Så.. Idag har jag äntligen gjort det som jag har längtat efter enda sen jag va en liten flicka, piercat septum. Jag har sen innan en smiley, alltså en som sitter under överläppen i den där strängen och jag tyckte att den gjorde så sjukt ont men septum va lugnt värre tårarna bara forsade ner för mina kinder hahah. Iallafall jag och min bästa vän Alva va på Pistolero och piercade oss jag gjorde septum då som sagt och Alva gjorde nipplen. Så snyggt och både hon och jag blev svin nöjda, redan sugen på att skaffa en till har tänkt på en sån där som går igenom mitten av underläppen. Frågan är bara hur det ser ut när man tar bort den, jag tycker om piercingar som man kan liksom bestämma om man vill visa eller inte. Ja-ja de är vad som man själv tycker om som räknas.
- Puss å harää

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så har jag beställt tillsammans med några utav mina älskade kolegor på Glasetshus, biljetter till Håkan Hellström. Först så tog de ju slut svin snabbt i gbg, men så kläckte man ju den briljanta idén att vi borde kolla konserten i Norge och guess what vi fick tag i åtta ståplatser så GH gänget ska på roadtrip TAGGA!! 😁

Likes

Comments

Nelly. com har kommit ut med en ny kampanj som heter Girls In Suits och måste säga att den är så sjukt fräsch och den passar as bra nu i sen sommaren. Dom har gjort 8 looks i samarbete med själva kampanjen och min favorit måste va velvet kostymbyxorna och kavajen. Har gjort ett collage med alla plagg och skorna som finns med i stylingen, så de är bara att klicka på bilden nedanför.

Likes

Comments

Något som är väldigt inne just nu är spetsiga skor, och inte med de så skadar de ju inte med ett par extra centimeter om man frågar mig som är 1.58 hahah.😂 Men de är väl ändå något som vi alla vill vara lite lite längre och inte nog med de så är faktiskt det väldigt enkelt att styla, man kan ha kjol, kostymbyxor eller bara helt vanliga sköna jeans till vardagen. 💃

👉Klicka på bilden så kommer du in på sidan 👈

Likes

Comments

Jag vet inte varför men jag tycker att långärmade jumpsuits är så snyggt! Helst så skall de vara lösa ärmar, då kan man bära det både på fest och även hemma liksom dressed up and dressed down. Även om jag är en Bubbleroom girl så måste jag säga att NA-KD har verkligen dom grejerna man vill ha, dom har verkligen slagit huvudet på spiken så att säga. ^^

Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt varit en primer älskare, känner inte att någon ansiktsprimer har de jag vill ha. Visst man vill minska porer och ha en fin yta men det behöver man ju inte ha en primer till, känner att jag vill ha en ansiktsprimer som är mer åt de klistriga hållet. Det känns mycket bättre, som att basen sitter hårdare på något vis.
Så gissa vad, efter långt letande har jag äntligen hittat det rätta för mig NIVEA MEN SENSITIVE AFTER SHAVE BALM. Seriöst det bästa jag har testat ni alla borde iallafall give it a try, man får jätte fin finish och det håller typ dubbelt så länge som vanligt och då överdriver jag inte det minsta.

Likes

Comments

Sitter nu på vägen hem från skolan, och för första gången på länge ser jag en som faktiskt sitter med bälte. Inte ofta det händer om man säger så, liksom jag sitter aldrig med bälte i bussen vet inte varför, känns bara så fel om man tar på sig det. Det skulle dock aldrig falla mig in att sitta utan bälte i en bil, visst att man alltid blir tillsagd att alltid ha bälte oavsett vilket fordon man åker i men ändå gör man inte det, eller är det bara jag som inte gör de? Borde kanske börja använda bälte i bussen.., men de är ju inte skönt att sitta rätt upp som en stel pinne helst halv ligger jag ner som en säck potatis hahah.

Likes

Comments

Hejsan Julia Andersson heter jag och bor i en liten stad utanför Borås. Jag är 19 år, går sista året på Drottning Blankas Gymnasieskola och läser till hår- och makeup stylist. På min blogg kommer ni kunna läsa om smink så klart, mode, träning, kost, tankar och min vardag generellt. På fritiden umgås jag en hel del med mina vänner och pojkvän, tränar och håller på mycket med mina sociala medier. Just därför jag känner att jag borde prova på att blogga på riktigt och inte som man gjorde när man var liten å fjortis, hahaha.
Hoppas att det är er cup of tea puss å kräm.

Likes

Comments

Instagram@juliasandersson