Hej fina!
Idag fick jag och min kärlek till ett bra pass på gymmet. Efter en tid utan gymmet så började det krypa i mig och jag inser verkligen nu ikväll hur mycket träning och hög musik gör för mig.

Hoppas att ni mår bra iallafall!
Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag gjorde det igen.
I fredags gjorde jag två nya tatueringar. Jag absolut älskar tatueringar.
Denna gången valde jag att sätta ett P på sidan av min underarm och en text på mitt revben.
Jag fullkomligt älskar dem och det har ju sina fördelar att vara 18 ;)

Likes

Comments

170907
Dagen jag äntligen fyllde 18 år.
Direkt efter skolan åkte jag hem till mormor och firade med champagne som hon sparat från dagen jag kom, alltså hennes första barnbarn. Min pappa hade då köpt en champagne till henne och ända sedan jag förstod innebörden av fest så har hon lovat att vi ska dricka den, bara hon och jag, den dagen jag fyller 18. Jag hat världens finaste, och en ung mormor (57 år) och det var så trevligt att påbörja mitt firande med henne dagen innan hon åkte iväg till hennes lägenhet i Turkiet en månad. Jag spenderade kvällen på Pinchos med min fina familj och pojkvän. Jag och F har ju varit där flera gånger innan men det var första gången för min familj, men de var jättenöjda!
Puss!

Likes

Comments

Luctor et emergo - I struggle but I survive

En text jag valde att sätta på min vänstra biceps. Ni vet det där strecket precis där muskeln syns? För att påminna mig själv om hur jävla stark jag är varje dag.

Jag tror att vi alla behöver någon form utav påminnelse om hur starka och duktiga vi är varje dag. Det kan vara allt från ett citat i mobilen eller en tatuering en har valt att smycka sin kropp med. Vi alla kämpar med något, och det är något jag dagligen tänker på när jag träffar människor, nya som gamla.

Likes

Comments

Hej finaste!
Tänkte kickstarta med en frågestund nu och jag hoppas verkligen att ni har några frågor på lager. Jag vet att många har uppskattat inlägg med olika fakta om mig!

Fråga på nu
Puss

Likes

Comments

Fredag, favoritdagen på veckan!!

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Har haft mina första körlektioner denna veckan och har även fått in ett benpass mellan plugg, tandläkare, körskolan och skolan.
Jag har äntligen tagit bort min tandställning efter två år och det är så otroligt skönt.
Just nu består min vardag av att försöka pussla ihopa livet efter ett långt lov i samband med min depression. Jag är så otroligt taggad inför trean och allt vad det innebär så jag hoppas att jag ska få bukt på min psykiska ohälsa.

Ha det så bra
Kram❤️

Likes

Comments

Hej alla, det var tyvärr ganska längesedan vi hördes sist
Hur mår ni?

Jag har jobbat hela denna regniga sommaren, vilket är bra för plånboken nu inför körkort men jag har varit heeelt slut varje dag så jag tog den absolut sista veckan av mitt sista sommarlov ledigt. Förstår ni känslan? JAG BÖRJAR TREAN!!!!

Hur har ert sommarlov varit? Mitt sommarlov har haft MÅNGA upp- men också nedgångar.
Jag har nog aldrig någonsin gråtit så mycket på 10 veckor som jag har gjort dessa veckorna, men jag har nog aldrig växt så mycket som person och haft helt andra värderingar jämfört med förra året. Det låter så himla klyschigt att jag hellre spenderar min tid inomhus samma år som jag fyller 18, men det gör jag verkligen. Jag kan räkna de spontana sakerna jag gjort på detta lovet på min ena hand. Jag har heller aldrig varit så sjuk som jag varit i min depression under denna tiden, därav min frånvaro här.
Det är nya tider och jag vill verkligen göra mitt sista år på gymnasiet till det bästa, och jag vet att nästa år kommer toppa alla andra år. Studenten, utbildad undersköterska, Ed Sheeran, Stockholm med min kärlek x2 och Harry Styles??!! Hur bra ser inte det ut?
Jag ser så fram emot att ta studenten för att sedan ha friheten till att göra precis vad jag vill, jobba, resa, flytta. Jag har alla möjligheter i världen och det är så otroligt spännande att få reda på vad som är planerat för mig.

Ta hand om er❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Förlåt!!
Nu är jag äntligen tillbaka. Har haft så mycket att göra på jobbet denna veckan och när jag väl har varit hemma så har jag däckat framför en serie varje dag.
Hur mår ni? I fredags vaknade jag upp med världens migrän och med feber så jag har inte gjort mycket denna helgen. Just nu befinner jag mig i solen ute i trädgården för att försöka hinna få lite färg denna sommaren innan jag börjar jobba ännu en fullspäckad vecka nästa vecka.

Kram

Likes

Comments