Header
View tracker
Postad i: Livet

Godmorgon!
Äntligen kunde jag sova ut imorse bredvid min älskling, va nästan en hel vecka sen :((
Gjorde en enkel frukost på sängen för honom sen tänkte jag dra och gymma, tror min kompis ville hänga på då också. Jobbar ikväll så blir inte så händelserik dag egentligen.
Men nu ska jag fortsätta mysa med pojken min innan jag ska dra iväg och få kroppen att jobba lite!
Ha en bra måndag!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Veckans

+
  • Jag har jobbat väldigt mycket extra denna veckan så jag har nu massa timmar komp att kunna ta ut.

  • Har nästan handlat klart alla julkappar + presenter innan jul nu.

  • Håller på och förbereder och köper massa saker till en väldigt stor grej som är på gång.

  • För varje dag som går så räknas dagarna ner till min 20-års dag och tills jag åker till Mexico.
-
  • Det är inte så mycket snö, får ingen julkänsla. Antingen ska det vara mycket snö eller inget alls.

  • Jag känner mig mentalt förstörd över en sak som hände på jobbet i fredags.

  • Har jobbat väldigt mycket i veckan har även gjort mig väldigt trött och känner mig helt slut.

Likes

Comments

View tracker


Denna skönheten fick tälja med mig hem i onsdags! Tycker den är hur fin som helst och väldigt fräsch med att en är vit!
Blev rekommenderad denna att den skulle vara väldigt bra men kunde tyvärr inte prova i affären så var tvungen att köpa den sen prova den hemma. Första intrycket jag fick när jag tog en bild på mitt rum i ganska dåligt ljus var att kameran var jätte bra!
MEN........

Sen när jag försökte ta en närbild på lite småsaker jag köpt så hittade den inte fokusen.. Och när den väl hittar fokusen så är bilden inte bra alls. Är riktigt besviken faktiskt så denna ska jag åka nu i veckan tillbaka och lämna tillbaka den och köpa mig någon ny och bättre.
Känner att köper man en ''kompakt systemkamera'' så måste den ju klara av att ta schyssta närbilder?? Men nej de gjort den INTE. Tyvärr. Riktigt besviken.

Likes

Comments


Det beige läppstiftet köpte jag när jag var i Borås och det ''matta läppglanset''köpte jag i onsdags när jag var och julhandlade massa julklappar. Dessa två tillsammans provade jag, först det beige och sen den andra var hur snyggt som helst!
Jag är en så person som inte gillar att ha något på mina läppar för jag gillar inte min läppform så otroligt mycket, så jag har hållit mig undan från sådant.
Men denna blandningen får en väldigt fin nude-pink färg typ. Det matta läppglanset ser mörkare ut än vad det är, den är väldigt neutral så inte så jätte stor skillnad blir de på läpparna men därför jag kan använda dessa två också!
Jag är iaf riktigt nöjd med dessa två! Första är köpt från kicks och den andra från HM!

Likes

Comments


Att få tillhöra ett lag är som att tillhöra en extra familj.
Handbollen är en av de sakerna som jag saknar otroligt mycket, känner att jag vill prova komma ut på banan igen men är rädd att jag inte kommer ha kvar mitt handbollssinne. Är rädd att jag inte kommer ha någon erfarenhet alls längre.
Efter jag opererade min axel, när jag var redo att kunna komma tillbaka alltså Januari 2016 så var jag med på handbollsträningen i skolan på morgonen. Men efter det så tränade jag aldrig mer och det ångrar jag.
Hade jag fortsatt och börjat i ett lag igen hade jag kanske kunnat bli lika bra som jag var förut.
Jag saknar den dr glädjen på träningarna när det är något man tränat på långe äntligen sitter perfekt, jag saknar att vinna, jag saknar att göra mål, jag saknar glädjen efter en vunnen match, jag saknar förlusterna, jag saknar allt och det känns hemskt.
Men i mitt läge just nu känner inte jag att jag har någon tid till att börja igen, jobbar alldeles för mycket just nu. Så det är mitt val att inte börja igen, men tror också jag är väldigt rädd. Rädd för att misslyckas. #4

Likes

Comments


Wooow va tiden går snabbt! Verkligen!! Redan tredje december ju!!
Och självklart har jag julkalender, inte bara en utan faktiskt två t o m!! Det finns ingen speciell ålder för det, det är något man alltid ska ha varje år. Ni måste ju hålla med mig i detta?!

Jaa vad jag har gjort de senaste dagarna..? Torsdags dubbelpass, igår dubbelpass på jobbet, idag slutade jag 14 så jag gick hem och sov en liten stund, har så sjukt svårt för morgonpass så det är nästan ett måste för mig att sova en stund efter!! Sen så hände det en grej på jobbet igår som jag tog extremt hårt så känner att sömn är en stor prio nu.
Men iallafall, dubbelpass imorgon också, kul😄 Nej inte direkt haha! Men detta är min helg, inte så händelserik direkt faktiskt tyvärr.
Tänkte laga någon middag nu som jag även kan ha som matlåda imorgon, frågan är ju vad bara??? Något enkelt men fortfarande väldigt gott vill jag göra.. Jaja vi får se vad det hittas på för maträtt här hemma!
Ha en bra lördag allesammans!

Likes

Comments

....................................Från Vero Moda strl 36.........................................................Från Gina Tricot strl 36


Dessa ursnygga blusar införskaffade jag mig när jag var hos min pappa i Borås nu i helgen som varit!
Perfekta till något lite festligare tillfälle, kanske någon fin middag eller något liknande!
Köpte även två halsband till som skulle vara hur snygga som helst till båda tröjorna, riktigt nöjd med mina köp!

Likes

Comments

Det kan inte bara vara jag som tappar motivationen och glädjen under denna tid på året? Det är mörkt när man går upp till jobbet och mörkt när man kommer hem.
Jag har inte riktigt tappat glädjen under denna tiden, jag har mer tappat min motivation till att orka göra saker. Jag är så trött hela tiden, så när jag inte jobbar föredrar jag att ligga hemma hos Marcus och kolla på serier i flera timmar.
Jag har ingen ork att åka och handla (som egentligen kan ses som positivt då jag inte slösar pengar, haha) har ingen ork att träffa kompisar, och har absolut ingen ork att ta mig till gymmet.
Flera dagar nu har jag sagt att jag måste gå till gymmet, men sen när jag väl är vid den tiden då jag ska gå så väljer jag att ta de dagen efter osv. Och så upprepas de så varje dag.
Är det någon som känner igen sig i detta?
Men att försöka se det positiva i mitt beteende så är de ju ändå väldigt mysigt att ligga i sängen och ta det lugnt med något gott att dricka och kolla på en serie under täcket!! Men kanske inte varje dag... eller vad säger ni haha😄

Likes

Comments

Vart ser du dig själv om 10 år?
-Om 10 år bor jag förhoppningsvis i en stad som jag trivs i med en man jag älskar och ett litet barn vid den tiden skulle väl inte skada😜 Även jobba på ett jobb jag trivs på.

Vill du gifta dig?
-Ja självklart.

Vill du flytta? Varför?
-Ja, för det första vill jag flytta hemifrån, ha mitt eget, kunna bestämma över mig själv och inte ha någon förälder som säger åt mig vad jag ska göra och när, Men i dagens läge är det inte det lättaste att få tag i en lägenhet tyvärr. Men vart jag skulle vilja flytta helst är till Göteborg, Sveriges finaste stad. Känner mig inte riktigt hemma i här Stockholm, har alltid tyckt om Göteborg mer än Stockholm.

Vill du ha barn?
-Självklart i framtiden, men nu på några år vill jag inte skaffa några barn. Känner inte mig redo alls för det och känner inte att jag vill ta hand om någon liten nu, jag vill ta hand om mig själv först.

Hur ser ditt drömhus ut?
-Stilrent, ljust, stora fönster överallt. Jag gillar mer att ha vita väggar sen inreder man det så det ser mer hemtrevligt ut.

Vilket är ditt drömjobb?
-Mitt riktiga drömjobb är egentligen psykolog men hade alldeles för dåliga betyg för att ens ha en chans att komma in på den högskolan.

Nämn fem saker du vill göra innan du dör.
1. Resa till Hawaii.
2. Fixa ett fint eget ställe och bo på.
3. Köpa min drömbil.
4. Skaffa minst två egna katter och två egna hundar.
5. Åka till New York.

Är du rädd för framtiden?
-Rädd kan jag väl inte direkt säga, men lite nervös är man väl för man vet inte vad som väntar sig eller vad som kommer hända.

Vilken är din största dröm och vilka mål har du här i livet?
- Min största dröm låter väldigt klyschigt, men det är faktiskt att vad som än händer med mitt liv i framtiden, det är att jag ska vara lycklig, oavsett omständigheterna.


Tog denna future tag av
@ebbaalexandraa , tack!!

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Vad händer egentligen efter studenten? Vad gör man med sitt liv och sina vänner man fått från gymnasiet?

Denna frågan har jag ställt mig själv ett tag nu, vad hände?
Svaret på denna frågan är så sjukt individuell. I mitt fall så har jag självklart fortfarande kontakt med
de vännerna men inte alls lika mycket.
Hur kommer det sig egentligen att det blir så?
Man har varit vänner genom hela gymnasiet, man har kämpat tillsammans, hatat tillsammans, skrattat tillsammans.
Men ändå finns det en risk allt det där försvinner efter gymnasiet.
I mitt fall så har jag ett jobb, med kollegor jag verkligen stor trivs med. Jobbet tycker jag väl är kul, självklart, men inget jag skulle vilja fortsätta med i flera år till om man säger så.
Men det är kollegorna som får en att stanna, man gillar att vara på jobbet.
Dessa kollegor har även blivit mina vänner.
Vi umgås inte bara på jobbet, det har blivit så att vi umgås på fritiden också, vi mer och vissa mindre.
Men är så sjukt lyckligt lottad vilka fina vänner jag har fått genom mitt jobb, inget jag någonsin skulle kunna tänka mig innan jag började jobba.
Älskar självklart mina vänner som man umgicks mer med förut under ''gymnasietiden'' men eftersom jag trivs så otroligt bra på jobbet där jag träffar kompisar varje dag så blir det nästan så att man väljer att vara på jobbet ofta och sen så kanske man tar något glas vin tillsammans när man är ledig.
Tyvärr kan jag erkänna att då har mina andra vänner blivit lite ''bortglömda''.
Det är svårare att hitta tid att umgås för man jobbar olika tider på olika dagar osv.
Vill försöka få fram detta så bra som möjligt utan att folk ska misstolka det jag skriver (det folk gör väldigt bra nu för tiden).
Men trots detta så måste jag försöka hitta någon dag då man kan hänga lite med sitt gamla gäng, men tyvärr är det jobbet som kommer emellan där.

Det jag egentligen vill få fram med detta inlägg är inte hur mitt liv ser ut nu efter, utan mer att det är okej att gå vidare efter gymnasiet, våga möta nya människor och våga skaffa fler och även nya vänner. Våga lev.

Likes

Comments

juliaasandstrom@juliaasandstrom