Header

För knappt en vecka sedan var det dags för midsommarfirande och jag hade verkligen taggat upp mig inför detta hela året. Dagen börjades i alla fall med en lång dusch och sedan hade jag lite hemma-spa med inpackning, ansiktsmask, nagelfix och allt där emellan. Jag började även binda en krans, men när min mamma upptäckte hur dålig jag var på det tog hon över det istället hahah.

Sedan bar det av med cykeln till Chrille där vi samlades ett gäng innan och grillade och gottade oss innan resten av gästerna kom. Det resulterade sedan i en riktigt grym fest!! Hade svinkul verkligen. När klockan närmade sig tre började vi bege oss hemåt, vi gick hela vägen hem vilket tog ungefär 1 timma, men det var en extremt skön promenad och perfekt innan man kom hem och totaldäcka i sängen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen började med ett nationellt prov i engelska. Jag tyckte att det gick hyfsat okej, men självklart så kan man inte ha någon aning. Sedan var alla lektioner efter det inställda förutom idrotten som skulle börja 5 timmar senare (som vi dessutom skulle ha frisbee på), så det kändes otroligt ovärt att stanna kvar i stan då. Åkte istället hem och gjorde en svingo lunch som bestod av bbq-kyckling och pommes (bästa)! Har också pluggat lite och sprungit runt och sjungit till detta årets Eurovision låtar i fulla halsar? 5/5 toast 🙌🏼

Likes

Comments

ATT DET HAR VARIT SOLGT IDAG! Är så lycklig över detta. Gick upp vid 6 i morse för att sjunga för min lillebror som fyller 14 men gick snabbt och la mig igen då jag hade sovmorgon. Hade även nationella i spanska men palla prata om det. Sitter just nu på en vagn mot Mölndal för att dansa, sista dansveckan nu så kommer inte dansa igen förrän hösten :(

Likes

Comments

Älskade älskade valborg. Dagen till ära började med att min kroppstemperatur steg i höjden och jag fick feber. Hallefuckinglujah. Trotsade min kropp för palla vara hemma liksom och åkte hem till Chanel som firade sin 18-årsdag idag. Vi åt tacos och myste innan vi traskade ner till Avenyn och kollade på cortegen. Sedan skulle de andra dra ut och jag kände att min kropp inte skulle orka det så ligger nu inlindad i en filt i min soffa hemma och tycker synd om mig själv.

Likes

Comments

Har precis blivit klar med den värsta dagen på hela veckan och är sååå redo att bara lägga den bakom mig. Är verkligen överlycklig över att vi alla är lediga nästa torsdag. Slutade skolan halv 5 och efter det åkte jag direkt till dansen. Hade verkligen ingen energi när jag traskade hemåt från bussen, var så sur och trött på allt och alla. Nu har jag fått i mig lite mat och lagt mig i badet, finns det något bättre ens?

Likes

Comments

Morgonen idag var nog den segaste på länge, var så himla trött! Hade bara skola till 11 idag, men jag och Lisa stannade kvar i stan du vi skulle på möta med vår skolas festkommitté. Efter mötet drog vi till Valhalla och simmade, vilket var så sjukt jobbigt. Hade så ont i mina armar efteråt. Sedan åkte vi hem till yours truly och käkade korv med bröd, har blivit onsdagstradition nu (det har hänt 2 gånger, but still).

Sedan Lisa åkte har jag verkligen inte gjort någonting, har egentligen bara legat i sängen och spelat Bubble Witch typ (va bror och skicka liv). Nu hade jag tänkt att bada och sedan kanske somna till en bra film. Imorgon är sämsta dagen på hela veckan men sen är det fredag!!!

Likes

Comments

Älskar dessa typer av byxor. Jag kallar de gärna för kostymbyxor, men tydligen är den korrekta engelska termen "cigarette trousers". Har ett par svarta, men har tröttnat på de rejält då jag har använt dem alldeles för mycket och de har blivit helt äckliga (don't know why, they just are). Här var iallafall några som jag hittade som jag tyckte var sjukt snygga!

Alla är ifrån Missguided

Likes

Comments

Tre saker jag gillar

Sova

Dansa

Vara med människor

Tre saker jag vill

Ta studenten

Åka på äventyr

Ha sommarlov

Tre saker jag blir lugn av

Åka buss

Vara med kompisar

Vara utomhus

Tre saker jag blir stressad över

Skolan

Framtiden

Träning

Tre saker jag gör varje dag

Sjunger

Äter

Slöar

Tre saker jag vill göra i framtiden

Resa runt, runt, runt

Skriva en bok

Lära mig ett till språk

Likes

Comments

Hej amigos! Den här dagen har vart sjukt seg och jag känner att jag lika gärna hade kunnat hoppa över den. Den blandas liksom ner i havet av meningslösa dagar som man inte kommer ihåg sen.
Började iallafall dagen med att jag vaknade (no shit) och satte direkt på nya Game of Thrones avsnittet (!!!!!), som var såsåsåså bra. Sedan drog jag in till skolan och hade lite lektioner, b.la. ett nationellt prov i spanska, kill me pls.
Efter det bar det av hem där jag åt lite mat innan jag åkte tillbaka in till stan för att dansa. När jag sedan kom hem satte jag och pappa oss och kollade på Game of Thrones (för andra gången för min del). Är verkligen så glad att den serien har börjat igen, det var nog det enda som var bra med denna dagen😂

Likes

Comments