Hej på er!
Nu var det några dagar sen jag skrev sist. Så varför inte göra en snabb uppdatering? Vi kan börja prata om helgen. Fredagen började med jobb, sen så åkte jag och Stefan och åt pizza och handlade. Vi tog oss hem och spenderade någon timme på soffan (helt slut haha). Sen åkte jag in till stan och spenderade kvällen med Amanda. Vi bowlade i Majorna och avslutade kvällen med att ta en drink på the Queen i Vasa. Nästkommande dag, lördag. Jag vaknade och kände att jag bara ville starta dagen, fort. Så jag och Stefan gick upp och åt frukost ihop. Sen efter några timmars städande så hade vi egentligen tänkt att åka till vattenpalatset och bara bada lite jacuzzi och basta. Men då vi såsade med tiden i vanlig ordning så hann vi inte dit innan stängning.. Istället åkte vi och hälsade på Stefans familj i Olofstorp. Vi käkade lite middag med dom och drack något glas vin och sen åkte vi hem.

Dagen efter så vaknade jag sent. Närmare bestämt kl 14.. Har aldrig varit med om något liknande. Kände mig som 17 igen då jag lätt kunde sova till 4 på eftermiddagen om jag var ledig. Fick riktig panik då jag kände att jag missat hela dagen! Så bestämde mig för att ta en promenad i solen i naturreservatet som ligger ett stenkast bort från oss. Så bra plats om man bara vill rensa tankarna eller bara behöver lite frisk luft. Väl hemma så började städmanin igen (?!) Jag har verkligen varit on fire när det kommer till städningen under dom senaste dagarna haha! Jag och Stefan bestämde oss för att åka in till stan och äta när klockan var runt 18 på kvällen. Vi åt på Dinner 22 och gick sedan på bio. Vi såg filmen LIFE som var sjuukt spännande. En Alien-film så det var helt i min smak. Ser redan fram emot uppföljaren! Sen åkte vi hem och somnade rätt fort!

Finns inte så mycket att säga om dagen förut jobb och shopping. Fick med mig massvis med bröd hem från jobbet och från Gina tricot en jättefin tunika. Kan visa er imorgon! Innan jag avslutar dagens inlägg så vill jag bara ta ett ögonblick att ge följande personer en riktig eloge! Och ja, jag valde dom bästa möjliga bilderna 😘

Stefan - För att du får mig att skratta VARJE dag och för att du står ut med både mitt temperament utan att ens lyfta på ögonbrynet. För att du är en av få personer som kan vända mitt kassa humör till en skrattsalva. För att du älskar mig som jag älskar dig. Du är bäst.

Amanda - För att du är en av mina allra bästa vänner. För att du får ut mig på massa kul saker när jag annars skulle vara för bekväm med att vara vara hemma. För att jag kan dela med mig av precis allt till dig. The good and the bad. Du är verkligen en vän i toppklass!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Musik

/ And it's enough just to make me go crazy, crazy, crazy
It's enough just to make me go crazy, crazy, crazy

I get ready, I get all dressed up
To go nowhere in particular
It doesn't matter if I'm not enough
For the future or the things to come
'Cause I'm young and in love \

Hur rysningar i hela kroppen låter.

Likes

Comments

Vardag

.. inte det lättaste att hålla huvudet högt på en måndag. Men klart man försöker ändå!

Hur mår ni? Hoppas ni mår bra. Det gör jag. Hyfsat i alla fall. Vaknade sent idag, som förväntat. Har börjat bli en grej nu att jag vaknar senare än nödvändigt. Tror jag somnat för sent på kvällarna. Lagade lunch idag till mig och stefan. Sen hoppade jag in på jobbet för en sjuk kollega. Jag kan vara snäll ibland också! Det kom massa nyheter idag och det passar mig bra då jag älskar att hänga om och fixa så allt ser snyggt ut. Hela helgen bestod också av jobb, jobb och jobb. Dock så unnade jag mig en riktigt mysig kväll hemma hos Amanda. Vi käkade pizza och chips. Slank ner lite vin också kanske. Sen passade vi på att besöka Partille arena en snabbis, bara för att se om det hände något där en fredagkväll. Och ja, det gjorde det verkligen. Fullt med folk och sååå bra bowling verkar det som! Ska bli kul att testa till helgen. Annars så har jag bara ätit god mat med Stefan och agerat hemmafru. Försökt i alla fall haha. Imorgon är jag ledig och då ska jag i alla fall övningsköra. Sen får vi se vad som händer. Ska nog försöka sätta mig en stund och plugga i alla fall. Vi hörs! 🌸

Likes

Comments