1. Jag är en sjukt kontrollbehövande (haha) person. Perfektionist som attan och vill helst att allt går enligt planerna och att allt är organiserat.

2. Jag är mörkrädd. Sjukt mörkrädd. Får ångest om jag måste ut i mörkret ensam.

3. Jag började rida när jag var 6 år.

4. Jag började rida Lasse (egentligen Booster först) när jag var 12 år och började sjunde klass.

5. När jag började sjuan gillade jag inte min klass över huvudtaget, ville inte till skolan och var allmänt skoltrött.

6. Jag har snart varit tillsammans med Hugo i ett år. 21.3.

7. Min favoritfärg på kläder är blå, det passar jag bäst i. Och svart gillar också!

8. Jag hatar skrynkliga lakan. Punkt.

9. Jag pratar/går i sömnen. Har vaknat på morgonen till en hel del knas ibland.

10. Mitt mellannamn är Crazy Bunnylady. Haha nej men köpte faktist Nelson helt ogenomtänkt och plötsligt, var inne vid PetPoint och så mittiallt varpengarna ur min plånbok borta och med mig hade jag en pupu.

Där stod jag halvpank och lycklig.

Likes

Comments

Vardag

Skrev just ett till prov, finska, gick väl sådär. Sitter klassrummet och känner hur huvudvärken bultar i huvudet, har tydligen blivit förkyld under natten, typiskt.

Igår när jag kom hem hjälpte H mig att mocka kaninernas "boxar" så snällt, och så försökte jag lära mig finska ord och sen kollade vi friends på netflix.
Ha en fortsatt bra fredag!

Nelson❤️

Likes

Comments

Djur, Hästar, Vardag

Står som bäst och gör mi i ordning för skolan, är lite stressad eftersom vi har rellaprov idag och jag har läst mycket men känns ändå som att jag inte kan något. +Att jag ska till tandläkaren mitt i lektionen så vet inte om jag kommer hinna skriva klart. Sen ska jag skriva ett finskaprov imorgon och lämna in samhällsuppsatsen.

Ridlektionen gick bra i tisdags, jag red Aslan, världens gulligaste, han är bara 4 år så han lär sig fortfarande. Men det gick bra, jag kände ibland att min sits inte riktigt var som den skulle men det går att jobba på, Aslan var duktig.

Igår var jag till Hugos efter skolan, han hjälpte mig med finskan, är sååå avundsjuk på dem som är tvåspråkiga! Tänk vad enkelt det skulle vara! Nåja ska läsa ännu ikväll så får vi se.
Nu ska jag mata marsvinen.

Likes

Comments

Hästar, Djur, Vardag

Godmorgon! Ska snart cykla till bussen men ska först skriva ett inlägg.
Idag efter skolan kommer Hugo hit och han ska hjälpa mig att städa ur marsvinens och Nelsons burar. Sen kommer han med mig till stallet, ska på ridlektion, äntligen. Och så ska vi mysa också förstås!
Hoppas ni får en bra dag!

En bild från ryttargalan.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Välkommen till min blogg! Jag heter Julia, jag är 15 år och mina största intressen är ridning och djur. Jag går på nian i sursik skola och till hösten ska jag antagligen börja på Optima Lannäslund som djurskötare och ta kombiexamen med gymnasiet. Jag rider på lektion vid stall Kvarnbacken men rider också en pensionerad travare, Lass Dollar (Lasse), några gånger i veckan. Hoppas att ni gillar min blogg.


Likes

Comments