En nyhet på jobbet. En tunn bomberjacka i färgen kit och svart. Så fin!

Kom just hem från jobbet. Det var en relativt lugn eftermiddag/kväll men kul med alla nya vårkläder. Känns lite mer inspirerande än allt svart och grått. Förutom att jobba idag så satt jag och Stefan och kollade lite på resor för sommaren. Längtar så mycket till sommaren så det inte är klokt. Vi pratade först om en resa till Spanien, men nu har tankarna börjat vandra mot Asien då Stefan inte varit där förut. Känns jättespännande. Något annat positivt är att det snart är helg och jag är ledig. Helt otippat.

Hoppas ni haft en fin torsdag!

Likes

Comments

Hur fint?!

Nu när vi går mot vår och sommartider (snart i alla fall) så vill jag ha en varm färg som som inte är för djupröd. Har ju haft väldigt rött hår nu ett tag som jag tycker är ursnyggt. Men nu till sommaren så vet jag hur svårt det kommer vara att underhålla med både bad och sol.

Så, tanken är att jag ska färga håret hos frisör och låta dom förvandla mitt numera rödbruna hår till en koppar färgad Ombre. Tänker lite som på bilderna. Kommer bli så bra med lite bränna också tror jag.

Vad har ni för hårfärg till våren/sommaren?

Likes

Comments

Hej på er!

Ville bara göra en liten snabb update på dom 2 senaste dagarna. Igår så vaknade jag tidigt och åkte till Alingsås och fikade med Lisa och Alfons. Lyckades även komma hem med lite kul grejer. Sen körde Lisa hem mig och hann umgås lite med Stefan innan jag skulle iväg igen. Jag mötte upp mamma + kollegor i en av butikerna i stan, och den gick vi till palace där företaget bjöd på smaskigt julbord. Har nog aldrig varit så mätt och trött någonsin efter det tror jag haha! Idag började jag dagen med 3 timmars extraknäck tillsammans med mami och sen åkte jag hem och lagade mat med Stefan. Sen hände en väldigt positiv och kul sak. Hyresvärden kom hit och vi skrev på ett förstahandskontrakt.

Och för er som inte hängt med vad som hänt riktigt, jag har hyrt min lägenhet (och nu även Stefans) i andrahand genom en före detta vän i över 1 års tid. Hon har under denna tiden sagt att hon ville överlåta lägenheten till mig, och när hyresvärden väl gav klartecken så försvann hon bara. Eller ja, knappast försvann. Men hon slutade svara. Hon svarade varken på samtal, sms eller när man spelat in på röstbrevlådan. Och har med tiden nu förstått att hon ville dra ut på det så länge som möjligt. Hon tog nämligen ut 1000 kr extra i hyra för lite möbler som hon lämnade i lägenheten. Hon har alltså under alla dessa månader tagit ut dessa pengar på lite begagnade möbler, som egentligen inte var något värda alls. Tiden fortsatte gå och hon svarade inte. Kände mig lagom lurad.

För drygt 2 veckor sen så låg Stefan och sov hemma när jag var på jobbet. Då knackar det på dörren. Han öppnar och till hans förvåning så är det kronofogden som kommit på besök. Dom sökte efter henne. Men då hon inte bor kvar på våran adress längre så var det bara för dom att gå. Dom gjorde som tur va ingen utmätning på möblerna men då hade vi suttit där både utan säng soffa och tv. Efter den här händelsen så ringde jag direkt till hyresvärden och förklarade läget. Och 2 veckor senare så skrevs kontraktet idag över på mig och Stefan. Kan inte beskriva hur skönt det känns att kunna lägga oron bakom sig och bara veta att detta är vårat hem nu. Känns för bra för att vara sant. En riktig lättnad.

Ville bara skriva av mig lite så förlåt om jag tråkat ut er haha! Återkommer snart igen! Tills dess, ta hand om er!

Likes

Comments

Ju närmare julen jag kommer desto mer blir jag påmind om att Sigge ska resa iväg snart. Hon och Mattias ska åka till flera olika destinationer och spännande platser i världen och vara borta i x antal månader. Jag vet inte ens hur länge det blir och det verkar inte som om dom sagt något datum dom kommer hem heller (?) Dom kommer ha det helt sjukt bra och jag kommer vara löjligt avis, vilket jag alltid är på henne typ haha! Men kommer också vara så orolig hela tiden och det gör ont i mitt systerhjärta att veta att jag kommer behöva vänta i flera veckor och kanske månader på att få träffa henne igen.. Kommer ju obviously att ringa henne på både facetime och vanliga samtal men usch vad jag kommer sakna henne och vara orolig! Vet att jag inte behöver oroa mig när hon är med Mattias men jag som är jag är haha! Ser själv fram emot att nån gång i framtiden få resa med Sigge igen. För hon är verkligen bästa sällskapet man kan få. Puss från storasyster. <3

Likes

Comments