i dag er det konsert og jeg skal spille gitar, jeg skal spille lisa gikk til skolen. jeg gruer meg. jeg har øvd lenge på dette. i dag om jeg tillig fra skolen fordi jeg må øve. jeg liker og spille gitar men noen ganger er det kjedelig. jeg kjøpte min gitar for 500 hundre så de er ikke så dyre, og jeg kjøpte også 2 gitarer en l og en bass og en forsterker og det kostet 1500. det er billig. håper jeg kom med litt inspirasjon til og melde seg på gitar. ønsk meg lykke til !!!!!!!!!!!!!!

  • 60 lesere

Likes

Comments

når jeg begynte i fjerde så ble jeg utestenkt og ingen ville leke med meg. nå i januar fikk jeg to nye venner som var veldig snille, de gikk i 6.klasse. vi lekte sammen mye, til jeg fikk en annen venn som gikk i 5. hun var snill. men i mai kranglet jeg meg hun i 5. klasse for hun hadde latet som hun var vennen min. og jeg fikk en melding at hun i 6. også latet om og være venner. og at de synes jeg er iriterende. lenge ventet jeg til vi ble venner igjen. til slutt ringte hun i 5. og sa unnskyld for alt. helt siden da har det vært greit, og jeg har en venn som går i 6. og hun og jeg har alltid vert bestevenner men snart begynner de i 7. klasse og vi får ikke set hverandre så mye og jeg kommer ikke til og bli invitert til bursdagen demmes og det eneste jeg kan gjøre er og invitere dem hjem noen ganger. men jeg har jo hun i 5. klasse, men om 1 år og noen måneder har jeg sikkert bare 1 som er min bestevennine hun kommer til og være med meg helle skole året fordi vi går i samme klasse som meg. men det føles ut som om hun ikke liker meg.

  • 61 lesere

Likes

Comments

sommer ferien nærmer seg, for noen er det enda lenge og for noen er det kortere. for meg så er det kort, det er ikke lenge så jeg må pakke. det er mye rart men kan pute i en stor koffert. i år skal jeg på ferie til polen i en måned. men hva skal jeg ha med hjem fra?? jo jeg skal ha med lite klær. for da har jeg plass til mye rart til bake igjen. jeg skal nok ha med pc og telefon. i polen er det masse rart og billige ting. det er masse god mat. det er ikke lenge til jeg må begynne og pakke. i en stor koffert kommer det sikker til og bli plass til mange ting fra hjem fra og fra polen. men for og ikke gå rund grøten så skal jeg fortelle hva dette innlegge går ut på. det går ut på hva jeg skal pakke. men først skal jeg fortelle om en butikk i polen som heter Tezto der er det åpent hele tiden 24 timer om dagen. der er det klær, leker, kosmetikk, sko og mat. det er et lite senter. men nå har jeg gått rundt grøten for lenge, ikke tat det er en hemmelighet men det er så mye annet og snake om. jeg skal ha med 4 topper 4 shorts 2 - 3 sko sokker og truser. singlet. og en genser. det er jo tross alt veldig varmt der. det er ikke så mye ting men jeg skal kjøpe masse når jeg er der. hva skal dere i sommer ferien??

  • 65 lesere

Likes

Comments

S
SO
SOM
SMM
SOMME
SOMMER.
👌🍌🍉🍇🍓🍍

  • 76 lesere

Likes

Comments

Jeg elsker og bake, nå har jeg baket 3 kaker i denne uken 🤔 en pavlova en kvikkerskake og sjokolademuffins. Jeg bestemte meg og lage en til blogg der jeg legger ut mat jeg lager men fant ikke noe navn har dere noen forslag😁😄
Jeg kaller muffinsene julia's sjokolade muffins 😄😅

  • 86 lesere

Likes

Comments

Er det egentlig lykke på lykkeland, eh jeg brak hånden på lykkeland🤕 i dag hvar jeg på lykkeland med mine beste venner det var gøy.

  • 88 lesere

Likes

Comments

I dag er det premiere på en forestilling skolen min har jobbet med siden august det ble masse jobb og gjøre før forestilingen var perfekt. Vi har alle rede gjort general prøven men nå gjenstår det bare premieren så er vi ferdige for i dag. Jeg er veldig nervøs for forestilingen. Høflig vis har jeg rollen som en skuespiller 😂 og danser 💃🏼👯. Håper dette blir bra. Ha en god dag videre ;) 👸 og så må jeg bare si at mobsters er 80talls forestiling😌

  • 91 lesere

Likes

Comments