Header

Kom hem från Turkiet för någon vecka sedan med boxbraids!! Trivs som bara den. Sjukligt skönt att ha det också. Annat nytt, så ska jag vara med Koshi i hans nya musikvideo som lär komma ut inom snarare tid. Kommer bli nice!! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det Biggies födelsedag så då tycker jag allt att jag hedrar han med en låt!!! En av mina favoriter med honom också. Gz på din dag BIG poppppaaaa. XO


Likes

Comments

YUMMIE. Älskar refrängen. Så feeeeet. Mums, mjau, hott!!!!


Likes

Comments

Daaamn. Jag tror nog allt att jag har en liten små crush på Adam Kanyama, haha mums. 


Likes

Comments


Likes

Comments

JULIANO, har kommit med en ny låt med musikvideo till! En av falkenbergs stoltheter, hur grym som helst och jag tror på honom. Han kommer komma lååångt. Låten hur skön som helst och musikvideon är riktigt grym den med. Big up!!


Likes

Comments

Det är en braaa dag idag!!! Solen är på topp och humöret också för den delen. Mariah Carey's nya låt som släpptes igår, alltså ja. Jag diggar henne som fan annars men denna låten var lite föör mycket. Det hände alldeles för mycket saker i låten, men hon försöker la på sig något nytt. Så den var väl heelt ok. Kan inte vänta till hela hennes album släpps! Såg att många rappare som Nas, Fabolous, Wale och Rich Homie Quan. Plus R.Kelly, Miguel och Mary J. Blige!! Så det kommer nog bli niiiice som fan hihi.


Likes

Comments