VATTUMANNEN 20/1–18/2
Under den första riktiga höstmånaden vill du visa att du kan och det kräver att du lägger ner mer arbete och tid. September blir en månad då du jobbar hårdare än innan och det går ut över din familj, ditt umgänge och ditt humör. Glöm inte att ta pauser i vardagen. Du behöver en hobby som tillåter dig att koppla av mentalt från vardagens alla bekymmer. Slutet på månaden blir lugnare.


FISKARNA 19/2–20/3
Du är väldigt mån om att vara någon till lags, nästan så mycket att du glömmer bort att vara dig själv. Tänk på att personen som du vill imponera på tycker om dig precis som du är, hen blir förvirrad av att du plötsligt ändrar din personlighet. Om du slutar anstränga dig så mycket kommer relationen att bli fantastisk. På jobbet går det bra, men du måste investera mer tid för utvecklas ännu mer.


VÄDUREN 21/3–19/4
September blir ett uppvaknande från den berusande sommaren. Vardagen är här med allt vad det innebär när det gäller ansvar och ordning. Du känner dig instängd och vill förnya saker i ditt liv. Det kan röra sig om allt från boende till kärlek eller arbete. Det viktiga är att det inte känns som om ditt liv står stilla utan att något händer. Den här rastlösheten och oron kan vara lite svår att få bukt med.


OXEN 20/4–20/5
Det blir en händelserik månad med chefsbyte, nya uppgifter och en ny förälskelse. Du kastas handlöst in i ett känslornas krig och vet inte hur du ska hantera den här situationen. Under slutet av perioden börjar ditt liv stabilisera sig och du känner att du är på väg in i något som är bra för dig och din framtid. En gammal vänskap förvandlas till en ny, mer spännande relation. Nästan allt som sker i september är bra.


TVILLINGARNA 21/5–20/6
Vardagen är här och den kanske inte är så rolig som du skulle vilja. Du brottas med ekonomin, lån och planer på en investering. Under den här perioden går du igenom en fas av osäkerhet som är ganska jobbig. Du känner dig dålig inom alla områden och ditt självförtroende sjunker till botten. En vän finns där som en livlina och får dig att våga börja tro på dig själv och din förmåga igen.


KRÄFTAN 21/6–22/7
September blir en ganska intensiv upptrappning till hösten. De krav som ställs på dig är höga och du är inte säker på att du har valt rätt. Här gäller det att dela upp alla problem och beta av ett efter ett. Hela situationen kan kännas övermäktig, men när du tar en liten del i taget så går det ganska bra. Under den här månaden flammar gamla känslor till liv igen och du inser att det är nu eller aldrig som gäller.


LEJONET 23/7–22/8
September blir en oförglömlig månad på många sätt. Du utvecklas enormt den här perioden, både genom ny kunskap och som människa. Du mognar, blir mer empatisk än tidigare och får en större bredd i din toleransnivå. Samtidigt växer en vänskap sig starkare och starkare. Det handlar om en person som du hade svårt för från början, men nu inser du att hen är en vän du aldrig vill förlora.


JUNGFRUN 23/8–22/9
Det blir en intensiv månad då du tvingas konfrontera gamla spöken samtidigt som du skissar på framtiden. Det sker många förändringar den här perioden, både på arbetet och privat. När det gäller pengar är det bra att börja fundera på ett framtida sparande. Det finns en del investeringar som du skulle vilja göra, men det kräver planering. En släkting gör dig besviken under slutet av september, och kanske väljer du att säga upp kontakten.


VÅGEN 23/9–22/10
Det blir en intressant månad då du får lära känna många nya människor. Du kanske flyttar eller byter arbetsplats. Det viktigaste är att du inte har fördomar och att du låter dig påverkas positivt av de här förändringarna. Under mitten av perioden har en vän det väldigt svårt. Du är extra mottaglig för den här typen av känslor just nu och det kan bli jobbigt även för dig.


SKORPIONEN 23/10–21/11
September blir en livfull månad präglad av vänskap och roliga upplevelser. Du fokuserar nästan mer på det sociala än på jobbet. Under den här perioden får du flera fina komplimanger av en person som har börjat tycka om dig mer och mer. Som singel är du inte riktigt mogen för en relation och har du redan ett förhållande kan den här förälskelsen innebära problem för er båda. Det gäller att stävja den i tid.


SKYTTEN 22/11–21/12
Det blir mycket nytt den här månaden så det gäller att du inte halkar efter. Du har goda förutsättningar att stiga i graderna på jobbet men då måste du visa vad du går för. Du får lite extra energi den här perioden, och det gör det enklare för dig att ta dig an alla utmaningar. Under slutet av september får du en efterlängtad överraskning, något du hade önskat dig men inte trodde att du skulle få.


STENBOCKEN 22/12–19/1
Hösten handlar om kärlek och om att våga ge sig hän. Som Stenbock är du lite försiktig med att släppa in människor i ditt liv, men den här gången är det en person som släpper in sig själv. Hen tar dig med storm och du sveps iväg av känslor som är starkare än något du tidigare upplevt. Det blir en hisnande månad med stormande känslor. För dig tar det tid att vänja sig vid tanken på att vara kär.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om ca 1 timme så ska jag börja knata mot jobbet för ännu en jobbkväll.
Precis ätit lite tacos till lunch.
Idag blir det vilodag för min del från gymmet, har ont i hela kroppen av träningsvärk haha. Får bli att komma tillbaka imorgon istället!

Beställde även hem två iPhone skal imorse och även en navelpiercing så hoppas paketet hinner komma i veckan!
Annars så har jag en väldigt tråkig och händelselös tisdag!

Likes

Comments

Postad i: Livet

Kom nyss hem från jobbet, det första jag gjorde va att fixa en skål med glass, banan, kolasås och maränger.
Sååå gott. Så nu ligger jag här och njuter till fullo med min fina katt bredvid mig <33

Det har gått jätte bra att jobba, att sitta och fika under sin arbetstid med de äldre är ju guld värt.
Tycker verkligen vi borde få mer tid hos alla våra brukare, de skulle behöva de. Att bara få sitta och prata betyder mycket för dom... <33
Men men, första dagen avklarad av min 6 arbetspass denna veckan. Kommer gå bra detta.
Träningspasset gick väldigt bra, körde rygg och mage och kände verkligen när jag gick till jobbet att jag va helt slut i hela kroppen. Sån skön känsla.

Fick även besöksrekord igår,,igen?!? Jätte kul ju!! Hoppas det fortsätter åt rätt håll nu bara!! Keep on reading!
Nää nu ska jag starta någon serie och förhoppningsvis kanske kan somna i bra tid idag!

Likes

Comments

Postad i: Livet

Jag har märkt att jag är väldigt negativ om vardagarna hela tiden om ja nästintill allt. Jag hittar alltid något att klaga på.
Men vad tjänar jag på det egentligen? Istället för att klaga och va negativ mot problemet jag har så
kanske jag ska försöka se en positiv lösning på det.
Jag bara känner att gå omkring och va negativ mot allt och alla tar så otroligt mycket energi från en.
Jag måste försöka se annorlunda på saker och ting.
Jo men vad kan man göra åt detta då? Inte allt det enklaste att bara tänka annorlunda direkt när de är något
som dyker upp.

Ja en grej är att fokusera på rätt saker. Istället för att tänka på sina misslyckanden så ska man tänka på sina framgångar istället.
Det behöver inte handla om några stora framgångar. Varje framgång betyder något. Exempelvis en dag när man verkligen inte orkar ta sig till gymmet men man gör det ändå, det är en liten framgång som kan kännas väldigt stor. Eller när man inte orkar laga någon mat så man funderar på att åka och köpa någon snabbmat. Det är då man ska sätta ner foten och gå till köket och bara gör något litet, måste inte alltid vara storslaget. På detta vis så sparar man även pengar ;)))

En till sak som kan hjälpa till i vardagen är att man ska tänka på vad man säger och tänka på vad man själv tänker på. Överanalysera inte allt. Va kort och enkel så slipper massa andra dåliga tankar komma upp.
Jag måste börja jobba på allt detta för jag tror att jag kommer bli en roligare person i mig. Jag kommer trivas mer i att vara jag om jag slutar se problemen och börjar se framåt och se det positiva i det som händer.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina

Ligger just nu i sängen och drar mig men funderar på att gå upp och laga lite frukost.
Jobbar idag så blir inte så händelserik dag, Det enda jag vet att jag ska göra är att ta mig till gymmet innan jobbet är de väl tänkt.
Måste skicka tillbaka några kläder från NA-KD också som jag inte ska ha!

Hoppas ni alla sovit bra, det har jag. Hade lite svårt att somna igår bara men tillslut gick det.
Annars så mår jag bra bortsett från träningsvärk i både ben och mage haha.
Men de är ändå skönt på något sätt.
Måste öven beställa hem skal kom jag på, så kanske man kan hinna få de denna veckan! Tänkte beställa två stycken men har så svårt att bestämma mig haha..
Jaja, nu ska jag försöka dra mig upp, hörs sen!

Likes

Comments

Är otroligt tom gällande min nya heder...
Jag och Helena träffades idag och då fick hon agera fotograf. Ville ha något nytt men vi hittade inget bra ställe och har vart så extremt trött så orkade egentligen inte ens ta bilder haha.
men jag ville ha en ny för den andra började bli gammal men jag gillade den ändå väldigt mycket.
Har svårt o bestämma mig om jag ska behålla denna eller ta tillbaka till min ''semesterbild''...

Vad tycker ni??? Den nya eller den gamla?

Likes

Comments

JAAA!
Är så sugen på att tatuera mig mer men vet inte riktigt vad jag ska göra.
Vill ju göra en sleeve på armen och har lite funderingar på hur den ska vara men känner att de pengarna har inte jag just nu för att göra något stort. Känner mig lite tom just nu. Har en tanke om jag ska göra rosor på armen där jag har min mandalataturing på axeln eller om jag ska bygga ut ännu mer där med mandala, så mycket tankar och är så rädd om jag inte kommer bli nöjd.

Sen är ju även tankarna i om jag bara ska göra någon liten tatuering. Jag älskar ananas så har haft länge i tankarna att jag ska göra en liten ananas någonstans, funderar nere vid foten. Eller en liten text någonstans men isf vart? Jag har ju redan såpass många och ganska små tatueringar lite varsom så att försöka få in någon mindre på något ställe utan att det skulle se fult ut blir svårt.
Får tänka på saken hur jag ska göra. Men någon gång under vintern ska jag göra något iaf. Får ju passa på innan sommaren igen!

Likes

Comments

Postad i: Livet

Ligger just nu i sängen och kollar klart en film jag påbörjat samtidigt jag äter frukost.
Idag blev det äggmacka med juice och smoothie.
Vaknade senare idag än vad jag hade tänkt så får bli att skynda mig lite med allt idag så jag hinner.
Sitter färdig med träningskläderna på så jag kan dra och gymma när filmen är klar, om ca 20 minuter. Sen efter det måste jag städa lägenheten och förbereda några inlägg för i veckan. Jobbar 6 av 7 dagar så att förbereda lite kommer behövas så bloggen inte står helt still.

Jo hur är det med mig idag då? Jo det är väl bra, när man varit ledig i tre dagar nu så kan man inte må något annat än bra haha.
Sovit okej har jag också, så det är skönt.
Men nu är det dags för mig att fortsätta kolla klart på filmen och äta upp så jag kan åka och träna!


Likes

Comments

Okej nu tänkte jag göra en liten ''throwback'' till 2013 och se min förändring jag gjort från 2013 till 2017.
Har valt bilder från min instagram som jag tyckte va tillräckligt fina för att lägga upp haha.
Here we go!


Dessa två bilder är från februari 2013.
Målade mina ögonbryn ganska mycket och färgade mitt hår nästan svart här efter jag hade haft rött hår.


Några månader senare så kommer vi in i maj 2013 och då hade jag en annan hårfärg igen. Började färga tillbaka till mitt naturliga igen.
Det bästa jag visste var att byta hårfärg hela tiden.


Här fyllde jag 17 år och hade en annan hårfärg nu igen haha. Kan aldrig bestämma mig. Januari 2014 alltså.


Varmare tider kom, juli 2014. Hade mer ljusbrun hår här. Men annars inga större förändringar.


Ännu ett år senare 2015 och här fyllde jag 18 år i januari. Viktig dag för mig haha. Här hade jag slutat färga mitt hår och bara lät min utväxt komma fram så jag kunde få tillbaka mitt blonda hår.


Juni 2015 då hade jag mi naturliga hårfärg. Ååååh va mitt hår mådde bra här ://


Vintern började komma då va det väldigt mycket fest. oktober 2015 ungefär


En ny hårfärg igen haha. Har ju alltid trivts i brunt bäst så spelar ingen roll om vilken hårfärg jag har, det slutar alltid upp med att jag har brun i slutändan sen ändå. Februari 2016.

Juni 2016 och här kom studenten. Hade för första gången gått till en frisör för att fixa den hårfärgen jag ville ha. Och det är väl den hårfärgen jag har hållet mig till nu hela tiden.


September 2016 och fortfarande samma hårfärg, vad händer???


Sen kom vi till detta år, 2017. Detta är nu i vintras som va.


Och här har vi två bilder som är tagna väldigt nyligen.
Ser ni någon skillnad på mitt utseende förutom hårfärgerna?
Jag ser inte så jätte stor skillnad bara att man ser mer vuxen och ''mogen'' ut om man ska säga så.

Ser ni någon annan skillnad?

Likes

Comments

Postad i: Livet, Mat

Saturyay

Finns ju inget bättre än när man är ledig under helgen och umgås med sina fina kompisar <33

Gårdagen igår blev lite ändringar, både med outfit och planerna.
Det va tänkt att jag skulle bowla med mamma bara sen skulle jag hem. Men det slutade upp med att jag drog till min kompis och krökade där med hela vårt gäng. Riktigt mys!! Kom hem vid kanske halv 3???? Vet inte har inte så mycket koll.
Direkt när jag ko hem så gick jag och la mig och vaknade vid 13 idag, direkt när jag vaknade så tog jag på mig och hämtade upp världens bästa Helena <333 så åkte vi till Max för att käka lite bakismat.
DET VA SÅ GOTT
Därför den dåliga uppdateringen idag och sent.

Hade iaf en riktigt kul och mysig kväll med mamma och kompisarna, så fina allihopa <33Ligger just nu i sängen igen och funderar på om jag ska sova lite eller spela sims eller sova lite först sen spela sims. Vilka i-landsproblem ma har haha.
Såhär såg jag ut igår istället.
Skjorta/NA-KD Jeans/salt Lace bra/NA-KD

Likes

Comments

juliaasandstrom@juliaasandstrom