med bacon til frokost.

I dag skal vi smaker kalkun bacon, den skal vist være mye sunnere og har 70% mindre fett en vanlig bacon.

Forresten. Jeg har blitt nominert til 2 blogg award, så jeg fordeler disse på 2 innlegg, et kommer kl 14 og et kommer kl 18.

Så vil jeg bare få ønske dere en flott søndag☺️

  • 8 lesere

Likes

Comments

Har dere smakt disse pannekakene? Di er helt fantastisk gode, og med 20 gram proteiner til deg som liker all form for trening.
Det eneste du trenger er 1,5 dl vann og rør ut pulveret i. At 2 skjeer, så får du 2 pannekaker, og det holder en stund. Disse er faktisk ganske mettende og. Kan virkelig anbefale å prøve di ut.

Har dere forresten hørt om party lite?
Jeg bestilte en nydelig snømann derfra for litt siden som jeg skal ha fremme til jul.

Er ikke han her søt da. Det skal vær lys i den, så jeg ser virkelig frem til å finne en plass til den i leiligheten slik at den får lyse opp og nyte julen med oss.

Nå får ikke jeg til å linke fra mobilen, men om dere skriver party lite i søkefeltet på fb, så kommer den opp der. Så mye fant, det skal jeg love dere.

  • 14 lesere

Likes

Comments

Startet dagen med ei god økt styrket, og det gjord skikkelig godt.
Jeg prøvde meg mer på Pull up, og løftet jeg nesten 50 kg selv. Målet er å kunne løfte meg selv uten hjelp av en strikk eller ekstra vekter.

Første gang jeg løftet Pull up, måtte jeg ha 22 kg til hjelp. I dag gikk jeg ned til 18 kg vekter. Så jeg må si jeg er stolt av meg selv nå.

Også på frivekter er jeg nå på 12 kg og det er jo så gøy å se hvor sterk jeg har blitt bare på et år. Så nå skal jeg ned mellom 7-10 kg og litt mer muskler, så er jeg i mål.

I dag fikk jeg og brukt det nye treningstøyet mitt, digger dette altså. Var bare så kult. Får jo ekstra inspirasjon til å trene når du har kule treningstøy å trene i.

I morgen får vi se om det blir en god tur eller trening på evo, får se an været først.

Vi blogges senere da.

  • 10 lesere

Likes

Comments

I går kveld da jeg lette etter den nye sangen til Sia, fant jeg en sang som passer meg midt i blinken. Det er fremdeles Sia, og sangen heter Unstoppable.

​Har dere hørt denne sangen før? Den traff meg rett i hjertet og føler den beskriver meg som person liksom. Jeg bare digger denne sangen.

  • 14 lesere

Likes

Comments

Da gir jeg bort disse flotte rompe tankene fra Bergans. Vi kjøpte di for å ta med til Kreta, men ble aldri brukt. Så da syns vi at noen andre kan få gleden av disse.

Det er lomme på hver siden og di er gode og romslig. Perfekt å ha når du skal på tur til fjellet, i skogen eller til sjøen.

Jeg har en i svart og en i mørk blå. Du trenger kun å skrive at du er med, så skal jeg trekke vinner om en uke☺️

  • 24 lesere

Likes

Comments

Di fleste av oss har vel sett tegnefilmen up der han koselige gamle mannen som bor i det lille huset sitt og som nekter å flytte.

Han drar jo av sted med huset sitt i lufta hvor det er festet et x antall ballonger på taket.

Men viste dere at dette faktisk går an i virkeligheten og.
Å da trengs det 9 milioner ballonger for at et ekte hus skal kunne lette. Er ikke det sykt å tenke på, 9 milioner ballonger.

Så da er det bare å begynne å blåse opp hehe.

  • 20 lesere

Likes

Comments

Så er det altså sant, det er faktisk fredag igjen. Hvor herlig er vel ikke det. Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet å dele med dere i dag annet en at jeg vil få ønske dere en strålende fin fredag.

Forresten, jeg legger ut en ny give away i kveld, så følg med følg med☺️

  • 20 lesere

Likes

Comments

I dag kom dette i posten til meg. Better body treningstøy fra bodyshape. Skal ha det på meg når jeg skal på trening til helgen, gleder meg.

Jeg er hjemme alene i dag, Lasse er på hockeykamp igjen, go Oilers.
Så da skal jeg se siste sesong av Pretty Little Lier. Trist og, denne serien var jo så spennende, og nå er det snart slutt.

Ja ja, da må jeg finne en annen serie å begynne på. Har dere noen serier dere kan anbefale nå i vinter? Må vær noe som er spennende eller koselig.

Men nå er det smart helg, og det skal nytes max.
Har dere planer for helgen da?

  • 23 lesere

Likes

Comments

Er det noe som kan irritere meg grenseløst, så er det lyden av snorking. Hver morgen når jeg kommer på jobb så ligger det en fyr på sofaen å snorker noe så til di grader at det rett og slett får meg til å se rødt.

Hvorfor skal folk sove på jobb egentlig... Folk skal jobbe, ikke ligge å sove å snorke slik at hele taket løfter seg liksom..
Har dere noen lyder som irriterer dere?

Det var ikke så mye, men måtte bare få ut litt frustrasjon siden denne fyren virkelig er irriterende..

  • 31 lesere

Likes

Comments