Gratulerer med dagen alle sammen 🇳🇴 dette innlegget kom ut sent men her er det. Jeg hadde en super kul dag! Jeg spiste masse is og pølser og koste meg med familien. Det er koselig å feire med venner og familie. Det er mange som feirer 17.mai aneledes for eks noen må stå opp tidlig og å spille i korps og noen står opp seint og noen har også late 17.mai. Tenk at det er så mange år siden Norge fikk sin egen grunnlov i 1814 på Eidsvoll. Mange barn sammler på russekort når borgertoget går og voksene ser på alle de som spiller i korps og folk som går får sitt klubb, sola skinner og det var 19 grader ute i solen. Når vi hadde spist sodd og kake gikk jeg og min storebror ut og koste oss med badminton og jeg lærte meg og skate. Jeg har hatt en super dag. Det har sikkert dere og.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 17 lesere

Likes

Comments

jeg har vert i Polen for ikke så lenge siden, der kjøpte jeg mange nye klær. her kommer noen bilder av et jeg kjøpte.

Denne buksen kjøpte jeg på Stradivarius. Buksen kostet 89.99 zloty altså rund 200 kroner. Buksen er litt stiv i starten, men etter vert blir den kjempe myk. Buksen har et hull på vert kne det gjør at buksen skiller seg ut ekstra mye. Jeg anbefaler å kjøpe denne buksen.

Denne jakken er kjøpt på young reporter. Young reporter en barnebutikk. Jakken kostet 89.99 zloty altså rundt 200 kroner. Denne jekken kan brukes som ute jakke på våren og sommeren. Den har sterke farger som gjør jakken spesiell. Denne jakken er laget med et rart stoff litt sånn som skumm på en måte. Jakken er ikke stiv i det hele tat, som mange sånne jakker kan være. Jeg anbefaler og kjøpe denne.

Disse skoene er kjøpt på CCC for 50 zloty det vill si at i Norge ville disse ha kostet rund 100. Og som alle andre sko er de stive i starten. Så jeg anbefaler og kjøpe såler bak på skoene. Skoene har en sterk blå farge med litt hvit på, og en sløyfe som gjør skoene veldig søte. Det er ikke ekte skinn i skoene. Skoene har litt heler å derfor lager de lyd. Skoene anbefales på det sterkeste.

Denne buksen er fra Zara. Buksen koster 99,99 zloty det blir rund 200 kroner. Buksen er en veldig løs buksen og det er kjemme god å ha på seg. Den har to store lummer på sidene pluss at buksen har en liten sløyfe på midte du kan knyte den som du vill. Buksen er nydelig og den anbefales.

Denne genseren er fra New Yorker. den kostet 49.99 zloty rund 100 kroner. Den er veldig varm. Genseren er fra Trols, den nye filmen. Jeg anbefaler og se på filmen og kjøpe genseren.

Denne jekken er kjøp på Stradivarius for 189.99 zloty det vill si rund 400 kroner. Den er kjempemyk og har et mykt stoff. Jakken har små lummer rund om kring. Jakken har også et belte på slutten av jakken som skiller jakken ut. Denne jakken anbefaler jeg veldig.

Disse skoene kjøpte jeg på Stradivarius for 139.99 zloty det blir rund 250 kroner. Skoene har to dusker på vær sko det gjør at skoene skiller ser ut ekstra mye. Du kan også ta av duskene. Disse skoene er super kule og alle ser på de. Jeg anbefaler de veldig.

løp og kjøp ! Dette er bare første del av hele innkjøpet. Resten kommer senere.

  • 25 lesere

Likes

Comments

Jeg har aldri vert borti en person som synes at hun selv er fin, det er egentlig typisk at jenter tenker sånn og noen gang sier det til folk. Dere må huske at alle er fine uansett hvordan de er og ser ut. Jeg liker ikke meg selv og mange sier jeg er stygg men jeg bryr meg egentlig ikke fordi det betyr bare at den personen er sjalu på henne/han. Det er mange som tar det folk sier ganske seriøst til seg. Men alle er forskjellige og det er faktisk ganske bra for vis alle hadde vært like hadde jo livet vært kjedelig men sånn er det ikke. Du må alltid være deg selv framfor andre, det har jeg lært meg for sist gang jeg prøvde og ikke være meg selv gikk det ikke bra. Jeg bruker og se meg i speilet og så sier jeg "jeg er fin som jeg er" det hjelper faktisk, du får mye mere selvtillit og føler deg vel. Du kan alltid finne din setning som du kan si foran speilet og føle deg mye mere i form. Det er også vanlig at jenter sier "jeg er tjukk" og det er helt normalt, men kan til og med si at man er tjukk når man egentlig bare veier 50 kg.

  • 46 lesere

Likes

Comments

har dere noen gang tenkt på hva som gjør deg lykkelig i livet ? det har jeg tenkt på mye, det er mange ting jeg vil bli og gjøre når jeg bli større. jeg vil blant annet bli neglesalongartist, konditor og danser. Mange tror at man mare kan gjøre en ting i livet men det er HELT feil man kan gjøre ti ting eller 3, det er etter dit eget ønske. alle sier at "du lærer deg fortere når du er barn" er det sant ? jeg er ganske sikker på at barn lærer seg språk fortere men andre ting vet jeg ikke. Men jeg antar at barn lærer raskere en voksene. Men det gjør ingen ting for "velse gjør mester". jeg prøver ikke og si at barn er bedre enn voksene, for voksene kan og gjør mye mere en barn. Men uansett har jeg planer om og bli alt det jeg ønsker og det synes jeg dere og burde tenke på :)og det er bare du som kan velge det du vil bli ingen andre kan stoppe deg.

  • 49 lesere

Likes

Comments

hei ! jeg har fått en bok for lenge siden i julegave, en kokebok. den er helt super lett og forstå. den er ment for barn men jeg synes at de kan passe voksene ok. jeg har bakt mange kaker fra boken. det er ikke bare kaker og bake i boken, det er mange middags retter og snaks. det er mange oppskrifter du også kan gjøre om på. jeg skulle lage litchi cupcakes men jeg hadde ikke noe litchi så jeg brukte ananas på boks. jeg ble overasket over at det ble så bra.

tips: vis du pisker egge viten i stedet for og putte oppi hele egget så blir kaken/cupcakesene mye mer luftig enn vanelig.

  • 66 lesere

Likes

Comments

OMG ! til sammen har jeg fått 638 lesere på snart et år det er mye for og være så liten som meg. Men det er så vanskelig og tro for meg at det er sant, for før jeg startet bloggen tenkte jeg at jeg ikke kommer til og så mange lesere. Når jeg spør folk gjett vor mange leser jeg har da svarer de 3 - 5 :) det hadde jeg og svart egentlig. Jeg har mange vanskelige ting i livet mitt og det har sikkert andre og, da hjelper det og skrive om det. Men grunnen for at jeg startet denne var at jeg hadde lyst til og bli med i bloggerne da jeg ble stor og jeg synes lyden da de skrev var så kul det har jeg syntes siden jeg var liten, så jeg begynte og skrive noe rart på word før jeg så laget en blogg, jeg har hatt mange blogger i det siste men jeg ser at det er flest lesere her. Men i et tids punkt sluttet jeg og blogg jeg vet egentlig ikke hvorfor men jeg tror det var for mye stress og lage et innlegg om dagen. Men så begynte jeg igjen og det tror jeg var lurt for da hadde ikke jeg skrevet dette innlegget nå. Det er noen dager jeg ikke for motivasjon til og skrive da dropper jeg og skrive som i går. Håper dere likte innlegget ! :) Tusen takk til alle lesere jeg hadde ikke klart det uten dere ! <3

  • 71 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen ! Når du kommenterer stykt til andre bloggere burde du tenke over va du skriver, hadde du likt at noen skriver stykt til deg. Selv om du ikke liker en person eller blogger så kan du ikke skrive noe stykt eller upassende til personen. Selv jeg er liker ikke alle personer i verden men jeg skriver uansett ikke noe stykt. Det er ingen som fortjener og bli mobbet på nett. Uansett om det er ett spill en blogg eller en insta konto så ikke skriv stykt. Husk dette det er ikke greit og kommentere stykt.

Ha en god Søndag !

  • 79 lesere

Likes

Comments

Hei ! sorry for at jeg ikke har vert aktiv på bloggen :) I dag har jeg bakt og pyntet en Eplekake. Jeg ble veldig fornøyd, og jeg tenkte å skrive oppskriften her:

1. sett ovnen på 180 grader.

2. smelt smøret.

3. Del eggehviten og eggeplomme i hver sin skål.

4. så blander du sammen 1 kopp med sukker og 5 og en halv kopp med mel.

5. hell oppi smøre til røren.

6. pisk eggehviten sammen til det blir skum.

7. del opp epler i små biter i en skål så til setter du kanel og brun sukker.

8. hell oppi røren i kakeformen, tilsett også eplebitene oppi kakeformen.

9. rør sammen alt.

10. la kaken være i ovnen i 40 min.

11. ta ut kaken og la den stå i ca. 10 - 15 min.

Der er kaken ferdig !

Rosene:

1. lag en liten kjegle på mitten.

2. lag der etter en tynn lappe med sukker pasta og legg i rundt kjeglen.

3. du fortsetter og lage de tynne lappene og drar de i rund kjeglen.

4. når du ser du har kommet deg på slutten kan du brette ut kantene på rosen.

5. la de stå i kjøleskapet i noen få min ca 10 min, som at de kan bli litt hardere.

Der har du ferdige roser som du kan pynte kaken med.

Tips: legg bake papir i formen som at det blir lettere og ta kaken ut :)

  • 82 lesere

Likes

Comments

i dag er det konsert og jeg skal spille gitar, jeg skal spille lisa gikk til skolen. jeg gruer meg. jeg har øvd lenge på dette. i dag om jeg tillig fra skolen fordi jeg må øve. jeg liker og spille gitar men noen ganger er det kjedelig. jeg kjøpte min gitar for 500 hundre så de er ikke så dyre, og jeg kjøpte også 2 gitarer en l og en bass og en forsterker og det kostet 1500. det er billig. håper jeg kom med litt inspirasjon til og melde seg på gitar. ønsk meg lykke til !!!!!!!!!!!!!!

  • 146 lesere

Likes

Comments

når jeg begynte i fjerde så ble jeg utestenkt og ingen ville leke med meg. nå i januar fikk jeg to nye venner som var veldig snille, de gikk i 6.klasse. vi lekte sammen mye, til jeg fikk en annen venn som gikk i 5. hun var snill. men i mai kranglet jeg meg hun i 5. klasse for hun hadde latet som hun var vennen min. og jeg fikk en melding at hun i 6. også latet om og være venner. og at de synes jeg er iriterende. lenge ventet jeg til vi ble venner igjen. til slutt ringte hun i 5. og sa unnskyld for alt. helt siden da har det vært greit, og jeg har en venn som går i 6. og hun og jeg har alltid vert bestevenner men snart begynner de i 7. klasse og vi får ikke set hverandre så mye og jeg kommer ikke til og bli invitert til bursdagen demmes og det eneste jeg kan gjøre er og invitere dem hjem noen ganger. men jeg har jo hun i 5. klasse, men om 1 år og noen måneder har jeg sikkert bare 1 som er min bestevennine hun kommer til og være med meg helle skole året fordi vi går i samme klasse som meg. men det føles ut som om hun ikke liker meg.

  • 146 lesere

Likes

Comments