Jeg skikket litt gjennom youtube og fant noen gamle slagere av sommer musikk. Herregud men jeg savner 90-talls musikken altså hehe.

Men denne jeg fant her er jo bare å få summer feeling av.

Hva syns dere, den er jo så kul da :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 9 lesere

Likes

Comments

Dette søte ansiktet må tilbake til Dyrlegen på fredag for å trekke tenner dessverre. Han var der på mandag for å fjerne tannstein, og nå må han tilbake for å trekke 2 av frem tennene som er i dårlig stand.

Det gjør meg så vondt at han må tilbake, Timmi blir så stresset når vi er der. Å i tillegg føler jeg at jeg svikter han. Timmi måtte trekke i fjord også pga tannstein, men endelig har vi funnet en metode for å pusse tennene hans, så det var ikke så mye tannstein denne gang.

Det var bare blitt betennelse i tannrota på to av di fremste tennene hans, så av frykt for at dette skulle spre seg var det best å trekke.

Så får vi håpe dette blir siste gang vi trekker tenner hos han. Har jo snart ikke tenner igjen hehe.

  • 21 lesere

Likes

Comments

Herregud men jeg og gubben kan kose oss, i går kveld satt vi først å spilte Ludo, så hadde vi noen runder yatzy. Men fy søren jeg suger i yatzy hehe. Lasse vant jo begge gangene.

Men det er jo gøy og da med spille kveld, bare litt dumt det ikke er helg. Da hadde jeg tatt frem chips skåla, Corona og litt bakgrunnsmusikk. Da snakker vi helgekos. Det er litt digg IG da å sitte ved spisebordet å spille spill uten å se på TV hele kvelden, er dere ikke enige vel?

Liker dere å spille? Hva er ditt favoritt spill?

  • 17 lesere

Likes

Comments

Jeg elsker disse duftlysene fra Wood Wick, di har en fin duft av høst og vinter syns jeg. Dette lyset her har duften av peis, jeg bare elsker denne duften. Og det beste av alt, det knitrer i lyset når det brenner, akkurat som i peisen.

Jeg kjøpte dette lyset på Skeidar til 159-, Di hadde i forskjellige størrelser, men i dag ble det dette lyset. Tenkte å kjøpe flere i forskjellige dufter når høsten nærmer seg, stua får liksom en herlig atmosfære.

Når jeg kommer hjem fra Kreta, har jeg en uke fri før jeg starter på jobb igjen,så tenker da å gjøre leiligheten fin og klar for høsten. Da blir det innkjøp av lys i høstens fine farger.

Bruker dere lys fra Wood Wick?
Ser dere frem til høst og vinter?

  • 24 lesere

Likes

Comments

I går kveld bestemte vi oss for å ta en kvelds tur med Timmi. Det var jo så fint vær for en gang skyld og hunden trengte virkelig en litt lengre tur en rundt leilighetene.

Jeg syns Ålgård er så fint å se på når jeg kommer litt mer opp i høyden, så vi gikk opp i noen gater oppføre der vi bor. Dessverre skjedde det et drap i et av boligene der på lørdagen, så politiet sto utføre å passet på alle som gikk forbi.

Nede ved Norwegian Outlet er det plassert en knall rosa traktor, og den måtte jo prøvesitter hehe. Ja jeg kan være litt barnslig til tider, men hver er ikke det.

Også Lasse måtte jo prøvesitte traktoren, han er jo kjempefan av traktorer og skulle vel helst hatt en selv. Etter turen vår tok vi resten av kjøttdeigskivene fra lørdag og så litt mer på Friends før vi gikk å la oss.

  • 26 lesere

Likes

Comments

Viste du at ananas juice renser kroppen, hjelper deg med å gå ned i vekt og reduserer smerter i ledd?

Derfor har jeg her en oppskrift som jeg selv har testet og syns den er frisk og god om du liker ananas og mynte.

Du trenger : 1 middels stor ananas, 6 mynteblad og 1 liter vann

Skrell ananas og kutt den i små biter. Hell vann i en krukke, tilsett ananasbitene og myntebladene på toppen og sett krukken i i kjøleskapet i 8-10 timer. Drikk på tom når du har stått opp og drikk litt om gangen utover dagen.

Etterbhvert vil du oppleve di mange helsefordelene denne juicen vil gi deg.

Håper du il like denne forfriskende helsedrikken, det gjør hvertfall jeg.

  • 28 lesere

Likes

Comments

Det er søndag, og jeg tenker å ha en Uken som gikk innlegg hver søndags kveld, syns det er så utrolig gøy med slike innlegg, so here we go.

Mest leste innlegg: Det mest leste innlegget mitt er egentlig et innlegg fra en annen uke, men det er det eneste innlegget med flest lesere at det er gøy å nevne. Det er innlegget som heter Jeg holdt mitt løfte og dere kan lese det HER

Ukens serie: Det er to serier jeg ser på nå, Den ene ser jeg alene og den andre ser jeg sammen med Lasse. Den serien jeg ser alene er som dere sikkert vet Orange is the new black

Denne serien er bare så kul, jeg var veldig i tvil da den kom ut om jeg gadd å se den, men nå er jeg og blitt hekta.


Serien som både jeg og Lasse ser sammen er selvsagt Friends. Altså, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett denne om og om igjen uten å gå lei. Favoritten i denne gjengen må bare bli Ross. Han har disse morsomme ansikts utrykkene sine mange ganger.

Ukens opptur: Ukens opptur er at vi bestemte oss for å dra til Trondheim neste sommer, gu som vi allerede gleder oss.

Ukens nedtur: Vet ikke om jeg har noen nedtur denne uken, men skal jeg absolutt dra frem noe, så må det være at det 13 dager til ferien er alt for lenge å vente etter å ha jobbet hele sommeren. Jeg trenger virkelig ferie nå.

Ukens kjøp: Jeg har en stund hatt lyst å teste ut produktene til Lee Stafford, og fikk derfor kjøpt sjampo, balsam og hårkur hos Vita på onsdagen.

Har bare prøvd disse produktene en gang, men har lovet en av leserne å komme med produkt anbefaling når jeg har testet di skikkelig ut. Tenker det blir på lørdagen.

Håper dere likte dette innlegget. Vi blogges i morgen.

  • 29 lesere

Likes

Comments

I går fikk jeg endelig tak i det jeg trengte for å kunne bruke kamera mitt og overføre bilder fra kamera og inn på macbooken. Jeg et komplett ladesett til kamera siden jeg manglet en del. Så nå er jeg good to go.

Nå blir det mange bilder med kamera i stede for mobilen og videoene vil bli mye bedre kvalitet på. Selv om kamera på iPhonen ikke er så verst, så er det jo kjekt med et skikkelig kamera som tar gode bilder og videoer.

Og med bare 13 dager igjen til Kreta, så gleder jeg meg skikkelig til å vise dere den greske kulturen her på bloggen min. Nå er det bare YouTube jeg prøver å få fikse til min egen profil med egne bilder på headeren.

  • 39 lesere

Likes

Comments

Jeg og Lasse har startet et liten Ludo konkurranse om hvem som skal sitte ved vinduet på flyet ned til Kreta. Så derfor skal vi spille Ludo om første mann til 5 poeng.

Så det ble litt kos med Corona og juice(Lasse drakk juice hehe) Er forresten første gang jeg drikker Corona, og jeg må si jeg endelig har funnet favoritt ølet mitt.

Etter 2 omganger Ludo tok vi en pause, da begynte jeg på kveldsmaten vi hadde, kjøttdeigskiver.

Det er så utrolig godt. Vi pleier å ha potetmos på toppen og spise med ketchup oppå, eller så er det også godt med diverse grønnsaker ved siden. Jeg gikk vel å la meg i 12 tiden på natta og våknet halv 8 i dag morges.

Dro hjem til mamma og pappa for å vanne blomster siden di er på Kreta til neste søndag.. Tenk at nå er det bare 13 dager igjen så drar vi og, Herregud men jeg gleder meg.

Hva skal dere gjør i dag?
For min del blir det nok en lat søndag med Netflix, digger disse late søndagene.

  • 54 lesere

Likes

Comments

Denne uken har jeg ikke får lest så mange blogger som jeg skulle ønske. Grunnen er fordi jeg har vært så trett og sliten etter jobben at jeg rett og slett ikke har klart å lest noen ting.

I stede har jeg prøvd å holde meg våken ved å fått ordnet opp i leiligheten nå før vi reiser. Så jeg tenker å få ta igjen det tapte i dag og i morgen. Spesielt på søndag kommer jeg til å lese en del blogger siden jeg likevel kommer til tilbringe dagen i senga med serier, blogg og YouTube.

Så da blir det meg og denne hårballen her som skal kose oss sammen.

Hva er deres planer for dagen?

  • 52 lesere

Likes

Comments