Header
View tracker

Hello!

Vad tycker ni om min senaste tavla här ovan som jag håller på att arbeta med. Det är det senaste tillskottet hos mig. Får se hur den utvecklar sig. Ska bli spännande.

Otherwise, I'm back in my fav country, England. Var ju inte länge sedan jag var här sist men nu är jag tillbaks igen. Det trodde jag inte för en månads sedan.

Följde med pappa och hämta lite saker här som man inte kan frakta hem hur som helst. Vi tog bilen hit.

Det är ganska simpelt att bila till England faktiskt. Man åker ner till Helsingborg, tar färjan till Danmark. Åker genom Danmark ner till en färja som man tar till Tyskland. Sen åker man genom Tyskland, Belgien, Holland och Frankrike alternativt tar en ett tåg från Frankrike till England eller en färja från Holland till England. Haha, vad mycket fakta det blev men så är det.

Sitter just nu i bilen igen på en grå motorväg och försöker vara lite kreativ. Vi ska stanna på cirka 4 olika ställen och fixa ärenden runt om i England innan vi tar färjan tillbaks mot Sverige. Det är mycket som ska hinnas med och trafiken här i England är fruktansvärd, man kan sitta i kö i timmar speciellt runt London. Så vi får se om vi hinner med allt. Tänkte även passa på att åka förbi en outlet i Bicester. Vi får helt enkelt se vad som händer!

Stay updated! @juliasartandillustration

Love J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har mycket bråttom till en visning i Johanneberg. Har hittat mina drömlägenheter där, har satt upp som mål att det är DÄR jag ska bo inom ett år. Vad sägs om det haha? Tror ni att jag lyckas? Vill liksom inte bo någon annanstans då kan jag lika väl bo kvar hemma resten av livet. 

Är fortfarande såå nöjd över min tavla jag satte upp förra veckan. Tittar på den hela tiden haha. Hörs senare!!


Love J

Likes

Comments

View tracker

Lite saker jag jobbat med det senaste! Funderar på att sätta in lite gamla tapeter i tavlorna! Man känner att man testar nya stilar hela tiden och kommer fram till olika resultat vilket jag tror att man måste göra för att utvecklas. Ibland blir det bra och ibland blir det mindre bra! Kände dock att det blev bra den här gången!! Gå in och kolla på mina instagrams too keep you updated!!! @juliasartandillustration @juliasoderqvissst

Lovee

Likes

Comments

Hej!!

Det är en solig lördag här utanför fönstret! Dock gillar jag inte lördagar! Fredagar är 1000 gånger bättre.

Igår blev det två glas Rose vin och massa smink i min ensamhet :) Kul! Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ut med hunden och jobba med lite tavlor. 

kram Julia

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har jobbat en del det senaste men lite olika tavlor osv. Har fått mina första beställningar.

Så roligt. Blir mer än glad när någon gillar det man själv skapar från grunden. Betyder mycket ♥

Den senaste tavlan jag gjorde skapade jag dock till mig själv. Var alldeles för tomt hemma ovanför min säng så kände att det behövdes en rejäl färgklick. Resultatet blev det ni ser här uppe på bilderna. Blev riktigt nöjd.För att se mer av det jag jobbar med gå gärna in och kolla eller följ mitt Konst Instagram konto. Där jag lägger upp bilder på alla mina tavlor och illustrationer jag gör.

Om det är någon som är intresserad av en tavla eller liknande, tveka inte att höra av er. Jag har färdiga verk men målar även på beställning. Det är alltid kul att få lite färg i sitt hem eller lite rosa:)

Ni når mig på Instagram, juliasartandillustration eller julia@soderqvisteng.se


Likes

Comments

★    Elle and Chanel 

Känner mig helt slut. Har jobbat intensivt dem senaste dagarna och sprungit runt på lägenhetsvisningar som en galning. Tror inte det finns någon som kör så mycket bil som jag i min ålder haha. Har typ kört runt hela Göteborg från 8 på morgonen till 7 på kvällen och gjort olika ärenden. Herregud.

Det jag sitter framför nu är mitt fina sminkbord som jag tillbringar mycket tid vid speciellt på helger. Kommer bli extremt tråkigt att få göra sig av med det när man flyttar hemifrån. Vart ska jag förvara allt smink?? och hur ska jag kunna sminka mig utan mitt fantastiska ljus från ''sminklamporna''? och alla saker och fina stilleben jag byggt upp på det bordet liksom, ska man bara göra sig av med det? Vill verkligen inte får se hur det utvecklar sig, finns nog större problem haha. 

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att gå upp tidigt imorgon och fortsätta mitt jobb och kolla på en lägenhet mitt i Johanneberg, väldigt fin. Får se hur det utvecklar sig.

Love J

Likes

Comments

Cottesloe beach, Perth, Australia

Herregud vad jag vill tillbaks till just den här stranden som man finner nästan 2 dagar bort härifrån med flyg.

Nämligen Cottesloe beach som ligger i Perth(AUS). Klaraste vattnet och så starkt ljus från solen så alla färger i havet och alla växter osv blir mer färgrika. Det går typ inte att gå ut utan solglasögon på dagen om det är sol för det är så ljust. Väldigt stor skillnad från oss här i Sverige just nu, speciellt denna extremt regniga söndag.

Alltså herregud, november är verkligen årets tråkigaste månad. Känner just nu att jag inte har något att se fram emot men ändå det är bara att kämpa på och drömma sig bort till den här stranden igen.

Vem vet kanske man är där om ett år igen nästa vinter? Återstår att se.

Nu ska gå ut med hunden i regnet och sen lägga mig till sängs haha

Love J

Likes

Comments

Förstår någon hur mycket jag saknar värme, sol och bad?? När jag var i Rhodos i höstas eller på sensommaren blev jag inte jätteimponerad av själva ön Rhodos men havet var så fint precis som på bilden. Och just DET saknar man.

Tror inte jag kommer åka till Rhodos igen men håller på att planera in lite andra resor som jag ska göra om jag kommer att vara ledig. En resa som kanske är med på schemat är att åka 2 veckor till Australien igen och även besöka Bali. Hoppas verkligen att jag kan få in det. Men vi får se. Mycket som ska passa in för att det ska bli av!

Love J

Likes

Comments

Var inne i stan idag och åt lite god lunch med Sofie efter att jag jobbade på förmiddagen. Väldigt god lunch blev det i Saluhallen. Trevligt, sen tittade vi runt lite i stan efter att jag lite sent fått reda på att Zara Home har öppnat här i Göteborg. Jag ÄLSKAR ZARA HOME och det är mer än kul att dem öppnat så nära mig. Kommer bara handla där när jag flyttat hemifrån. Svängde även förbi Engelska Tapetmagasinet som har mycket fina tyger och tapeter. Hittade massor av Missoni tyger som jag tänker ha i min lägenhet när jag flyttar. Kommer aldrig tröttna på det eller tycka det är för mycket. Gillar färg för mycket. Har dock lite svårt för den typiska svenska stilen där allt ska vara neutralt. Not my thing...

Love J

Likes

Comments

När jag kommer hem sent på kvällen eller natten efter middag/krogen ute så brukar jag testa saker i min garderob jag aldrig använder annars och här hittade jag ett hårband eller kanske diadem? jag har köpt på Lindex i somras. 

Jag verkligen ÄLSKAR det! Man ser typ mer levande ut i det men jag använder i stort sätt aldrig det på vardagar eller när jag går ut från mitt rum haha. Har det bara när jag är helt själv. Kanske ska ta ''modet ''till mig att ha ett sådant här band oftare. Vad tycker ni? Är det fint?? Någon som använder liknande saker i håret??

Love J

Likes

Comments