Hej på er!

Vaknade rätt tidigt idag (8.00 ish) vilken kändes skönt, känns bra att få lite rutin med sömnen nu inför skolstarten. Själv börjar jag skolan 23/8! Jag fixade i ordning mig strax efter jag vaknade och sitter just nu och käkar en supergod pasta! :)

Känner mig ändå rätt nöjd med min sommar och känner mig utvilad vilket är vikigaste enligt mig. Har gjort mycket saker och haft kul, trots det tråkiga vädret vi haft... Fick nog mycket energi av att få en vecka i värmen också, kändes välbehövligt!

Idag ska jag åka in till stan en sväng och göra lite ärenden, ta en promenad och kanske klicka hem lite höstkläder! Jag har varit förkyld hela sommaren till och från vilket jag börjar bli riktigt trött på. Var på handbollsträning igår och kände mig inte alls pigg efter den.. Har varit hos läkaren och allt men han kunde inte hitta något fel, men men. Det enda han sa var att jag skulle sitta mindre framför dator, mobil osv och ta promenader? Därför ska jag ta en promenad (promenader är not my thing egentligen tyvärr haha)

Ha en fin dag! Kram<3


Likes

Comments

Vad heter du?

Julia Schölander

Hur gammal är du?

17 år

Hur lång är du?

161 cm, enligt passet jag tog i juli, trodde jag var längre dock?

Hur många är ni i din familj?

Har en mamma, pappa och en storasyster. Så 4 st!

Har du något smeknamn?

Haha alltsåå, folk kallar mig för olika saker, men oftast får jag höra jullanp, Jullan och Schölanders(haha). Annars funkar ju Julia bra kan jag ju tycka ;)

Hur gör man dig glad när du är ledsen?

Blir glad av komplimanger (såklart) och när folk visar att dom uppskattar en för den man är, har ganska lätt för att bli på bra humör när jag är ledsen. Krävs inte jättemycket. Dock är jag sällan ledsen nu för tiden.

Om du skulle vakna en dag med en superkraft, vilken skulle du valt?

Att kunna vara osynlig!! Fatta vilken liten sneaky bitch man kunnat vara då eller? (lät ju jättecharmigt!)

Vilken roll har kärlek i ditt liv?

Beror på vilken typ av kärlek man menar, har inget behov av en partner vad jag känner nu, men klart alla behöver någon typ av kärlek om det så är från vänner, familj, djur osv.

Har du lätt för att bli kär?

Nej det skulle jag inte säga, men kan snabbt fånga ett intresse till en person. Men nej har inte lätt för att bli kär!

Vad kan göra dig irriterad?

När folk tror att dom kan behandla en hur som helst sen tro att man vill ha tillbaka personen i ens liv? Feeett efterblivet och konstigt enligt mig :) AINT GOT TIME FOR YOOOU säg jag då ba, nej men seriöst? Eller när folk inte kommer i tid också är man på plats minuten innan och får vänta en kvart :(

Har du lätt/svårt för förändringar?

Klart jag tycker det är jobbigt med förändringar i vissa sammanhang men om jag anser att förändringen kommer göra mig lyckligare på något sätt kan jag ändå låta det ske även om det kan kännas svårt. Har på så sätt lätt för att anpassa mig!

Nämn ett av dina drömresemål:

Åhh, tycker Maldiverna verkar sjukt fint så dit skulle det inte vara helt fel att åka! Ha en bra dag!!! Kraam

Likes

Comments