Header

God morgon. Jag ligger kvar i sängen och kollar på en dålig film som jag måste se pga skolan. Vi ska göra ett arbete om filmen på engelskan. De är så jävla svårt att koncenterat sig på en film man inte vill se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Jag tänkte berätta lite hur det fungerar där jag bor just nu. Jag bor i en stödlägenhet., det är ett vanligt hyreshus i ett vanligt bostadsområde. Jag har vanliga grannar. Jag bor inte inne på själva stödboendet, de ligger i samma hus men två ingångar bort. Varje morgon ringer eller kommer personalen till mig då vi har bestämt tider liksom varje kväll 20.30 kommer natten till mig. 

Jag har tre kontaktpersoner som jag träffar varje tisdag och fredag, inte alla samtidigt utan det turas om att komma. Vi gör de jag känner för att göra då. Varannan vecka så träffar jag min sjuksköterska så att allt fungerar som det ska och vi pratar om de är något jag behöver hjälp med. Varje vecka så träffar jag min terapeut där jag går i behandling eller vad man nu ska kalla de. 

Sen kan jag alltid ringa personalen dygnet runt när som. Jag blir bättre och bättre på de. Men jag tycker att det är jobbigt. Just nu är det bara två personer jag har förtroende för här. Men jag ska lära känna de andra med och få förtroende för dom också men de tar tid.

Likes

Comments

Förra helgen var ju pappa och Anna här och vi gjorde nutellaglass. Jag lärde mig de på orana ich de är sjukt gott!!!

Du behöver
5dl grädde
1 burk nutella

Vispa grädden, den ska inte bli så hård. Blanda i nutellan odentligt. Ställ in de i frysen några timmar. Klart!!!!

Likes

Comments

Okej nu har det blivit flera depp inlägg så ska skriva något annat. Igår var jag på stan och köpte nya vinterskor, jag hittade flera som jag gillade och de stod mellan två par. Men de blev dessa snyggingar.

Den andra bilen har annat ljus, vet inte varför de blev så. Men jag älskar dom, snygga och sköna. Ska nog köpa inlägg till mina skor eftersom jag har problem men min vänstra fot. När jag kom hem så ställde jag mig och lagade mat vilket jag inte gjort på flera dagar. Jag gjorde tacogratäng!!! 😍

 jag ​Så sjukt gott, min ena kontaktperson gav mig receptet. Så nu ska jag dela med mig av det här. 

Du behöver (ugn 175 grader)
Köttfärs/qournfärs
Majs
Tacokrydda
Krossade tomater
Philadelphia
Crame fraiche
Tacochips
Ost

Blanda Philadelphia och crame fraiche i en bunke och krossa i tacochips, ställ in de i kylen en stund. Stek färs och blanda i tacokryddan, majs och krossade tomater. Ta fram philadelpiablandningen och lägg den i en ugnsform som en pajbotten. Lägg sedan på färsen och strö över osten och om du vill kan du stoppa i chips. In i ugnen ca 20 min. Klart!!!! 

Ang hur mycket man ska ha av allt vet jag inte, jag går alltid på känsla och de har funkat än så länge. 😜

Likes

Comments

​Jag vet inte hur jag ska klara mig igenom denna dag. Jag har mått piss i flera dagar och har börjat tagit tag i saker men idag går det inte, jag orkar inte ta tag i något, jag orkar inte ens städa min lägenhet fast jag sett stora dammtussar. Jag borde prata med personalen men idag jobbar bara okända, jag har bara träffat en och hon kom upp till mig igår kväll och sa hej och så kom hon i morse men jag känner inte henne så jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill att F eller A ska jobba för dom har jag mest förtroende för. När jag pratade med F tidigare i veckan så kändes det bra och han gjorde ingen stor sak av det vilken gjorde mig lugn. Men när det är människor som är helt nya så blir det svårt att berätta, de kanske gör allt till en stor sak och blir oroliga för att jag mår så dåligt och är i en dipp. Denna dipp har varat längre än de andra. A jobbar i morgon så kan prata med henne då men jag vet inte om jag orkar hålla ihop så länge. Jag kan ringa Orana eller min terapeut som jag hade där men det tar emot och jag vet inte varför. Hallå ta telefonen och ring. Gö det NU!!!!

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill inte öppna mig för mycket här. Det händer så mycket just nu, både bra och dåliga saker. Jag har varit hos min terapeut idag och pratat. Han tycker det är bra att jag är ärlig. Han lyssnar och ger mig cred för allt bra jag gör.

Jag har gjort nada idag för andra gången i mitt liv. Första gången var för 2 år sedan och då gillade jag de inte alls men denna gång gick de bättre och jag känner effekt. Jag är lite trött vilket man kunde vara efter. Så nu hoppas jag på att kunna vara lugn inombords också och kunna sova.


Apdålig bild men skit samma!

Likes

Comments

Allt går åt fel håll just nu. Mitt mående är inte på topp. Jag orkar och vill inget. Är inte motiverad och orkar inte sköta skolan men gör så gott jag kan. Jag vill bara sova men kan inte, jag vill vara social men orkar inte, jag vill berätta men kan inte. 

Min pappa och kompis var ju nere i helgen men det känns som att min pappa inte är min pappa, han förstår inte och vågar inte fråga hur det är. Han drar sig undan. Jag vet inte om han gör det för att han är rädd. Men min familj står mig inte så nära. Jag släpper inte in folk i mitt liv så lätt. Det är mest vården som kommer mig nära. Jag har nästan inga vänner. Jag är en ensam varg som mår skit just nu.

Likes

Comments

Jag försöker hålla ihop och stå ut men det bli bara svårare och svårare. Min psykiska energi börjar ta slut. Jag orkar mindre och mindre psykiskt men min fysiks energi finns kvar men jag orkar inte utnyttja den. Jag ha lätt till skratt men ännu lättare till gråt. Jag blir allt mer sårbar, jag vet inte hur många gånger jag har gråtit idag i smyg, min pappa och kompis Anna är här på besök över helgen och vi har varit iväg på IKEA Älmhult idag och bowlade igår men jag är ändå inte glad. Jag kan inte sova om nätterna. Jag ligger vaken och vägrar ta sömnmedicin. Jag liter mindre och mindre på människor och känner mig inte älskad av någon. Jag känner mig bara till besvär överallt. Jag stör mig på allt och alla, jag hatar att stå i kö, jag hatar att gå i stan för folk går så långsamt och jag gillar inte att någon går framför mig, jag vill ha fri väg. I stort sätt att irriterar mig.

Vad är felet? Det blir bara värre och värre. Förut var de bara i korta perioder men nu blir dom längre och längre.

Likes

Comments

​I måndags natt skrev jag ett taskigt inlägg ang en person som jag har fått lite svårt för. Det är stelt mellan oss men vi ska försöka lösa det. Jag måste prata med personen och ska göra det så fort jag får tid. 

Just nu sitter jag i skolan och måste jobba. Jag har svårt att komma på något att skriva. Jag kommer på ideer men glömmer de lika fort. Måste lära mig att skriva ner det.

Likes

Comments