Bilder från helgen som gått. Igår fick jag träffa Amanda en stund innan jobbet på en Pw med Pk som vi brukar säga, haha! Bästa. Mötte även upp henne idag en stund efter jobbet. Hon hade tagit med sig hembryggt kaffe i termos och vi satte oss på en bänk idag igen. Finns alltid något att prata om med henne. Resten av kvällen spenderades med plugg och sambomys. Imorgon väntar jobb. Pusss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt fina mobilskal som jag fick av min syster i julas. Älskar verkligen mönstret och framförallt att det håller så hög kvalitet. Ska dock snart införskaffa ett lite mer "somrigt" skal. Då lär det nog bli ett från Ideal of sweden igen. Dom har ju fått in så mycket nya fina nu under våren! 🌸

Likes

Comments

Ä l s k a r verkligen den här kjolen. Lagom tantig och lagom cool. Passar mig då med andra ord. Den kommer från Veromoda om någon är nyfiken. Har även sett att dom har liknande på H&M.

Hoppas alla får en underbar lördag!
Min har varit helt underbar ☀️

Likes

Comments

Det här inlägget är sponsrat av ett par vita fötter.

Igår var en fin fredag och jag mådde väldigt bra. Dagen började med sovmorgon och frukost framför tvn. Sen så mötte jag upp Sigrid och vi gick och satte oss på bryggan i Hedefors. Hon hade med sig både saft och massa gott. Världens bästa är hon. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och gick sen hem en snabbis till mig igen. Fixade i ordning mig för jobb sen körde hon mig till Partille. En bra start på fredagen med andra ord!

Kvällen avslutades med att jag åkte till Olofstorp och träffade Stefan hemma hos en av hans vänner. Vi gick ner till basketplanen och kollade när dom andra spelade basket. Sen åkte Stefan och hans vän till en lokal pub och jag åkte hem.

Idag lördag så väntar jobb och plugg. Vad ska ni göra idag? ☀️

Likes

Comments

Söndag, at last.
Ingen ångest här inte när man har måndags-ledigt. Är just nu så trött så har svårt att hålla isär bokstäverna. Ville bara avrunda helgen med en sista update. Snart kommer vi in i en ny vecka med massa jobb, en körlektion och plugg. Sen får vi se vad veckan mer har att bjuda på!

Efter gårdagens senaste uppdatering så for jag och Stefan spontant iväg på lite söndagsmys i form av middag på restaurang och bio. Vi såg King Arthur som var spännande och bra. Men inget slår ju såklart det tecknade Disney originalet.

Idag har jag för övrigt fått massa annat gjort, både plugg, städ, storhandlat, övningskört och jobbat. Hoppas eran söndag har varit kanon också! 😍

Likes

Comments