Header
View tracker

Något jag är beroende av är iste, de är så jävla gott. Så tänkte dela med mig av mitt recept.

Du behöver:

2 l kokande vatten
ca 1 dl socker
7 påsar earl gray tepåsar
0.5-1 citron
0.5-1 lime

Gör så här:

Koka upp vattnet och ta sedan bort kastrullen från spisen, lägg i påsarna i de kokande vattnet i max 5 minuter beroende på hur starkt du vill ha, jag brukar ha i mina drygt 4 minuter. Häll sedan i sockret och rör om. Låt svalna i rumstemperatur (det tar några timmar) sista stunden brukar jag ställa in kastrullen i kylen en stund. Pressa ur saften ut citronen och limen, du får gå efter smak. Om de blir för surt så kan du hälla i lite mer socker.

Ställ in i kylen och servera med ett glas med is. Perfekt en varm sommardag!!!!

Likes

Comments

Jag orkar inte, jag vill hem och lägga mig under täcket. Jag slutar snart, missar sista lektionen pga läkarbesök. Jag orkar inte gå dit egentligen men jag måste. Ska vara där om två timmar och hoppas att de går fort så jag kan gå hem och lägga mig. Jag vill inte göra något, bara ligga hemma i min säng under täcket i min pyjamas.

Nej jag tycker inte synd om mig själv jag mår bara skit. Jag vill inte heller att folk ska tycka synd om mig så tro inte de.

Jag orkar inte mer nu, de är 40 jävla minuter kvar på denna lektion.

Likes

Comments

Jag mår skit, jag vill inte till skolan, jag orkar inte åka till skolan men ska tvinga iväg mig. Jag vill bara ligga i sängen och sova hela denna jävla dag.

Jag hade sjukt jobbig ångest inatt så tog en vb medicin och blev lugn efter en stund. Jag orkar inte med detta. Jag orkar inte kämpa jag får stå och trampa här ett tag nu och jag orkar inte gå fram till de första trappsteget för vägen till första trappsteget lutar lite. Jag orkar inte ta tag i mitt liv just nu inte medvetet iaf men mitt undermedvetna kanske kämpar och försöker ta sig fram till de första trappsteget som leder till de ljusa. Jag vet inte men jag hoppas på de samtidigt som jag inte gär de. Jag vet att de låter skukt att jag önskar att mitt undermedvetna inte ska kämpa och jag vet inte varför jag känner så.

Måste dra till skolan nu. Puss ❤

Likes

Comments

Hela kvällen har jag och min barndomsvän jobbat med bloggen, han sitter i norr och jag i söder och jobbar. Eller han jobbar och jag säger hur jag vill ha de. Är sjukt nöjd iaf, vill att sidofältet ska sitta ihop men han hittade inte hur man gör så får nöja mig ändå. Vad tycker ni? Nu ska jag nanna har ju skola imorgon och har ingen sovmorgon. Natti på er. ❤

Likes

Comments

Jag vann, jag vann över länsrätten och fick åka hem igår, jag bytte även avdelning i tisdags till allmänpsyk och läkaren hade ändå tänkt skrivit av mitt lpt. De var första gången jag vunnit över länsrätten.


Jag ser pigg ut på bilden som nyss är tagen men saken är den att jag har ett ton smink på mig. Jag är trött, sliten och trasig. Jag är ett krossat glas som försöker limmas ihop igen men de kommer alltid att synas och kännas att glaset varit krossat.

Alla är oroliga för mig, alla blev rädda när jag skrev ut igår och alla blev chockade över att jag vann över länsrätten i tisdags. Ingen litar på mig. Vissa stunder är jag rädd för mig själv men jag ska klara detta, jag ska klättra upp igen, jag ger inte upp. I'm a figther and will always be!

Likes

Comments

Länsrätten gick sådär, beslutet kommer imorgon och den sakkunniga tyckte inte att kraven för lpt fanns men tyckte att jag skulle stanna frivilligt vilken jag inte kommer. Så vi får se vad beslutet säger imorgon.

Jag har iaf fått lämna PIVA och kommit till en allmän psykiatrisk avdelning inte den jag varit på de sista gångerna men jag har varit här en del så jag känner personalen väl.

Jag är sjukt uttråkad och får fortfarande inte gå ut så blir frustrerad. Vet inte vad jag ska göra. Bara hålla sig lugn och hoppas på de bästa.

Likes

Comments

Som ni kanske förstod i mitt förra inlägg och att jag inte skrivit på ett tag så är jag på botten nu. Ska på förhandling idag ang min tvångsvård, jag anser att slutenvården inte kan hjälpa mig. Får se om jag lyckas vinna denna gång, har aldrig vunnit över länsrätten, träffade min advokat igår iaf.

Jag kommer inte bo kvar på mitt boende som jag bor på nu. Efter de som hände så känner sig inte kpt eller personalen sig trygg och inte jag heller för den delen. Antagligen kommer jag flytta från Jönköping, jag har hittat ett liknande boende i en annan kommun närmre min syster. Boendet fungerar på samma sätt som jag bor på nu men de är färre mycket färre platser och personalen kan mer om min problematik. Men jag vet inte om den kommunen vill ta emot mig.

Sen så tog behandlingshemmet som jag bodde på bort min diagnos men nu har sjukvården här satt den på mig igen utan en ny utredning.

Om jag inte vinner över länsrätten idag så jag kan skriva ut mig så kommer jag förhoppningsvis få flytta från PIVA och få en lägre tillsynsgrad så jag får gå ut. Vad som har hänt kommer jag inte skriva ut som ni kanske förstår.

Likes

Comments

Jag åkte aldrig till Frida utan i tisdagsnatt skickades jag till vanliga akuten och sedan skickades jag direkt till PIVA där jag är nu. Jag är så arg för jag vill verkligen inte vara här, Jag ber hela tiden om att få prata med en läkare men får inte. Jag vill bli skickad till allmän för där vet jag att de skickar hem mig. Jag HATAR detta ställe.

Men så fort jag frågar efter om jag kan få komma till allmän så säger dom att läkarna där säger nej att jag inte får komma dit. VAFAN! Personalen där känner mig. Men men, får vänta tills imorgon så de är måndag och allt är som "vanligt" igen.

Likes

Comments

Jag har inte haft orka att skriva på ett tag. Mitt mående har gått upp och ner hela tiden. Jag har haft lov i nästan en månad men imorgon börjar jag skolan igen. Jag har bestämt mig för att flytta ifrån detta boende och ska ringa soc i en annan stad imorgon bitti, vill flytta närmre min syrra och i den staden jag tänker söka finns ett stödboende som är inriktad på min problematik.

Visst kommer jag sakna min skola och vissa personer här nere men jag måste tänka på vad som blir bäst i längden.

Imorgon eller om någon dag så "flyttar" jag hem till min vän Frida i några dagar. Hon är en sån fin vän som ställer upp nu när jag mår så dåligt och allt har skitit sig.

Likes

Comments