Hej, mitt namn är Julia Åslund och jag är nitton år och har tänkt att kicka igång denna blogg. Lite kort om mig, jag är en glad, sprallig och lättsam tjej som njuter av det goda och enkla i livet. I våras tog jag studenten från ekonomiprogrammet och jobbar idag som telefonrådgivare. I och med min examen och mitt nya jobb försöker jag finna mig själv och vem jag är och mina planer är att jag ska hitta en del av mig själv i denna blogg. I och med att jag kommer skriva om mina vardagliga tankar och värderingar så kommer jag på "svart och vitt" få en liten klarare bild om vem jag är.

Personligen så är jag inte ett stort fan av att läsa dessa "uppstart" inlägg, liksom ni vet ju inte vem jag är (än) och varför skulle ni då vara intresserad angående min favorit rätt och färg liksom? haha. Har däremot tidigare bloggat i mina tidigare tonår och älskade verkligen att skriva av mig och koppla mig bort från verkligheten. Däremot var min gamla blogg väldigt filtrerad, jag lade ett filter på mig själv och mina texter, vågade inte uttrycka mina åsikter osv, vilket det ska bli en ändring på nu. Jag är äldre, starkare, säkrare och mer eller mindre erfaren. Därför ger jag här och nu en avklädd och naken blogg där jag kommer dela med mig av det mesta.

Hoppas att ni kommer tycka om min blogg, har ni några som helst frågor eller funderingar får ni gärna kommentera bloggen. Ska däremot försöka fixa en mejl till denna blogg så ni även kan nå mig där genom.

Jag ser fram emot att få starta denna blogg och förhoppningsvis underhålla och intressera någon där ute. Ni får ha det så bra så länge så kör jag första officiella blogginlägget imorgon. Puss och kram


(För er som faktiskt vill veta min favoriträtt och färg så är favoriträtten all sorters pasta och färgen är rosa (; )

Likes

Comments