Nu har jag kommit hem från några underbara dagar i Frankrike. Kan ju säga att jag hellre hade stannat där än att åka tillbaka till regniga Sverige, men men. Resan började i alla fall med att vi åkte direkt från flygplatsen till Montpellier (eller lite nedanför, till ett område precis vid havet) vilket var jättemysigt. Där seglade vi bland annat med 20 grader och sol, så härligt. Dagen efter åkte vi tillbaka igen med några stopp på vägen. Nästa stopp fick bli Cannes, en riktig höjdpunkt, älskar det stället! Hela atmosfären där är fantastisk tycker jag, att kunna gå och kolla i alla affärer utan att det blir för varmt men också kunna bada, perfekt! Resan avslutades med att vi åkte tillbaka till Nice i några dagar där maten var supergod och promenaderna dom bästa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi gått omkring i Cannes hela dagen, vilken toppen måndag! Måste säga att franska rivieran är andra favvo stället för mig, bättre än Mallorca blir det inte;)

Likes

Comments

Här är lite bilder från gårdagen! Sveriges nationaldag firades med först en utflykt till Gärdet för att kolla på svindyra bilar😅, sen en supermysig lunch med tjejerna och lite shopping på det<3 Vädret var ännu ett plus, hade en riktigt rolig dag som slutade på bästa möjliga sätt. Med JORDGUBBAR

Likes

Comments

Idag blev dagen då jag köpte min drömväska! Tror aldrig jag varit såhär lycklig hahaha<3

Likes

Comments

Herregud vad jag vill va brun igen, sådär härligt brun som man är precis när man kommer hem från en vecka utomlands!

Likes

Comments