Måste bara säga att min buss för tillfället är 2 minuter sen!

Jaja, påväg till pappa. Och ja. Jag skulle åkt igår men mormor kom idag och det gör ju inget! :)
Så igen.
Idag ska jag försöka pynta till lite påsk oså vidare. Men först och främst ska jag försöka hinna med tåget eftersom bussen fortfarande inte kommit :/

Blir faktiskt irriterad när folk på andra sidan busshållplatsen väntar på en buss som kommer ett par minuter efter sin egen. Och så står man där helt ensam för att deras buss kommit först! Haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I skogen finns mina minnen. Spelar ingen roll vilken skog jag är i. Det är samma doft. Doft sägs ju vara det bästa utav alla sinnen ärat för minnen.

Vi hoppade över en taggtråd. Insåg nu att vi vistades på någons område. Det var midnatt. I fönstret släckte de ner lamporna för att inte synas. Too bad. Vi hann se er. Mörkt som ljust kunde vi fortfarande se er genom fönstret. Iaktta oss. Är det nu vi springer? Går. Slänger tillbaka en sista blick genom fönstret. Är det hemtelefonen dem plockar upp? Går snabbare, lyssnar. Skall. Hundskall. Hundarna är lösa. Är det nu vi springer? Hell yeah. Har dem skickat hundarna på oss? Tanken ökar farten (från) max till något jag aldrig hört talas om. Tvärnita? Ännu en taggtråd. En hög en dessutom. Tanken om att tvärnita finns inte längre på fråga. Hund är ett snabbt djur. Utvecklats från vargen. Försöker hoppa över taggtråden. För högt. Jag slår i redan med första foten och faller över. Jag ser ingenting, känner. Känner att taggtråden slitit sig in i skinnet genom det lilla mellanrummet mellan skon och byxkanten. Jag faller. Slår i ett liggande träd. Rullar ner resten av skogen. Skogen är inte slut men fallet och backen är över. Hundarna skäller fortfarande. Det ekar. Inte bara i området. I huvudet. Det är bara att resa sig upp och fortsätta springa. Jag kommer så småningom ut på en väg. Skallen avlägsnas. Omöjligt att hundarna tappat spåret av oss. Taggtråden måste stoppat dem. Kanske anledningen till att den ens existerade. Varför skickade dem egentligen hundarna på oss? Vad hade dem gjort när dem fick tag i oss? Vad ville ägarna att dem skulle gjort när dem fick tag i oss?

Denna text är baserad på en av mina sanna historier med en vän. Men kom ihåg ordet baserad. Man kan inte alltid lita fullt ut på sitt minne. Men detta är min berättelse och mitt sätt att berätta den på.

Likes

Comments

12:12
Sitter på tåget Påväg hem till mamma. Mitt rum får en total makeover och har redan nya tapeter. Nu ska vi möblera om på nytt, lägga in kläder och så vidare. Ser fram emot resultatet på helhet.

Likes

Comments

Idag var vi en sväng på allum, efter att jag degat framför PLL. Köpte nya skor efter att någon snodde den ena av mitt förra par haha. Skorna köpte vi från DinSko för 499:- Sedan råkade jag hitta en jääääte fin blus på Gina för för 249:- (inklusive rabbat). Sista vi köpte var ett par väldigt ljus rosa jeans på Bikbok för 199:-

Likes

Comments

Det har varit en så solig dag! Till och med fräknarna tog del av den, hihi!
Grejen är den att det känns inte som vår, alltså (vår). Utan för mig känns det mer som en slags varannan dag nordpolen, varannan dag Sydafrika. Enda där emellan är ju de små blommorna som smyger fram. Haha!

Just nu har jag en utsikt på en läktare med extremt sköna fåtöljer! Som dessutom kan snurra. Pappa har sin sista pingis match för säsongen som jag tar del av här uppe. Imorgon (förmodligen) kommer ett väldigt viktigt inlägg jag vill att ni håller utkik efter!

Likes

Comments

Sista dagen i skolan. Hoppade jag också.. men det betyder bara en sak. Lov! Nu är det påsklov i en hel vecka plus måndagen veckan efter! Så skönt! Så överlycklig!

Om vi andas på nytt inför dem här härliga bilderna då? Testade en yoghurt med smak av skogsbär och lade i kiwi i det (?) No worry! Det var den godaste kombinationen jag smakat på riktigt länge ju!

Likes

Comments

Tog kameran och jagade lite olika vinklar och perspektiv. Försökte fånga ljuset på rätt sätt och sedan redigera dem anpassat till skuggramen

Allting smälter så snyggt ihop med varan men tycker faktiskt att blomman på bordet klär upp ganska mycket.

Likes

Comments

Tog ledigt från skolan idag. Kände mig alldeles för sjuk för att ta en alvedon och sätta mig och skriva. Fick hoppa sjukgymnasten idag också. Skrev in ny tid den 20/4

Istället för en längre sovmorgon tills 13 gick jag upp klockan 09 (annat än 06) och gjorde en aning större frukost. Vet inte om varm choklad och krispig vattenmelon är en såpass good combination men båda två är smarriga. Funkar.

Nu sitter jag fortfarande framför PLL som äntligen lyckades fånga mig!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ute och kollade på kläder igår. Här har ni en lång, svart och suuuper fin klänning jag fastnade för. Ska man köpa för 349:- på Indiska?

Nedanför har ni en klänning som hängde på rea hos Bik Bok. 99:- Gissa om jag var tvungen? Hell yeah

Likes

Comments

Igår fick vi allihop sommarkänsla!
Vi slängde upp lite kött på grillen och serverade med en aning brända klyftpotatisar ;/ men no worry, bea räddar allt! Och till sist efterrätt, där vi slängde ihop lite vattenmelon. Som en start på denna sommaren som jag kommer vräka i mig ett x-antal meloner per dag ;-)

Likes

Comments