Och så var jag 23 år...var tar tiden vägen😳
Gårkvällen spenderades på Liseberg och Klubbland ytterligare en gång haha! Mest för att tagga till dagens spelning😍 alltså...så perfekt att han prickade in sista spelningen på Ullevi på min födelsedag? Så glad.
Efter Klubbland gick vi ut och åt på O'learys, drack lite god öl sen kom hem och somnade.
Bara lullat runt lite på stan idag,njutit av god hotellfrukost, druckit mer öl, köpt lite på Sephora och nu sitter vi och ska beställa mat innan det drar vidare till Ullevi, denna kvällen kommer bli magisk😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hemkommen efter en fantastisk kväll med nära och kära och finaste Panda da panda, 7e gången gilt och jag hade nästan glömt hur jävla bra han är. Är så himla nöjd med denna kvällen och imorgon bär det av mot Göteborg och Håkan Hellström!😍

Likes

Comments

Efter jobb stack jag och syrran in till Emporia en sväng. Köpte ett par svarta jeans och världens gulligaste mobilskal😍 kalla mig barnunge men varför ska allt vara så himla seriöst?

Likes

Comments

Snart 4 av 6 arbetsdagar avklarade denna veckan och redan sååå trött😂 det är väl tur att man trivs på sitt jobb när det blir i snitt 60h/veckan. Jag laddar som sagt inför en jobbhelg och hoppas alla ni andra kommer få en fin helg!
Snart bara en vecka till min födelsedag och Håkan på Ullevi...😍

Likes

Comments

Redo för en ny dag här på Kreta👌🏼 hörde att det även är väldigt fint väder i Sverige, skönt! Fast vi har det nog ännu lite skönare...😘

Likes

Comments

Idag har parasollet varit min bästa vän😅
Men jag har haft det superbra ändå! Så himla skönt att bara koppla av med en bra bok eller liknande. Lyssnar mycket på P3 Dokumentär, det är verkligen något jag rekomenderar!
Annars har vi inte gjort speciellt mycket idag, avslutade kvällen med en middag brevid havet.
Något jag har svårt för när det kommer till såna här länder är alla hemlösa hundar och katter...😢 tänker bara på om det vore min egen kise, så köttet jag inte orkade på middagen tog jag med mig och matade ett gäng glada kisar med.


Hoppas ni har en fin helg❤️

Likes

Comments