Hej på er!
Började denna dagen med att vi hade inbrott på vårt företag som ligger fem minuter från där jag bor! Dem har rivit ut allt och förstört vart enda rum! Väldigt obehagligt, känns väldigt tomt och stämningen är inte på topp här hemma!
Hela den här veckan har varit helt kaos med inbrott, mormor som har opererat höften, mamma som har varit sjuk, strömavbrott, stora beslut, bråk med folk och grejer.
Man kan sammanfatta det som att det blir inte alltid som man tänkt sig! Nu ska jag i alla fall läsa några Elle tidningar sen åka vidare till företaget och städa upp lite! Kommer bli en sen kväll:/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inte hunnit stå still idag! Full fart hela dagen som vanligt!
Elin kom hem till mig nu så vi sitter och dricker lite rosé och har trevligt! Får se vart kvällen leder oss!

Likes

Comments

Det kommer att göra så ont.
Det kommer att kännas så fel men ändå så bra för stunden. Jag kan inte sätta ord på det för jag vet inte.
Jag vet inte vad jag vill.
Jag vet bara att jag inte vill bli lämnad för någon annan.
Det här ständiga väntandet tar aldrig slut.
Hur många gånger ska man behöva gå fel för att det ska bli rätt?

Likes

Comments

Såhär känner man just nu!

Har så mycket beslut att ta? Hela huvudet är kaos!
Gjorde en moodboard med bilder där varje bild står för allt jag vill ha/göra i höst! Har uppfyllt några saker av dem men långt ifrån allt!
Ska reda ut det här på djupet haha

Likes

Comments

Hittade en bild från i somras och insåg nu hur sjukt fort tiden har gått det senaste månaderna! Får lite panik att det redan är oktober men så är det! ❤️

Likes

Comments

God natt! Ibland blir det inte som man tänkt sig! Fy!

Såg nu på Snapchat att alla mina snyggfilter är borta, får panik. Lever ju lite för dem! Någon mer som drabbats av detta?

Likes

Comments

Idag väntas pappersarbete och planering inför England! Får lite panik när jag tänker på det att jag ska plugga engelska i en grupp där jag antagligen blir själv, kanske en person till! Men jag behöver verkligen läsa upp min engelska så jag får ta det helt enkelt!

Annars så väntas pappersarbete med mera idag! Kul! ❤️

Likes

Comments

Några tavlor jag har målat det senaste!

Likes

Comments

Alltså denna helgen!
Sitter på tåget påväg hem från Stockholm.
Hade en redovisning på slutet av dagen idag. Skulle redovisa om en särskild inredningsstil tillsammans med 2 andra i en grupp! Vi kom inte 100% överens i gruppen om vad som tillhör vad men vi fick ett slutresultat i alla fall och det är alltid något.
Kan verkligen rekommendera ER ALLA att gå Sköna hems inredningskurser, man lär sig så otroligt mycket på bara 3 dagar som man har användning av hela livet som alla inte kan!
Man får liksom lite bonus när det kommer till inredning som inte alla ser och som man själv aldrig har sätt eller lagt märke till! Mycket kul!
Ha det fint sålänge ❤️

Likes

Comments

Så mycket intryck idag igen.
Att inreda ett hem eller bara ett rum är så mycket mer komplicerat än vad man tror om man åtminstone tänker det på proffsnivå. Allting ska höra ihop och man ska alltid tänka på balansen, den röda tråden!
Man trodde man kunde sånt här med inredning men nej nej vad fel man har haft!!
Ska bli intressant att få veta ännu mer men ändå nästan för mycket för att ta in! Nu väntas middag på Urban Deli! Trevligt

Likes

Comments