Följ med Filip och hans kanske framtida karriär!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello!
Förlåt, har varit med mina tjejkompisar och druckit vin och ätit mat, träffade Sissela och åt lite middag på mitt gamla jobb och bara känt att det är lov precis som man egentligen ska göra.
Hade hoppats på att Filip skulle knäppt nå bilder men jag var så seg, fula fransar och sen var han och tränade. Nu har jag iallafall nya fina fransar, så hoppas att Filip kan ta lite bilder på mig tills nästa vecka. Ska ge han en liten shoutout också imorgon, eftersom han har skaffat ett fotokonto.
Glad påsk förresten!!

Imorgon kommer mina stora syskon på påskmiddag, ska bli jätte roligt och mysigt!
Ska fortsätta kika på paradise hotel och städa klart, ska även kika runt lite på bra inlägg som man kan lägga in.

Kram från mig

Likes

Comments

- Resa utomlands minst 1 gång detta år, gärna London och sen ett varmt land till vintern. Ska lägga undan en viss summa nu varje månad för att kunna resa mera.

- Unna mig något när jag haft en jobbig månad, kanske en väska eller något fint till min framtida lägenhet.

- Börja röra på mig mer, att ha en kille som tränar hela tiden gör att man blir mer sugen på att träna. Jag tycker det är super skönt att ha rört på sig när man väl har gjort det.

- Ska satsa på bloggen, ska komma upp riktiga bilder på outfit, bra bilder på allting från och med helgen. Filip har börjat fota allt så han vill agera min fotograf. Hoppas att man kan lyckas!

- Försöka träffa mina vänner så mycket som möjligt, vet hur dålig man blir på att höra av sig när man jobbar och går i skolan men efter studenten kan man catcha upp med alla igen.

- Till julafton 2017 ska jag bara önska mig presentkort, pengar och inredning till min framtida lägenhet.

- Unna mig massage eller en frisör tid ofta, eller en sak är att tatuera mina ögonbryn

- Vill även påbörja eller göra en tatuering

Likes

Comments

Student 2017

Jag försökte tvinga mig fram om vad jag önskar mig i studentpresent då Filip hade redan skrivit en hel lista med massor av grejer. Detta är grejer som jag själv kommer köpa tillsist men som man kan önska sig. Aldrig riktigt förstått varför man ska önska sig grejer när man går ut ur skolan.. 
Jag önskar mig allt från rosa tallrikar, heminredning, underkläder, smycken, smink, lite allt möjligt helt enkelt.
Om ni tar studenten får ni gärna kommentera vad ni önskar er!

Likes

Comments

Hej!
Snacka om att det var längesen jag uppdaterade, nu har jag bytt portal och tänkte se hur detta funkar. Jag känner mig inte nöjd än med hur det ser ut, är väldigt förvirrad då det är så mycket knappar och texter och knasiga saker. Så fråga inte vad det stora mellanrummet är här över inlägget, ska försöka få bort det!!

You who don't know me..
Jag heter Julia och är 19 år och kommer från Uppsala, jag går sista terminen på gymnasiet så jag lever just nu livet med att jag tar studenten om en månad och en halv månad och att jag har fått ett "nytt" jobb.
Under mina dagar så försöker jag hinna med att träffa mina vänner så mycket jag kan även fast all tid inte räcker till då alla jobbar och har sina liv att ta hand om, haha. Samt att jag kämpar sista tiden i skolan och förbereder mig själv på att jag kommer stå på ett flak antagligen lite berusad och vara lycklig att alla skolår är över.

Jag ska försöka uppdatera nu.. Jag hoppas verkligen det kommer gå bra.. Jag hoppas jag har ett intressant liv så att folk tycker det är roligt att läsa. Kommer blanda in allt från tips från mig, hur mina dagar innan studenten är, hur min framtid ser ut, min shopping ofcourse då jag är en shopaholic. Så häng med!!


Love, Julia


Likes

Comments