hei ! jeg har fått en bok for lenge siden i julegave, en kokebok. den er helt super lett og forstå. den er ment for barn men jeg synes at de kan passe voksene ok. jeg har bakt mange kaker fra boken. det er ikke bare kaker og bake i boken, det er mange middags retter og snaks. det er mange oppskrifter du også kan gjøre om på. jeg skulle lage litchi cupcakes men jeg hadde ikke noe litchi så jeg brukte ananas på boks. jeg ble overasket over at det ble så bra.

tips: vis du pisker egge viten i stedet for og putte oppi hele egget så blir kaken/cupcakesene mye mer luftig enn vanelig.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

OMG ! til sammen har jeg fått 638 lesere på snart et år det er mye for og være så liten som meg. Men det er så vanskelig og tro for meg at det er sant, for før jeg startet bloggen tenkte jeg at jeg ikke kommer til og så mange lesere. Når jeg spør folk gjett vor mange leser jeg har da svarer de 3 - 5 :) det hadde jeg og svart egentlig. Jeg har mange vanskelige ting i livet mitt og det har sikkert andre og, da hjelper det og skrive om det. Men grunnen for at jeg startet denne var at jeg hadde lyst til og bli med i bloggerne da jeg ble stor og jeg synes lyden da de skrev var så kul det har jeg syntes siden jeg var liten, så jeg begynte og skrive noe rart på word før jeg så laget en blogg, jeg har hatt mange blogger i det siste men jeg ser at det er flest lesere her. Men i et tids punkt sluttet jeg og blogg jeg vet egentlig ikke hvorfor men jeg tror det var for mye stress og lage et innlegg om dagen. Men så begynte jeg igjen og det tror jeg var lurt for da hadde ikke jeg skrevet dette innlegget nå. Det er noen dager jeg ikke for motivasjon til og skrive da dropper jeg og skrive som i går. Håper dere likte innlegget ! :) Tusen takk til alle lesere jeg hadde ikke klart det uten dere ! <3

  • 15 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen ! Når du kommenterer stykt til andre bloggere burde du tenke over va du skriver, hadde du likt at noen skriver stykt til deg. Selv om du ikke liker en person eller blogger så kan du ikke skrive noe stykt eller upassende til personen. Selv jeg er liker ikke alle personer i verden men jeg skriver uansett ikke noe stykt. Det er ingen som fortjener og bli mobbet på nett. Uansett om det er ett spill en blogg eller en insta konto så ikke skriv stykt. Husk dette det er ikke greit og kommentere stykt.

Ha en god Søndag !

  • 23 lesere

Likes

Comments

Hei ! sorry for at jeg ikke har vert aktiv på bloggen :) I dag har jeg bakt og pyntet en Eplekake. Jeg ble veldig fornøyd, og jeg tenkte å skrive oppskriften her:

1. sett ovnen på 180 grader.

2. smelt smøret.

3. Del eggehviten og eggeplomme i hver sin skål.

4. så blander du sammen 1 kopp med sukker og 5 og en halv kopp med mel.

5. hell oppi smøre til røren.

6. pisk eggehviten sammen til det blir skum.

7. del opp epler i små biter i en skål så til setter du kanel og brun sukker.

8. hell oppi røren i kakeformen, tilsett også eplebitene oppi kakeformen.

9. rør sammen alt.

10. la kaken være i ovnen i 40 min.

11. ta ut kaken og la den stå i ca. 10 - 15 min.

Der er kaken ferdig !

Rosene:

1. lag en liten kjegle på mitten.

2. lag der etter en tynn lappe med sukker pasta og legg i rundt kjeglen.

3. du fortsetter og lage de tynne lappene og drar de i rund kjeglen.

4. når du ser du har kommet deg på slutten kan du brette ut kantene på rosen.

5. la de stå i kjøleskapet i noen få min ca 10 min, som at de kan bli litt hardere.

Der har du ferdige roser som du kan pynte kaken med.

Tips: legg bake papir i formen som at det blir lettere og ta kaken ut :)

  • 25 lesere

Likes

Comments

i dag er det konsert og jeg skal spille gitar, jeg skal spille lisa gikk til skolen. jeg gruer meg. jeg har øvd lenge på dette. i dag om jeg tillig fra skolen fordi jeg må øve. jeg liker og spille gitar men noen ganger er det kjedelig. jeg kjøpte min gitar for 500 hundre så de er ikke så dyre, og jeg kjøpte også 2 gitarer en l og en bass og en forsterker og det kostet 1500. det er billig. håper jeg kom med litt inspirasjon til og melde seg på gitar. ønsk meg lykke til !!!!!!!!!!!!!!

  • 90 lesere

Likes

Comments

når jeg begynte i fjerde så ble jeg utestenkt og ingen ville leke med meg. nå i januar fikk jeg to nye venner som var veldig snille, de gikk i 6.klasse. vi lekte sammen mye, til jeg fikk en annen venn som gikk i 5. hun var snill. men i mai kranglet jeg meg hun i 5. klasse for hun hadde latet som hun var vennen min. og jeg fikk en melding at hun i 6. også latet om og være venner. og at de synes jeg er iriterende. lenge ventet jeg til vi ble venner igjen. til slutt ringte hun i 5. og sa unnskyld for alt. helt siden da har det vært greit, og jeg har en venn som går i 6. og hun og jeg har alltid vert bestevenner men snart begynner de i 7. klasse og vi får ikke set hverandre så mye og jeg kommer ikke til og bli invitert til bursdagen demmes og det eneste jeg kan gjøre er og invitere dem hjem noen ganger. men jeg har jo hun i 5. klasse, men om 1 år og noen måneder har jeg sikkert bare 1 som er min bestevennine hun kommer til og være med meg helle skole året fordi vi går i samme klasse som meg. men det føles ut som om hun ikke liker meg.

  • 90 lesere

Likes

Comments

sommer ferien nærmer seg, for noen er det enda lenge og for noen er det kortere. for meg så er det kort, det er ikke lenge så jeg må pakke. det er mye rart men kan pute i en stor koffert. i år skal jeg på ferie til polen i en måned. men hva skal jeg ha med hjem fra?? jo jeg skal ha med lite klær. for da har jeg plass til mye rart til bake igjen. jeg skal nok ha med pc og telefon. i polen er det masse rart og billige ting. det er masse god mat. det er ikke lenge til jeg må begynne og pakke. i en stor koffert kommer det sikker til og bli plass til mange ting fra hjem fra og fra polen. men for og ikke gå rund grøten så skal jeg fortelle hva dette innlegge går ut på. det går ut på hva jeg skal pakke. men først skal jeg fortelle om en butikk i polen som heter Tezto der er det åpent hele tiden 24 timer om dagen. der er det klær, leker, kosmetikk, sko og mat. det er et lite senter. men nå har jeg gått rundt grøten for lenge, ikke tat det er en hemmelighet men det er så mye annet og snake om. jeg skal ha med 4 topper 4 shorts 2 - 3 sko sokker og truser. singlet. og en genser. det er jo tross alt veldig varmt der. det er ikke så mye ting men jeg skal kjøpe masse når jeg er der. hva skal dere i sommer ferien??

  • 94 lesere

Likes

Comments

S
SO
SOM
SMM
SOMME
SOMMER.
👌🍌🍉🍇🍓🍍

  • 104 lesere

Likes

Comments

Jeg elsker og bake, nå har jeg baket 3 kaker i denne uken 🤔 en pavlova en kvikkerskake og sjokolademuffins. Jeg bestemte meg og lage en til blogg der jeg legger ut mat jeg lager men fant ikke noe navn har dere noen forslag😁😄
Jeg kaller muffinsene julia's sjokolade muffins 😄😅

  • 114 lesere

Likes

Comments

Er det egentlig lykke på lykkeland, eh jeg brak hånden på lykkeland🤕 i dag hvar jeg på lykkeland med mine beste venner det var gøy.

  • 116 lesere

Likes

Comments